Дани Магелани Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 След Бахамите, отново в Ню Йорк. 44 2
Популярно мнение zon Публикувано: 21 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 юли, 2025 Blue Mountains 47 2 7
Иван Попов Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 (редактирано) От север на юг… и още по-далеч! 🌍 До вчера се губех в магията на италианските езера – Комо, Белла, Маджоре… Вода, планини и тишина, която те прегръща. А сега – нова сцена, ново усещане: Гърция, плаж, солен въздух и слънце. Докато лежиш на шезлонга или се отпускаш във водата, над теб кацат и излитат самолети – сякаш светът минава покрай теб, а ти си точно на мястото си. ✈️🌊 Преди да поема към гръцките острови – кратко спиране до летището… но не за край, а за продължение..... 😊 Редактирано 21 юли, 2025 от neuromancer 30 3
Популярно мнение Тони Публикувано: 21 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 юли, 2025 Cocora valley and Filandia. 53 5
Популярно мнение Zdravko Nestorov Публикувано: 21 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 юли, 2025 Продължаваме с още малко снимки, но този път от Тракай, Литва - "Градът на езерата". Мястото е много приятно и спокойно и не бих отказал да имам една малка виличка на брега на някое от тези езера. Наистина е прекрасно място за почивка и релакс. 53 3
Популярно мнение searus Публикувано: 21 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 юли, 2025 Днес проверихме лагуната до Коста Калма, на плаж Sotavento, който е просто огромен, особено при отлив... На лагуната също карат кайт, поне докато съвсем не намалее водата, а иначе (като игнорира човек вятъра) си става за плажуване, особено с малки деца, защото водата е до над глезена и е много, много топла, пълно е с рибки. Вчера минахме през Mirador Astronómico de Sicasumbre, който е в защитен район, т.нар. "starlight reserve", където може човек необезпокоявано да си зяпа Персеидите например, ако успее да се задържи някак си на върха. Аз сериозно се притесних за дребното, че ще отлети към Марсианските декори наоколо. През живота си не съм била на по-ветровито място 🤣 Коментарът от него беше, "тук духа като на iFly, ама хоризонтално" 🤣 След това разходка до някакви пещери до Ajuy, които изобщо не ме впечатлиха (да не говорим, че едната се ползва за тоалетна), но наоколо се навъртат земни катерици, които явно знаят, че туристите 'ранят, и почти отгоре ми се качиха 🤣 51 4
bibi Публикувано: 22 юли, 2025 Публикувано: 22 юли, 2025 От снощи Guns. Аксел беше окей (далеч от златните си години, но по-добре от предишния път, когато го слушах на живо) и малко с визията на Васил Найденов, но Слаш направи голямо шоу. Доволна съм. 29 1
Популярно мнение zon Публикувано: 22 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 22 юли, 2025 Sydney 45 5
Популярно мнение searus Публикувано: 22 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 22 юли, 2025 Имало и по-ветровито място на Фуертевентура (ще си водя класация), на мирадора преди плаж Cofete, до който се стига по въздългичък черен път през местност, която би била по-подходяща за Луната, ако не е вятърът да ти напомня, или тук-там пръкналите се трънаци... Изхвърчаха ми очилата и щях да излетя с една по-дълга пола 🤣 Оттам, борейки се да удържа телефона: Плажът: Луната: 41 1 6 3
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 22 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 22 юли, 2025 Хелзинки🇫🇮 Като си гледам снимките почнах да се чудя там ли съм била😄. Ми то инстаграмъбъл се е получило и да вземе финландското правителство да ми прати някое €😜 Като се имат предвид ремонтите в половината град, включително по катедралата, ще съм си заслужила инфлуенсърски хонорар😉 Какво открих? - Серия паметници/статуи - серия площади - серия от една библиотека - националната, а времето за втората решихме да го заменим с бира🫢🍺 - серия от трамваи - моята гордост, с която пращам специални поздрави на косвено подстрекалите ме магеланци🤗😃 намерих мястото, ама какво ми чуха ушите …😆, едното от които беше все едно в София няма трамваи😂 Може да е едно такова в Хелзинки, но стига❤️ 45 1 9
Гост Публикувано: 22 юли, 2025 Публикувано: 22 юли, 2025 преди 5 минути , ДиянаВ каза: Хелзинки🇫🇮 Като си гледам снимките почнах да се чудя там ли съм била😄. Ми то инстаграмъбъл се е получило и да вземе финландското правителство да ми прати някое €😜 Като се имат предвид ремонтите в половината град, включително по катедралата, ще съм си заслужила инфлуенсърски хонорар😉 Какво открих? - Серия паметници/статуи - серия площади - серия от една библиотека - националната, а времето за втората решихме да го заменим с бира🫢🍺 - серия от трамваи - моята гордост, с която пращам специални поздрави на косвено подстрекалите ме магеланци🤗😃 намерих мястото, ама какво ми чуха ушите …😆, едното от които беше все едно в София няма трамваи😂 Може да е едно такова в Хелзинки, но стига❤️ Според мен снимките са твърде малко …
ДиянаВ Публикувано: 22 юли, 2025 Публикувано: 22 юли, 2025 преди 41 минути , Брани каза: Според мен снимките са твърде малко … Какво да кажа с риск да не те засегна😄. За разлика от твоите отнесени коментари, мога и малко повече смислен текст да вкарвам, който съм се постарала да е интересен от гледна точка на пътувания. Поне така си мисля, но сигурно и ти си така😉 5 2
Популярно мнение Mary Публикувано: 23 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 23 юли, 2025 В Таджикистан с @Цвете и @Dian 46 1 24
Гост Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 преди 7 часа, ДиянаВ каза: Какво да кажа с риск да не те засегна😄. За разлика от твоите отнесени коментари, мога и малко повече смислен текст да вкарвам, който съм се постарала да е интересен от гледна точка на пътувания. Поне така си мисля, но сигурно и ти си така😉 "При учителя Джошу дошъл нов монах с думите: — Току-що влязох в братството и бързам да науча Първия принцип на Дзен. Моля да ми го кажете. Джошу запитал: — Изяде ли си вечерята? Той отговорил: — Изядох я. Джошу казал: — Е, тогава измий паницата си."
jorocontrola Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 преди 8 часа, ДиянаВ каза: Какво да кажа с риск да не те засегна😄. За разлика от твоите отнесени коментари, мога и малко повече смислен текст да вкарвам, който съм се постарала да е интересен от гледна точка на пътувания. Поне така си мисля, но сигурно и ти си така😉 Аз пък ти благодаря за снимките. Къде точно снима трамвайте? А иначе е ясно, че ако искаме винаги да сме най-оригинални, то "манджата понякога се претопля" и се губи вкус... 2
ДиянаВ Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 преди 2 минути , jorocontrola каза: Аз пък ти благодаря за снимките. Къде точно снима трамвайте? А иначе е ясно, че ако искаме винаги да сме най-оригинални, то "манджата понякога се претопля" и се губи вкус (и осещане за реалност)... Като се прибера, в темата за прибалтийската инвазия ще драсна някой ред. Надявам се не ти е много спешно🙂 Толкова съм ви благодарна за ценните съвети🤗 От сърце ви благодаря❤️ Важно е да ги предаваме нататък… 7 2
Argentique Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 преди 10 часа, ДиянаВ каза: - серия от трамваи - моята гордост, с която пращам специални поздрави на косвено подстрекалите ме магеланци🤗😃 Като снимаш и талинския син трамвай до Кадриорг и имаш повече време, може да пуснеш трамвайните снимки за радост на подстрекателите тук: Снимката с трамваите в зеления „тунел“ още тогава ми направи впечатление и твоята е чуд-на! Времето също, като да не повярваш 😄 6
Популярно мнение zon Публикувано: 23 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 23 юли, 2025 Uluru 45 22
домосед Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 Летя на запад през Атлантическия океан с Boeing 737 и обобщавам последната си седмица по избрани Канални и Британски острови в инстаграмски сторита: https://photos.app.goo.gl/TozaL8VEEcAGa5U57 https://www.instagram.com/domosedtravels/ Ключовата снимка, заради която се проведе цялата експедиция до далечен град в Северна Ирландия е тази. Куиз! Кой град? Кои са тези? Поименно! 15 4
Иван Попов Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 В момента съм на Thessaloniki Airport и ям сладолед 😊 В очакване на самолета до Миконос 22
Джимбо Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 преди 2 часа, домосед каза: Куиз! Кой град? Кои са тези? Поименно! Дери, Момичетата от Дери, https://bg.cm-santiago-do-cacem.pt/meet-cast-derry-girls 🙂 4 3
Radnev Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 "Ipsarion" на Тасос⛰️. Това изглежда лесно, но не и в средата на юли, когато тръгнеш в десет и те тресне 40-градусова жега. И когато разбереш, че единственото изворче по пътя е отдавна пресъхнало, вместо да се върнеш, решиш да продължиш по хребета към съседния Св. Илия, за да слезеш по отдавна изоставена пътека, обрасла с папрати по-високи и от тебе (а ти си двуметров). *** Тръгвам. От тук все още изглежда идилично: Започвам да установявам, че горе е доста сухичко: Вече съм в подножието, само за да установя, че до тук можело да се стигне и с кола🚙, ама от другата страна😲: Вода няма, ама що ми е? Температурата е само 40 - нищо работа. Продължавам по хребета, за да се озова в подножието на "Св. Илия" - тасоския Вихрен. Ако жегата не ме е изсушила на стафида, можеше да се порадвам и на гледка: На слизане решавам да преоткрия отдавна изгубена пътека и се озовавам в джунглата. Тука всеки хребета има свой микроклимат. По пътя ме преследват рояци от неидентифицирани насекоми. Зверски съм нахапан и следващите три-четири дни ще съм главен участник във филма "Голямото почесване". Ех, идилия по гръцки🥹. 34 2 9 4
cck Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 В Белград, Сърбия. Свети Сава: В Домоседовия стил бих куизнал да познаете ресторанта с живите омари ама няма да оригиналнича, наздраве 🙂 38
домосед Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 преди 5 часа, Джимбо каза: Дери, Момичетата от Дери, Те са! 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега