Прескочи до съдържание

Дисниленд Париж

neuromancer

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

Според мен не е добра идея, но все пак да попитам и Вас - по-запознатите: 

Виждам, че има полет на Райън, който каца в 09:30 в Бове. Според Гугъл Мапс, пътуването с такси е най-бързо (около 01:40ч.) директно от летището до Дисниленд, иначе с градския транспорт е към 3 часа. Чудя се дали си струва от летището директно да се отиде в Дисниленд (тук идва и въпроса къде ще си оставим раниците с багажа), тъй като гледам вариант за посещение на Париж петък-неделя, но в събота няма да можем да отидем до Дисниленд предвид друг план и съответно свободните дни са петък след кацане и неделя преди излитане (което ми се струва по-неподходящия вариант, защото искаме и зарята да видим). Или като цяло да не планирам Дисниленд, ако само това са ни вариантите? 

Публикувано:

До колкото знам един ден не е достатъчен за Дисниленд, опашките по атракционите са големи, освен ако не си купиш приоритет. Един колега води децата си и сигурно изкараха 2-3дни.

• Благодаря 1
Публикувано:

Зависи по кое време смятате да посетите парка. Да не са официални празнични дни или ученическа ваканция. Ако сте без деца един ден ще ви е достатъчен, стига предварително да си свалите приложението и да се ориентирате какво искате. На единичните опашки е доста по-бързо. Пак според това по кое време отивате, проверете - в определени дни има директен шатъл от Бове до Дисниленд. Ние бяхме с децата /малки/ за два дни в двата парка и успяхме да се качим на почти всичко, шоу също гледахме. 

• Благодаря 1
Публикувано:

И според мен по-добре планирай Дисни за някой друг път, за да си го изживеете на спокойствие.

Първо, Бове-Дисни за малко над час и половина ми се вижда изключително оптимистично, особено в петък към 10-11ч. Второ, ако уцелите някой дълъг уикенд или ученическа ваканция, опашките по атракциите ще са големи, дори и с приоритетни пасове, та като нищо може да изкарате повече време в опашки и придвижване от едно място на друго, отколкото в атракциите. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Датите, за които гледам, са за първия уикенд на юни.

Вариантите ни са:

1. Кацане в 22:10 с Изи Джет на 04.06 (четвъртък) и посещение на Дисни цял ден в петък. Полет за София: неделя вечер. Общо 3 нощувки като ще имаме 1 ден за Дисни и ден и половина за Париж.
2. Посещение на Дисни: цял ден в неделя (07.06), връщане в София в понеделник вечер. Тук отново нощувките са 3, ако заминем със сутрешния полет на Райън в петък (но пък 2 работни дни отпуска) с 1 цял ден в Дисни и 2 дни и половина в Париж. 

Та се чудя, ако трябва да заложа само на един ден в Дисни, кой от двата варианта да избера: посещение в петък  (05.06) или неделя (07.06). 🤔

Публикувано:

Между петък и неделя, бих избрала петъка за Дисни... все ми се струва, че би имало малко по-малко хора, отколкото през уикенда.

Хубавото е, че през този период няма дълъг уикенд, а и децата са още на училище.

• Благодаря 1
Публикувано:

Ние бяхме в неделя на 26 май 2019 г. по повод конкретна дата и 10-ти РД 😃 Имаше доволно много хора, но целта ни не беше да пробваме всички атракции, а по-скоро да изживеем атмосферата. Даже малко се объркахме със зоната за висок адреналин и взехме, че от там почнахме, но след оцеляването се прехвърлихме на по-релакс симулатори, въртящи се чашки, и приказни плавания от различни държави🙂 Такъв ни беше форматът и бройката атракции, популярност и адреналин определено отстъпваше пред изживяването на атмосферата. За мен последната бе незабравимото в Дисни - парадът на героите и светлинното шоу. За последното вземете преднина пред тълпата чрез организираност на секундата, в която приключва, за да се осигури безпроблемен транспорт до Париж. Когато ходихме, имаше два влака след края на светлинното шоу - тримата се хванахме за ръце и с целенасочен слалом между хората до гарата на влака успяхме предпоследния да вземем, седящи 😉

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 часа, r_nikolov1 каза:

Датите, за които гледам, са за първия уикенд на юни.

Вариантите ни са:

1. Кацане в 22:10 с Изи Джет на 04.06 (четвъртък) и посещение на Дисни цял ден в петък. Полет за София: неделя вечер. Общо 3 нощувки като ще имаме 1 ден за Дисни и ден и половина за Париж.
2. Посещение на Дисни: цял ден в неделя (07.06), връщане в София в понеделник вечер. Тук отново нощувките са 3, ако заминем със сутрешния полет на Райън в петък (но пък 2 работни дни отпуска) с 1 цял ден в Дисни и 2 дни и половина в Париж. 

Та се чудя, ако трябва да заложа само на един ден в Дисни, кой от двата варианта да избера: посещение в петък  (05.06) или неделя (07.06). 🤔

Задължително петък и задължително стартираш макс рано и от най-далечния атракцион. Сваляш си приложението и гледаш къде какво е с по-малко опашка. Атракциите не са високоадреналинови, по-скоро си да усетиш атмосферата и толкова. Аз бих отишъл в сряда, ако имах избор

• Благодаря 1
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

Attraction tickets (сайта го дават като официален партньор) ми дава малко по-евтини билети от сайта на Дисниленд и приложението (за двама, за два дни, два парка общо 16е по-малко, което не е някаква крупна сума на фона на билетите, ама пак е нещо). Чудя се дали да купя от тях и ако купя и после искам да добавя някоя екстра, като гарантирани места за вечерно шоу или друго дали ще стане? 

• 4 месеца по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,

Днес Дисни отвориха резервациите за октомври 2027 - март 2028, та бързам да споделя тук, ако някой друг си е планирал посещение. Доволна съм от цените, бяха по-ниски от очакваното, като имам право на безплатна анулация до 7 дни преди пътуването. Може да се плаща и на вноски, като първата е 15% от общата стойност. Ще сме там 3 нощувки. Гледайки цените на билетите, хотелът излиза почти безплатно. Година преди датата на посещение ще може да се резервират допълнителни неща като ресторанти, достъп до шоу и парад и пр. 

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Travelling Guinea Pig каза:

Здравейте,

Днес Дисни отвориха резервациите за октомври 2027 - март 2028, та бързам да споделя тук, ако някой друг си е планирал посещение. Доволна съм от цените, бяха по-ниски от очакваното, като имам право на безплатна анулация до 7 дни преди пътуването. Може да се плаща и на вноски, като първата е 15% от общата стойност. Ще сме там 3 нощувки. Гледайки цените на билетите, хотелът излиза почти безплатно. Година преди датата на посещение ще може да се резервират допълнителни неща като ресторанти, достъп до шоу и парад и пр. 

Това в Париж ли, че не виждам нишо нито в приложението, нито в сайта

Публикувано:

Да, в Париж. Буукнах през UK версията на сайта. Подшушнаха ми, че там първи отварят и имат най-изгодни цени 😄 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.