master_of_germs Публикувано: Вторник в 21:58 Публикувано: Вторник в 21:58 @searus Ако Темза беше Анкх, щеше и тя да е запалима 😄 1
Hakkâri Spor Публикувано: Сряда в 07:35 Публикувано: Сряда в 07:35 Ооо Матмата е супер място. Следват Douz, Kebilli, Kairouan... ? 3 1
crazyhorse Публикувано: Сряда в 07:58 Публикувано: Сряда в 07:58 преди 21 минути , Hakkâri Spor каза: Ооо Матмата е супер място. Следват Douz, Kebilli, Kairouan... ? Да,но ще ги оставим за следващия път! 2
traveler Публикувано: Сряда в 08:06 Публикувано: Сряда в 08:06 За малко в Краков на път за Варшава. 30
Antigona Публикувано: Сряда в 13:36 Публикувано: Сряда в 13:36 В Лече на път за Santa Cesarea Terme. Раян излетя и кацна на време в Бари. 36
traveler Публикувано: вчера в 07:36 Публикувано: вчера в 07:36 За половин ден толкова се уморих от Варшава и от нетипичната жега, че спонтанно сутринта хванах влак за Белисток. Бил съм тук преди хх години (не казвам от съображения за сигурност🤣). Градът е благоустроен както никой български град, но е все така спокоен и лежерен. Няма какво толкова да се види, но поне е по зелен. 33
Hakkâri Spor Публикувано: вчера в 07:45 Публикувано: вчера в 07:45 Какви са температурите сега? За северна Полша е чак необичайно, но в последните години има всякакви аномалии. Миналия юли месец в прибалтийските беше над 30 градуса, никъде няма климатици, защото просто не са им трябвали досега. Иначе Бяуисток е красив град. 1 1
traveler Публикувано: вчера в 08:19 Публикувано: вчера в 08:19 преди 29 минути , Hakkâri Spor каза: Какви са температурите сега? За северна Полша е чак необичайно, но в последните години има всякакви аномалии. Миналия юли месец в прибалтийските беше над 30 градуса, никъде няма климатици, защото просто не са им трябвали досега. Иначе Бяуисток е красив град. Вчера във Варшава беше 34-36. Миришеше на асфалт. Тук сега е 30, но има ветрец. 28
FlyTraveler Публикувано: преди 18 часа Публикувано: преди 18 часа Не е съвсем в момента, но преди няколко дни се завърнах от поредното сафари в Танзания (преди това бях в Уганда, но за това се отчетох по-назад в темата). Национален парк Тарангире: Централно Серенгети: Обикновено се качваме на тази скала, но този път беше заета от 4 мъжки лъва: Наблюдавахме Голямата миграция в Западния коридор на Серенгети, в района на река Грумети: Залязващото слънце е огряло тревата, която контрастира с буреносните облаци: Масайско село в защитен район Нгоронгоро: Кратерът Нгоронгоро (езерото Магади този път беше силно разлято) : Фламинго на дъното на кратера: Снимките са само от телефона. Тези от фотоапаратите ще ги пускам периодично в съответните теми, доколкото ми позволява малкото време у дома това лято. 32 2 7
Asya Assenova Публикувано: преди 13 часа Публикувано: преди 13 часа В Ретимно за пореден път, влюбена съм в това градче. В Халки посрещах слънцето и наблюдавах как се ражда денят, а тук го изпращам. 29
chandni Публикувано: преди 13 часа Публикувано: преди 13 часа преди 2 часа, Mary каза: Санкт-Петербург Невероятно красиво. Мечта ми е Русия, но мъжът ми не иска и да чуе. По-скоро ще тръгне за Индия, отколкото към Русия 😄 2 1 1 1
дядо Пепи Публикувано: преди 7 часа Публикувано: преди 7 часа преди 5 часа, chandni каза: Невероятно красиво. Мечта ми е Русия И аз, и аз!!! Индия - never-ever!!! 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега