Популярно мнение Marisha Публикувано: 21 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2025 Angel mountain, Виетнам. 50 11
chandni Публикувано: 21 септември, 2025 Публикувано: 21 септември, 2025 преди 4 часа, Marisha каза: Виетнам Много красиви кадри от Виетнам! Днес сядаме да обядваме в центъра на Ниш и на масата до нас двама с дръпнати очи. Както обикновено става покрай кучето се заговаряме с тях и те казват, че са от Виетнам. Разказахме им, че имаме планове да посетим тези и онези места в държавата им, които отлагаме от 2019-та. Стана им готино, че имаме интерес към Виетнам, единият извади дребна банкнота и ми я подари с пожелание да отидем там скоро. Та, вероятно догодина, съдбата ще срещне и нас с Виетнам. 20
Crazy Horse Публикувано: 21 септември, 2025 Публикувано: 21 септември, 2025 Джйен добри, магелански приятели! Аз съм във Варшава за няколко дни. На конференция пак. Градът е доста чист, сериозни подобрения виждам от 2008 г. Но, в момента ме боли корема от смях, защото до хотела ми във Варшава има пекарна с интересно име, а над пекарната гинекологичен кабинет! Никога не бих се сетил така да ги комбинирам двата бизнеса. 😀 7 2 2 30
Hristo2201 Публикувано: 21 септември, 2025 Публикувано: 21 септември, 2025 Днес в Пула - амфитеатър, спокойствие, сладолед на корем и счупен автобус… да видим ще стигнем ли крайната ни цел. 40 1
Marisha Публикувано: 21 септември, 2025 Публикувано: 21 септември, 2025 Преди 1 час, chandni каза: Много красиви кадри от Виетнам! Днес сядаме да обядваме в центъра на Ниш и на масата до нас двама с дръпнати очи. Както обикновено става покрай кучето се заговаряме с тях и те казват, че са от Виетнам. Разказахме им, че имаме планове да посетим тези и онези места в държавата им, които отлагаме от 2019-та. Стана им готино, че имаме интерес към Виетнам, единият извади дребна банкнота и ми я подари с пожелание да отидем там скоро. Та, вероятно догодина, съдбата ще срещне и нас с Виетнам. Целия район на Као Банг е много красив. За сега още няма много туристи, но това вече започва да се променя. Сега ми става смешно, какви оризови тераси сме гледали на Бали. Покрай Као Банг отглеждането на ориз е основен поминък. Района е много беден, но хората са страхотни. Храната е проста и много вкусна. 18
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 21 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2025 В Люксембург вали: В Триер вали: Поне преди залез спря… 54 3
Популярно мнение Яничка Публикувано: 21 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2025 Нашето френско бягство започна с кацане в Лион и малко красотички. Belvédère de la cabine téléphonique insolite, където са домъкнали английска телефонна кабина: Анси: Beaufort, потънал в цветя: Магазините навяват спомени от детството: Завършваме деня кулинарно: 56 6
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 21 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2025 преди 7 часа, Crazy Horse каза: Но, в момента ме боли корема от смях, защото до хотела ми във Варшава има пекарна с интересно име, а над пекарната гинекологичен кабинет! Никога не бих се сетил така да ги комбинирам двата бизнеса. 😀 Аз да се включа към полската ти серия 😉 В момента във Валбжих А по-рано цял ден из БелоградЧЕШКИТЕ скали 😉 край Адршпах и Теплице с Клъвдий IV Бух, @izida и @mary_shery 51 8
Eti* Публикувано: 22 септември, 2025 Публикувано: 22 септември, 2025 В Барселона, ама друг път, след отменен полет вчера и пренасочване за 27-ми. Много разочароващо за децата, които учат испански и това щеше да е първото им посещение в страната. Качвам малко снимки от Тунис от миналата седмица - Сиди Бу Саид, Картаген и столицата Тунис. 47
Популярно мнение Marisha Публикувано: 22 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 22 септември, 2025 Khau coc cha. Виетнам 48 2
desislavna Публикувано: 22 септември, 2025 Публикувано: 22 септември, 2025 Кратка забежка до Солун с автобус за почивните дни. В неделя затвориха за автомобили крайбрежния булевард за радост на пешеходците. Пропалестински протест затвори за кратко булеварда пред нашия хотел вечерта, но всичко беше стегнато и добре организирано. А храната беше страхотна. 45 2
muchachote Публикувано: 22 септември, 2025 Публикувано: 22 септември, 2025 Поздрави от не много слънчева, но по италиански красива и оригинална Болоня😉 43
Популярно мнение Marisha Публикувано: 22 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 22 септември, 2025 В района на Сао Bang. 46 7
Популярно мнение Яничка Публикувано: 22 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 22 септември, 2025 Продължаваме с Бургундия - прекрасен регион на Франция. Да минаваш през малките селца по пътя е истинско удоволствие - спретнати къщи, цветя навсякъде, всичко е поддържано. В Beaune разгледахме Hospices de Beaune - бивша болница за бедни с великолепен покрив: Личи си, че са полагали грижи за хората. Отвътре: А в Дижон се отдадохме на half-timbered houses, любими на всяка средностатистическа кифла. И аз не правя изключение 😀 51 2
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 22 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 22 септември, 2025 Продължаваме с лутането около Мозел и днес: А този подлец пръска само понякога и почти ме окъпа, но се изплъзнах на косъм: Прогнозата за времето е вдъхновяваща. Ще знам вече никога да не идвам насам извън летните месеци… 47 1 3
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 22 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 22 септември, 2025 Швебоджице, Долна Силезия И по-рано през деня: Замъкът Кшьонж с "палмовата" му оранжерия Църквата на мира и Швидница Шчавно-Здруй 48 2
Популярно мнение Madelin Публикувано: 22 септември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 22 септември, 2025 Тропеа. Градчето е направо приказно. Много живо, пълно с народ, подновени фасади, олющени, висящо пране по балконите и на главните площади, заведения, сувенири, морски деликатеси. Общината обаче е истинска обирджийка. На паркоматите си плащаш за час и няма таван за деня. Бяхме малки и на прочутия плаж Ротонда. Наистина е хубав, но толкова хора на кв. см. не съм виждала от последното завъртане по нашето море преди доста години. Хмм, в една джелатерийница решихме да пробваме сладолед Ндуджа. Казаха леко пикантен. Явно категоризацията им за пикантност е нещо като тайландската, блъснахме огън като дракон от game of thrones:) И от йонийския бряг на Калабрия - Spiaggia Caminia. 47 3
antea Публикувано: 23 септември, 2025 Публикувано: 23 септември, 2025 маслинени гори, скали и планини и чутовното критско море 🙂 мисля, че открихме плажа с най-дебели шалтета, на която никоя принцеса няма шанс с грахово зърно 41 2
muchachote Публикувано: 23 септември, 2025 Публикувано: 23 септември, 2025 Привет от Repubblica di San Marino😉 39 3
jorocontrola Публикувано: 23 септември, 2025 Публикувано: 23 септември, 2025 Хроничната липса на витамин Д в Германия се лекува с полет до БГ или с други думи ни е време да се прибираме… Aussichtspunkt Geierlay - дойдохме рано и моста беше само за нас: Явно форумът не ме харесва… Bernkastel - сигурно е супер, когато има и слънце… Цените на летището в Хан са наполовина спрямо София. Пък да не коментирам супермаркета малко преди летището: 48 1
jungfraujoch Публикувано: 23 септември, 2025 Публикувано: 23 септември, 2025 преди 6 часа, jorocontrola каза: сигурно е супер, когато има и слънце… И така е екстра. @ЙоанаМагелана е щастлива,както се вижда на снимките. 1
muchachote Публикувано: 23 септември, 2025 Публикувано: 23 септември, 2025 За завършек на днешния мрачно- облачен ден, се отбих и до Чезена/ Cesena. 36
Otnesen Публикувано: 23 септември, 2025 Публикувано: 23 септември, 2025 преди 37 минути , muchachote каза: За завършек на днешния мрачно- облачен ден, се отбих и до Чезена/ Cesena. Не се брои...няма те на снимките....😉 4
ДиянаВ Публикувано: 23 септември, 2025 Публикувано: 23 септември, 2025 преди 7 часа, jorocontrola каза: Явно форумът не ме харесва… Такъв обърнат образ и аз получавам със селфитата. Цаката е и ти да го завъртиш при снимките си - в посока изток-запад, а не север-юг, там, където е главата/краката😄. За по-ясно уточнявам, че ако бирата ми е от дясната страна, при обръщането, за целите на магеланци, става от лявата🙃😆 5
jorocontrola Публикувано: 23 септември, 2025 Публикувано: 23 септември, 2025 преди 3 минути , ДиянаВ каза: Такъв обърнат образ и аз получавам със селфитата. Цаката е и ти да го завъртиш при снимките си - по широчина, т.е. в посока изток-запад, а не по дължина север-юг, там, където е главата/краката😄. За по-ясно уточнявам, че ако бирата ми е от дясната страна, при обръщането, за целите на магеланци, става от лявата🙃😆 За огледален образ ли говориш, че трудно зацепвам…
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега