crazyhorse Публикувано: 13 септември, 2021 Сподели Публикувано: 13 септември, 2021 преди 28 минути , wiliko каза: Водка или вода... 😂...да чакам...че басейн още нямам.. 🤪 Радвам се че си намерил кола 🚙 И @Георги Матеев нямаше басейн,но се наложи да се копае спешно,за да се напълни с водка...🤭 3 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 13 септември, 2021 Сподели Публикувано: 13 септември, 2021 преди 8 минути , crazyhorse каза: И @Георги Матеев нямаше басейн,но се наложи да се копае спешно,за да се напълни с водка...🤭 Още ми стоят мазолите по ръцете.. 😉 @ven62 пиши им да ти я докарат колата до хотела, може би ще си струва вместо да се разхождаш ти до летището. 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 септември, 2021 Сподели Публикувано: 14 септември, 2021 преди 7 часа, oli_mali каза: Още ми стоят мазолите по ръцете.. 😉 @ven62 пиши им да ти я докарат колата до хотела, може би ще си струва вместо да се разхождаш ти до летището. Мъдър съвет! Ще вземат нещичко отгоре, но удобството си струва. 2 Връзка към коментар
funny Публикувано: 14 септември, 2021 Сподели Публикувано: 14 септември, 2021 Днес получих това. Не съм гледала работи или не. 1 Връзка към коментар
nino Публикувано: 14 септември, 2021 Сподели Публикувано: 14 септември, 2021 На 5.08.2021 г. в 12:43, Capitan Morgan каза: Отказах се, че ми трябваше за утре а са надули ненормално цените. Благодаря все пак 🙂 Това съвсем го бях забравил. Моята отстъпка при регистрация съм я ползвал вече, но явно ще правя провил и на жената при следваща резервация 🙂 Дали пък тогава няма искат тя да бъде основния шофьор, а за теб да искат допълнителна такса за втори водач ? Иначе от средата на октомври цените падат драстично при всички агенции. 1 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 14 септември, 2021 Сподели Публикувано: 14 септември, 2021 преди 28 минути , nino каза: Дали пък тогава няма искат тя да бъде основния шофьор, а за теб да искат допълнителна такса за втори водач ? Иначе от средата на октомври цените падат драстично при всички агенции. Предполагам не е проблем да си направиш нова регистрация с друг имейл на твое име🙂 3 Връзка към коментар
Shlosera Публикувано: 9 януари, 2023 Сподели Публикувано: 9 януари, 2023 Преди време съм се отписал от мейл промоциите на Голдкар. Някой има ли идея как да се запиша отново? Изобщо не мога да намеря тази опция в сайта... Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 9 януари, 2023 Сподели Публикувано: 9 януари, 2023 преди 1 час, Shlosera каза: Преди време съм се отписал от мейл промоциите на Голдкар. Някой има ли идея как да се запиша отново? Изобщо не мога да намеря тази опция в сайта... https://www.goldcar.es/en/ Скролираш надолу докато стигнеш дотук: 2 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 14 януари, 2023 Сподели Публикувано: 14 януари, 2023 Only FOR YOU! Exclusive deals for Club members only 🔝 🚗 Travel until 30th of June 👇 Get up to 45% OFF with Key'n Go - Use the code NEWYEAR5 * Key'n Go up to -45%: offer valid for bookings made before 15 January for trips until 30 June 2023. Enter the promotional code NEWYEAR5 during the booking process on the website. 3 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 14 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2023 GoldCar РАЗПРОДАЖБА ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН: до 30% отстъпка за коли под наем https://travelfree.info/crazy-goldcar-black-friday-car-rental-just-for-e1week/ 2 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 Имам следния проблем - искам да запазя кола за 7 дни за Сицилия, пакет Super Relax Cover. Получавам различни кодове за отстъпка по пощата - кодът за първоначална отстъпка при нова регистрация, кодове за отстъпка за членове и дори получих код за отстъпка за рожден ден. При всеки опит да вкарам кода обаче ми излиза едно и също съобщение: This code cannot be applied to the package that has been chosen. Някакви идеи защо не мога да си ползвам кодовете? Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 преди 14 минути , obsession каза: Имам следния проблем - искам да запазя кола за 7 дни за Сицилия, пакет Super Relax Cover. Получавам различни кодове за отстъпка по пощата - кодът за първоначална отстъпка при нова регистрация, кодове за отстъпка за членове и дори получих код за отстъпка за рожден ден. При всеки опит да вкарам кода обаче ми излиза едно и също съобщение: This code cannot be applied to the package that has been chosen. Някакви идеи защо не мога да си ползвам кодовете? Трябва да прочетеш условията на кода. Вероятно там се крие отговора. 1 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 Никакви особени изисквания в условията не са посочени 🙄. Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 преди 6 минути , obsession каза: Никакви особени изисквания в условията не са посочени 🙄. Навежда ме на тази мисъл надписа, че кода не важи за избрания пакет... Може да опиташ да избереш нещо случайно, за повече дни, друга кола, друг пакет и евентуално някъде да сработи. 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 Преди 1 час, obsession каза: Имам следния проблем - искам да запазя кола за 7 дни за Сицилия, пакет Super Relax Cover. Получавам различни кодове за отстъпка по пощата - кодът за първоначална отстъпка при нова регистрация, кодове за отстъпка за членове и дори получих код за отстъпка за рожден ден. При всеки опит да вкарам кода обаче ми излиза едно и също съобщение: This code cannot be applied to the package that has been chosen. Някакви идеи защо не мога да си ползвам кодовете? аз не бих рискувала точно с Goldcar при наем на кола за Сицилия, такъв номер ни отвъртяха че не ни дадоха кола и тряваше да наемем на място от Авис, съответно на много по висока цена, за да не ни пропадне пътуването... бяхме букнали с някаква промоция и Goldcar излязоха с версията че кредитната карта според тяхната система не е кредитна... а не е като да не опитахме всички налични карти с които разполагахме...и от този случай си имам едно наум... 1 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 Благодаря за бързите отговори! Ще опитам, но ми е много странно, че дори първоначалният бонус за нов клиент не сработва... Връзка към коментар
obsession Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 преди 30 минути , wiliko каза: аз не бих рискувала точно с Goldcar при наем на кола за Сицилия, такъв номер ни отвъртяха че не ни дадоха кола и тряваше да наемем на място от Авис, съответно на много по висока цена, за да не ни пропадне пътуването... бяхме букнали с някаква промоция и Goldcar излязоха с версията че кредитната карта според тяхната система не е кредитна... а не е като да не опитахме всички налични карти с които разполагахме...и от този случай си имам едно наум... Изчетох всички теми за Сицилия и реших да следвам съветите на Валерия, светла й памет 😥! То май всички компании в Сицилия търпят критики, та не знам какво да избера... 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 Решението е твое, аз само споделям опита ни с Goldcar 1 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 преди 10 минути , wiliko каза: Решението е твое, аз само споделям опита ни с Goldcar Благодаря! Ценя всяко едно мнение във форума и съм благодарна за споделения от теб , макар и горчив опит! Ще го имам предвид и точно заради това все още се чудя какво да избера... Връзка към коментар
HUNT Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 (редактирано) преди 39 минути , obsession каза: Изчетох всички теми за Сицилия и реших да следвам съветите на Валерия, светла й памет 😥! То май всички компании в Сицилия търпят критики, та не знам какво да избера... Моят опит е отпреди седмица с Maggiore, което реално си е AVIS. Откъм цена ми бяха най-изгодни, тъй като имаха най-ниска такса за взимане от едно място и връшане на друго, както и връщане в неработно време. Колата беше супер, както и обслужването при взимане. Проблема възникна след като върнах колата ( без техен представител, застраховка при тях не съм правил), и ме думнаха сериозна сума, за която 10 дена по-късно все още не са обяснили за какво е. Отбелязвам че имах лек инцидент, който е много трудно забележим по колата, така че ще видим как ще се развият нещата. Ако си решила да е Goldcar, пробвай този код MYGOLDCARCLUB , при мен сваля около 15%. Редактирано 27 април, 2023 от HUNT Връзка към коментар
obsession Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 преди 7 минути , HUNT каза: Моят опит е отпреди седмица с Maggiore, което реално си е AVIS. Откъм цена ми бяха най-изгодни, тъй като имаха най-ниска такса за взимане от едно място и връшане на друго, както и връщане в неработно време. Колата беше супер, както и обслужването при взимане. Проблема възникна след като върнах колата ( без техен представител, застраховка при тях не съм правил), и ме думнаха сериозна сума, за която 10 дена по-късно все още не са обяснили за какво е. Отбелязвам че имах лек инцидент, който е много трудно забележим по колата, така че ще видим как ще се развият нещата. Ако си решил да е Goldcar, пробвай този код MYGOLDCARCLUB , при мен сваля около 15%. Благодаря! Съвсем целенасочено избягвам вариантите за връщане в неработно време, мисля, е Goldcar предлагат обслужване и в ранните часове на деня. (аз ще наемам в 9.00 и ще връщам в 7.00) За жалост отново получавамм съобщението от по-горе This code cannot be applied to the package that has been chosen. , дори при опит да си вкарам в действие Welcome Promotional Code. Грешката явно е някъде при мен, но нямам идея къде... Връзка към коментар
HUNT Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 преди 4 минути , obsession каза: Благодаря! Съвсем целенасочено избягвам вариантите за връщане в неработно време, мисля, е Goldcar предлагат обслужване и в ранните часове на деня. (аз ще наемам в 9.00 и ще връщам в 7.00) В 6 сутринта, на летището в Катания, минах през целия паркинг и нямаше жив служител на нито една компания. Всички които връщаха коли пускаха ключовете в съответните кутии. Хубаво е да уточниш дали ще има човек на място в този час, особено ако те таксуват допълнително. 1 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 преди 1 минута , HUNT каза: В 6 сутринта, на летището в Катания, минах през целия паркинг и нямаше жив служител на нито една компания. Всички които връщаха коли пускаха ключовете в съответните кутии. Хубаво е да уточниш дали ще има човек на място в този час, особено ако те таксуват допълнително. Ще го имам предвид, мерси! Връзка към коментар
HUNT Публикувано: 27 април, 2023 Сподели Публикувано: 27 април, 2023 преди 23 минути , obsession каза: За жалост отново получавамм съобщението от по-горе This code cannot be applied to the package that has been chosen. , дори при опит да си вкарам в действие Welcome Promotional Code. Грешката явно е някъде при мен, но нямам идея къде... Странно, симулирах резервация и кода си работи, пробвай с друг браузер. Връзка към коментар
obsession Публикувано: 28 април, 2023 Сподели Публикувано: 28 април, 2023 На 27.04.2023 г. в 14:40, HUNT каза: Странно, симулирах резервация и кода си работи, пробвай с друг браузер. Смених браузера- отново същото съобщение. Ще пробвам и с друго IP и накрая ще намеря друга компания...🤔 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега