Дани Магелани Публикувано: 27 август, 2025 Публикувано: 27 август, 2025 преди 46 минути , ven62 каза: Дай боже на всяка баба такъв маникюр. А ако бяха показали колието, какъв щеше да е коментарът? 2
Иван Попов Публикувано: 27 август, 2025 Публикувано: 27 август, 2025 На 26.08.2025 г. в 16:47, Gisp каза: Без да ползвате интелекта, ей. Кой интелект да не използваме - нашият или изкуствения 😄 1 3
Гост Публикувано: 28 август, 2025 Публикувано: 28 август, 2025 С Императора почиваме в пълна секретност тук. Той си е наметнал бяла, а не черна роба, а аз си ходя постоянно с костюма и маската и всеки си мисли, че не съм самият Тъмен лорд, а просто съм се маскирал като него. А вечер без никой да ни види, ви източваме Слънцето за тайните ни проекти!
traveler Публикувано: 28 август, 2025 Публикувано: 28 август, 2025 Това ли е императора? преди 2 часа, Брани каза: Той си е наметнал бяла, а не черна роба. Това ли е императора? 2 5 1
Гост Публикувано: 29 август, 2025 Публикувано: 29 август, 2025 преди 4 минути , ven62 каза: Чакаме Отказах се да идвам. Можете да се разотивате!
Anna Kalinovska Публикувано: 29 август, 2025 Публикувано: 29 август, 2025 Marhaba, на DХB, Подкрепяме се със знамето между два петчасови полета. За закуска сме в Катманду. Малко по-късно, след две нощувки в къщата за гости, която ползва Силвия Аздреева, поемаме към Тибет. 26 2
Oldkozel Публикувано: 29 август, 2025 Публикувано: 29 август, 2025 След няколко месеца търсене забелязахме черния леопард във Валета. Мяу, ве! 16 1 18
jorocontrola Публикувано: 30 август, 2025 Публикувано: 30 август, 2025 Точно в момента вали в Любляна и гледам европейското по баскет с местните. Лелята пред мен е голям фен на Лука: Преди това пообиколих повечето от града: А сутринта стартирах в Загреб: където имат чудна ботаническа градина: 42 4
Bella A Публикувано: 31 август, 2025 Публикувано: 31 август, 2025 Да отбележим ЧРД на 35 годишните ни син и 130 години организирано туристическо движение в БГ, 130 години БТС за ден час преди дъжда на Златните мостове. Да благодаря на редовните автобуси с номер 61 в неделя. 32 6
Anna Kalinovska Публикувано: 31 август, 2025 Публикувано: 31 август, 2025 Right at the Corner, Thamel, Kathmandu Бързи снимки наоколо, че всеки момент ще ни вземат, Знамето и мен.. - канени сме на вечеря, за пръв път ще ми е в непалски дом, вълнувам/е се. взе 28 9
Популярно мнение liliya Публикувано: 31 август, 2025 Популярно мнение Публикувано: 31 август, 2025 Лазурният бряг 57 2
Anna Kalinovska Публикувано: 31 август, 2025 Публикувано: 31 август, 2025 За първи път в непалски дом, на вечеря в дома на Дев Радж Непал, собственик и управител на най-голямата непалска агенция High Asia Tours, с когото ни свързва някалкогодишно приятелство. Такъв дал бат, приготвен от съпругата му Набина, уж за час и половина, не съм и сънувала.., а уж не обичам ориз. Ама оказа се басмати, отлично и много вкусноопригатвен, та вече обичам. И Знамето остана доволно от гостоприемството и засвидетелстваната му обич. В скоби: Обзалагам се, че още утре ще задейства покупката на миялна машина.. Друго си е да кажеш на мъж в прав текст.. Ама защо да не се разприказвам още малко, не е от чашката австралийско мерло/шира. Ами малко турчин си пада читуанецът, взел за жена сестрата на най-добрия си приятел, връстничка на сина ми. Нямаше как да не отговори на директния ми въпрос - уреден брак било само наполовина, наблегна.. Помня как предишния път ми отговори дали съпругата му помага в работата: да, като се грижи за децата ми. За малко да остави Навина да сервира и хапва с децата, момчето е тийн; от нея се очакваше и да е сложила в леглото петгодишната принцеса на тати, която беше заспала на дивана. Детето комуникира свободно на английски, учат в детската градина от тригодишни. Къщата на четири етажа, 1000 кв. м, ако правилно разбрах, с малка цветна градина и висока яка ограда, е купил преди 12 години, давал е помещения и етажи под наем, дава и сега, живее на третия етаж от една пригодина, около 100 кв. м. На партера е офисът. Както ми каза шофьорът, който ме посрещна вчера и ме извозва тази вечер, има общо 10 служители, преди три години бяха 7. По ковидно време се е поизмъчил, имал е четири критични месеца, не е останал без служители и шофьор. Очаквам да ми направи много хубав Горен Мустанг напролет, какъвто направи на двете наказателни съдийки преди 4 години и лично ги води, когато в последния момент не можах да тръгна; какъвто направи миналото лято на наша ТА, и двете по моята програма, публикувана в Timeless in the Himalayas, и афиширана от последната като авторска, на прехваления й водач. 34 1
marycap Публикувано: 31 август, 2025 Публикувано: 31 август, 2025 ...в Хелзинки. Много съм доволна от днешния ден: "Нямах време да напиша късо писмо, затова написах дълго..."😊 46 1
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 31 август, 2025 Популярно мнение Публикувано: 31 август, 2025 Прекрасен уикенд в най-мистичната планина, планината с душа - Родопите (Пармак кая, с. Лисиците и най-дългия въжен мост в България, Чит Кая и пещера Утробата). 43 9
Бръмбар Публикувано: 1 септември, 2025 Публикувано: 1 септември, 2025 Имахме по-амбициозни планове, но за момента втори ден нищоправене на Хиос, къпане в морето, ваканционна книга намерена тук, плясъка на вълните, песента на цикадите и Чешме отсреща. Опит за изгрев, не особено успешен 33 3
marycap Публикувано: 1 септември, 2025 Публикувано: 1 септември, 2025 Днес- Хелзинки. Следобед Хелзинки- Талин с Eckero Line: 38 3
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 3 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 3 септември, 2025 От онзи ден, започнах седмица с изкачването на връх Джангал, Пирин: 38 14
Бръмбар Публикувано: 3 септември, 2025 Публикувано: 3 септември, 2025 Хиос таун - не ми хареса особено малко разхвърлян и мърляв ми се видя. Мастикови дръвчета Изографисаните къщи на Пирги Средновековната Места Mavra volia -плаж с черни вулканични камъни 42
Anna Kalinovska Публикувано: 4 септември, 2025 Публикувано: 4 септември, 2025 В Сага, 4500 м н.в., ТАР Снощи из кривите улички встрани от главната с хотелите, днес до единия край на града. След малко поемам в противоположната посока, до другия край. 25 1
bibi Публикувано: 4 септември, 2025 Публикувано: 4 септември, 2025 На 35-и август обикаляме из Офринския залив. Днес-Олимпиада: 24
traveler Публикувано: 4 септември, 2025 Публикувано: 4 септември, 2025 преди 1 час, bibi каза: На 35-и август обикаляме из Офринския залив. Днес-Олимпиада: Даже и да си забравила, че вече е септември, като смятам днес се пада да е 35 август. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега