Прескочи до съдържание

Колко страни ще посетите през живота си? :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз пък съм щастлива,че успях да посетя местата от най-ранните си съзнателни детски мечти.Пътувам не повече от 4 пъти годишно,не броя държави.

С годините не бързам,вече не ходя по музеи и други ,,задължителни" забележителности,видяла съм това,което съм искала.Обожавам градските разходки и хубавата храна.На 57 години не спирам да мечтая за нови места само и единствено  в Европа.Имам силен афинитет към Балканския полуостров и се чувствам много добре в България.Има толкова красота в нашата страна,до която искам да се докосна.

На пръсти се броят държавите в списъкът ми to be,по-скоро различни кътчета,които имам желание да посетя. Човек предполага-Господ разполага.Та затова не знам колко държави ще посетя....Има и много други забавления, към които имам интерес.И се старая да балансирам.🙂

П.П.Само музеят на Ван Гог в Амстердам ми остана голяма мечта,Ще стане в точното време,когато трябва.

Пожелавам на всички магеланци здраве,пътувайте по свой си начин и винаги оставяйте нещо за следващия път.

• Харесвам 10
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.