timobg Публикувано: преди 7 часа Публикувано: преди 7 часа Аз нямам пластика, моята е виртуална. И получих кешбек за поръчка през мобилното приложение на Glovo, платена с Google wallet. В условията на сайта им е посочено следното: "Някои покупки чрез мобилни портфейли е възможно да не бъдат засечени и Кешбек да не бъде излъчен поради спецификата на обработването на картовите транзакции в България. В такива случаи Участниците могат да използват самата Карта (пластиката) за извършване на Допустими покупки или да се обърнат към contact.bulgaria@priceless.com за преглед и корекция." 1
neuromancer Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа Епъл пей и Гугъл пей скриват номера на картата, така че ако само някои карти имат съответния бенефит, през тях няма да се получи 1
ДиянаВ Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа преди 4 часа, timobg каза: Аз нямам пластика, моята е виртуална. И получих кешбек за поръчка през мобилното приложение на Glovo, платена с Google wallet. В условията на сайта им е посочено следното: "Някои покупки чрез мобилни портфейли е възможно да не бъдат засечени и Кешбек да не бъде излъчен поради спецификата на обработването на картовите транзакции в България. В такива случаи Участниците могат да използват самата Карта (пластиката) за извършване на Допустими покупки или да се обърнат към contact.bulgaria@priceless.com за преглед и корекция." преди 33 минути , neuromancer каза: Епъл пей и Гугъл пей скриват номера на картата, така че ако само някои карти имат съответния бенефит, през тях няма да се получи Аз няма да се занимавам с моите 2-3 лв., но съпругът има повече кешбек за получаване от юни, та му прочетох вашите коментари🙂 Тази вечер писа на горния имейл и също вечерта са му отговорили да потвърди номера на картата си. Т.е. работят и по нощно време.
Loverboy Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа Не е от плащането през уолети, защото при пощенска с кърв трансакции към дебитна мастъркард се изплащат без проблем. При Уникредит има драма някаква и не ми ги изплащат.
Blago Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа 6 minutes ago, Loverboy said: Не е от плащането през уолети, защото при пощенска с кърв трансакции към дебитна мастъркард се изплащат без проблем. При Уникредит има драма някаква и не ми ги изплащат. Уникредит пак ли зад Кърв? Аз днес се замислих, че Apple Pay крие номера на Кърв картата, но после когато Кърв дърпа от Мастъркарда си се води онлайн транзакция, все едно да се плати в Глово директно с Кешбек картата.
neuromancer Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа Ама предполагам че Кърв и Епъл уолет работят по различен начин
Loverboy Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа Кърв и плащане през Епъл пей, да. И конкретно същите места, когато ги преместя от Виза на Мастър в Пощенска си получават кешбек, но при Уникредит няма нищо. Само веднъж получих и това беше.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега