zvezda9001 Публикувано: 18 септември, 2025 Публикувано: 18 септември, 2025 преди 5 часа, Lorette каза: Е, чудесно! Моят град. И аз бях на тортите. А сбирка чакам от доста време в удобно време, че от Русе чак не е лесно да дойда до Сф. Тогава ела на сбирките във Варна 🙂 не е нужно чак до София да се ходи 1
Популярно мнение wilks Публикувано: 18 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 18 септември, 2025 Единият вече се отбеляза, днес и аз 😄 ...с малко снимки от природата на Бурунди 🇧🇮 Чаени плантации, които са огромни и в изобилие тук Екваториална почти непокътната, поради незначителния туристически интерес гора, пълна с огромни папрати, всякакви дървета, невидими пилета, скрити из гъстите корони на вековни дървета, и много пеперуди И малко извън природата - на обилен обяд за 3,5 usd, включващ: Голяма чиния с 2 огромни телешки шишчета, салати, домати, П.К. и половин авокадо И колата, с която ни возят тук - разбира се Toyota, която е внесена по някакви канали от Япония, е с десен волан, а движението е като при нас (така беше и в Монголия масово коли с десен волан и движение в дясно) 45 9
Lorette Публикувано: 18 септември, 2025 Публикувано: 18 септември, 2025 преди 11 часа, zvezda9001 каза: Тогава ела на сбирките във Варна 🙂 не е нужно чак до София да се ходи Къде мога да получавам инфо за тях?
zvezda9001 Публикувано: 18 септември, 2025 Публикувано: 18 септември, 2025 преди 17 минути , Lorette каза: Къде мога да получавам инфо за тях? Ще пускаме теми и в магеланци 🙂 3
traveler Публикувано: 19 септември, 2025 Публикувано: 19 септември, 2025 Гара Пловдив. Няма да пътувам с този влак.🙂 Интересно как от Рила? стига до Охрид. 21
neuromancer Публикувано: 19 септември, 2025 Публикувано: 19 септември, 2025 Това е нещо custom made. Аз не съм съвсем сигурен дали има жп линия до Охрид.
Madelin Публикувано: 19 септември, 2025 Публикувано: 19 септември, 2025 Още малко от Гаргано - чуден район е. Вико Дел Гаргано: Монте Сант Анджело и светилището, паметник на ЮНЕСКО: Виесте ден преди това: 42 2
Argentique Публикувано: 19 септември, 2025 Публикувано: 19 септември, 2025 Доживях да видя снимки от Гаргано в този форум! Благодаря. Да видим мен кога ще ме отвее вятърко там 1
Madelin Публикувано: 19 септември, 2025 Публикувано: 19 септември, 2025 преди 5 минути , Argentique каза: Доживях да видя снимки от Гаргано в този форум! Благодаря. Да видим мен кога ще ме отвее вятърко там Съжалявам само, че бяхме 3 непълни дни в Гаргано. Много си заслужава всяко издевателство върху посоката на вятъра:) Но е дестинация за кола. 7
Популярно мнение Marisha Публикувано: 19 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 19 септември, 2025 Ханой. 48 2
Madelin Публикувано: 19 септември, 2025 Публикувано: 19 септември, 2025 Днес "довършихме" Матера и на път към Пицо се отбихме за малко в Кастелмецано. 46
MayaS Публикувано: 20 септември, 2025 Публикувано: 20 септември, 2025 преди 13 минути , cck каза: Русалка Къде е, че не я виждам. 😂 Търсих я на снимките ама йок. Дс не е избягала докато си се гласил да я снимаш. 😄 7
Популярно мнение wilks Публикувано: 20 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 септември, 2025 Kigali, Rwanda 🇷🇼 Напълно безопасен град, много чист, спокоен, хората са приветливи - някои поздравяват, други питат дали имаш нужда от нещо, трети просто поглеждат и отминават, но без милиграм агресия дори в погледа. Всички знаем през какво преминаха тези хора, за да са сега най-милите и приятелски настроени към всеки на Земята. Много зеленина из целия град, на моменти направо забравяш, че си в Африка. Строят се доста и все модерни сгради. Изглед от едната страна на центъра към ниското. Тук имаше вероятно сватба, а това са шаферките, всички в шармантни тоалети, еднакво издържани цветово в "пушен корал". Някои бяха много достолепни и солидни, но всички грееха с тези рокли . От другата страна на високата част, където е центърът на Кигали И тук пътищата са в пъти по-добри и качествени от нашите, но това вече за никого не вярвам да е изненада. Общо взето много различен от всички други градове, в които съм бил в Африка. След 5-6 г. ще е направо като от каталог. Но хората са изключителното богатство тук - невероятни! 44 8
Венелин Публикувано: 20 септември, 2025 Публикувано: 20 септември, 2025 Да се отбележа от остров Феньъ (Fanø) в Дания срещу Есберг. Приятно местенце за разходка на пясъка и вятъра в нова за мен страна 41 2
master_of_germs Публикувано: 20 септември, 2025 Публикувано: 20 септември, 2025 преди 38 минути , wilks каза: Kigali, Rwanda И тук пътищата са в пъти по-добри и качествени от нашите, но това вече за никого не вярвам да е изненада. Общо взето много различен от всички други градове, в които съм бил в Африка. След 5-6 г. ще е направо като от каталог. Но хората са изключителното богатство тук - невероятни! Пътищата няма как да не са добри. А ако не са били, трябвало е да ги направят. Само след няколко дни в Руанда ще започне световното първенство по шосейно колоездене. За да не спамя в темата... Във Вроцлав с @mary_shery и @izida, Клъвдий Бух и седемстотинте джуджета 🙂 Наякой ако иска булка, много евтино ги дават тук 😉 43 4
wilks Публикувано: 20 септември, 2025 Публикувано: 20 септември, 2025 преди 2 часа, master_of_germs каза: Пътищата няма как да не са добри. А ако не са били, трябвало е да ги направят. Само след няколко дни в Руанда ще започне световното първенство по шосейно колоездене. 😉 Точно така, целите улици са с постери и реклами, кръжат хеликоптери, въобще подготовката е на пълни обороти, и царѝ ентусиазъм и местна гордост 🙂 Но не мисля, че улиците са направени сега за състезанието, по-скоро състезанието се провежда тук, заради перфектните им улици. И малко местна кухня - ярешки шишчета, грил картофи и ледена бира, всичко за под 3 u$d Семпла локална кръчма, но много чиста и много вкусно! 40 3
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 20 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 септември, 2025 В търсене на гледките по Мозел днес: че от утре минаваме на дъждобрани… @ЙоанаМагелана и тя барабар с мен: иначе точно сега - “Битбургер я, я; Ризлинг капут…” 56 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 20 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 септември, 2025 В Истанбул 59 6
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 20 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 20 септември, 2025 В Родос за почивните. В хотела ни познаха, през юни бяхме отседнали пак там. Вече сме лични магарета на този остров:) 47 3
Hristo2201 Публикувано: 21 септември, 2025 Публикувано: 21 септември, 2025 Не съм фен на този тип организирани екскурзии, но нали изкуството изисква жертви. С групата съм и пътуваме за Пореч, Хърватия да пеем на международен конкурс. Това са снимки от Karlovac, Хърватия град в който е живял и учил Никола Тесла. Има и интерактивен музей на негово име. 36
Популярно мнение Marisha Публикувано: 21 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2025 Водопад Ban Gioc, Виетнам. 50 1 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега