jorocontrola Публикувано: преди 6 часа Публикувано: преди 6 часа преди 5 минути , Argentique каза: Днес се нарича Blue star Paros. ? Така и не каза на къде?
traveler Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа преди 48 минути , Argentique каза: Днес се нарича Blue star Paros Да не е случайно Patmos? 1
Argentique Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа Преди 1 час, jorocontrola каза: ? Така и не каза на къде? Някой непосещаван Додеканез ще е. 😉 преди 28 минути , traveler каза: Да не е случайно Patmos? Същият. Ама съм станала в 4 и вече ми е сложно фокусирането 😀 Важното е, че сме на точния кораб. 🙂 4
MayaS Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа Така и сто гидини се живее. Познайте острова. 6 1 5
new one Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа Според бирата - португалски. И понеже съм бил в Мадейра, знам, че не е той, остават Азорите, където не съм бил 😇 весело изкарване и хубаво време 👍 3
MayaS Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа преди 1 минута , new one каза: Според бирата - португалски. И понеже съм бил в Мадейра, знам, че не е той, остават Азорите, където не съм бил 😇 весело изкарване и хубаво време 👍 Да Азорите, а острова е Флореш. 5
liliya Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа @Иван Попов извинявай, явно съм пропуснала... какъв е точно форумът и имаше ли проблеми с визата?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега