Asya Assenova Публикувано: 25 август Публикувано: 25 август В Куско. Надмина ми очакванията, а бях тръгнала с голямата кошница. Времето е супер, грее ярко слънце, намерихме си един хубав ресторант и буквално се размазахме от удоволствие с дъщерята. Обслужване и храна без забележки. Обиколката на Перу засега се очертава супер, времето също е с нас, дано да е така до края на пътуването. 40 5
blueriver Публикувано: 26 август Публикувано: 26 август Избягах от жегите в София. Тази сутрин в Прага беше 15 градуса . 38
zon Публикувано: 26 август Публикувано: 26 август В момента съм на тераса на летището Шарлероа с гледка към пистата. Отдавна не бях сядала тук. Последният ми полет май месец беше много рано сутринта. На секюрити ми отделиха куфара за допълнителна проверка и служителят взе да рови и търси нещо. Аз предполагах какво търси, но си траех за да видя дали предположението ми е вярно. Да изрови го. Аз небрежно възкликнах: 'А, Манекен Пи'. Той се се засмя и ми отговори: 'ОК Мадам. Може да лети". Ей, много му върви на това момченце на проверки 😅 но издръжка проверката и сега пие бира с мен на терасата и си чака полета за София. Поръчах си наливна Leffe blond и нямаха чаши Leffe, затова ми я сервираха в пластмасова чаша Jupiler. Направо е кощунство това в Белгия! Наздраве ! 🍻 23 1 1
liliya Публикувано: 27 август Публикувано: 27 август Cusco, както и очаквах, много ми хареса. Посрещна ни с прекрасно топло време, храна, вино, магазинчета ..... 34 7
Asya Assenova Публикувано: 27 август Публикувано: 27 август Цял ден обикалям из свещената долина инките и съм много впечатлена. Гледките са истински пир за сетивата. 31 11
liliya Публикувано: 27 август Публикувано: 27 август преди 15 минути , Asya Assenova каза: Цял ден обикалям из свещената долина инките и съм много впечатлена. Гледките са истински пир за сетивата. Утре на нас ни предстои, надявам се и ние да имаме прекрасно време! @Asya Assenova до кога сте в Куско? Ако искаш пиши на ЛС, може да спретнем една южноамериканска магеланска среща🙂 4
Asya Assenova Публикувано: 27 август Публикувано: 27 август преди 11 минути , liliya каза: Утре на нас ни предстои, надявам се и ние да имаме прекрасно време! @Asya Assenova до кога сте в Куско? Ако искаш пиши на ЛС, може да спретнем една южноамериканска магеланска среща🙂 Вече не сме в Куско, преди два часа пристигнахме в Агуас Калиентес. 3
liliya Публикувано: 27 август Публикувано: 27 август преди 6 часа, Asya Assenova каза: Вече не сме в Куско, преди два часа пристигнахме в Агуас Калиентес. Довечера сме там..... явно се разминаванме с 1 ден по трасето. Весело да ви е на Мачу Пикчу и да ви е слънчево времето 🙂 Поздрави! 3
Тони Публикувано: 27 август Публикувано: 27 август Милано. Малко по-горещо от желаното и все така не ме грабва след 8 години раздяла. 28
Asya Assenova Публикувано: 27 август Публикувано: 27 август Преди 1 час, liliya каза: Довечера сме там..... явно се разминаванме с 1 ден по трасето. Весело да ви е на Мачу Пикчу и да ви е слънчево времето 🙂 Поздрави! Благодаря, Лили! Да, разминаваме се за съжаление. Много слънце и при теб! 1 1
zon Публикувано: 27 август Публикувано: 27 август преди 6 часа, Rossi to каза: Берген Третата снимка е Топ! 😍 1
Asya Assenova Публикувано: 27 август Публикувано: 27 август В Мачу Пикчу. Иде ми да викам от радост. Величествено. Времето не можеше да е по-добро. Влюбих се в Перу. 30 17
Rossi to Публикувано: 28 август Публикувано: 28 август Geirangerfjord, част от UNESCO, и едноименното село, до което води. Селото е с около 300 жители и е като на края на света. Водопадът Brudesløret 38 6
jorocontrola Публикувано: 28 август Публикувано: 28 август Сутринта пих кафе в Краков: Следобед се разходих във Вроцлав: А сега си пия бирата: И понеже куизовете станаха модерни: - как се разбира, че поляците се прибират от България? - има ли местни Магеланци във Вроцлав? 31 4
ДиянаВ Публикувано: 28 август Публикувано: 28 август преди 4 минути , jorocontrola каза: - как се разбира, че поляците се прибират от България? Боже, Пещерска ли си носят? 😂 3 1 1
Asya Assenova Публикувано: 28 август Публикувано: 28 август На път към Пуно с автобус по маршрута Пътят на Слънцето. Хем се возя, хем разглеждам. Има няколко спирки, както следва. За съжаление в църквата не даваха да се снима, беше много красива и много различна от тези, които аз съм посетила. Андауайлилас (Andahuaylillas) – Село, известно с църквата „Свети Петър“, наричана „Сикстинската капела на Андите“ заради невероятните си златни стенописи и резбован таван. Ракчи (Raqch'i) – Археологически комплекс, където се намира величественият Храм на бог Виракоча – една от най-големите покрити структури, строени от инките. Проходът Ла Рая (La Raya) – Най-високата точка по пътя (4335 метра надморска височина), предлагаща спираща дъха панорама към заснежените върхове на Андите. Разделителна линия между регионите Куско и Пуно. Пукара (Pucará) – Културен център на едноименната пред-инка цивилизация, известен с музея на керамиката и традиционните фигурки на „бикчетата 33 6
jorocontrola Публикувано: 29 август Публикувано: 29 август Сутринта на кафе във Вроцлав: На обяд в Йелена Гура: И сега си пия бирата в Прага и разбирам, че имам нужда от съвсем прости неща… 31 4
zon Публикувано: 29 август Публикувано: 29 август Скъпи съфорумци Софиянци и гости на столицата, в момента се намирам в Пловдив и имам една полу празна/пълна кутия с белгийски пралини. Въпреки положените усилия от групата в Пловдив, останаха доста пралини. Но това не е всичко, В хладилника на дъщеря ми в София имам още една кутия 1кг с пралини. Предлагам да се срещнем в понеделник или сряда вечерта, някъде в София и да ми помогнете да разреша този проблем :)) Давайте идеи, къде можем да се срещнем :)) Имам термочната за пралините, но ако случайно закъснеете за срещата , моля носете си филии с хляб за да можете да си ги мажете ;)) 14 1 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега