jorocontrola Публикувано: 7 септември Публикувано: 7 септември Нямаше маслини, нямаше масло, нито нос… 48
zon Публикувано: 7 септември Публикувано: 7 септември Днес имах страхотен ден с @Георги Матеев в Гент :)) Без да сме го планирали се озовахме точно навреме, 15 минути преди кръгъл час, на правилното място, а именно Белфорта на Гент с невероятна гледка за да слушаме изпълнението на Life On Mars by David Bowie от камбаните 🎶 https://photos.app.goo.gl/Ls6nL6sEL7h9HUZW8 Георги Матеев, за мен беше удоволствие да се запознаем и на живо, и да имам време с теб 🫶 Благодаря! И до нови срещи :)) 45 1
Популярно мнение liliya Публикувано: 7 септември Популярно мнение Публикувано: 7 септември Патагония ни обича, показа се изключително гостоприемна... Puerto natales за кратко, Torres del Paine, Milodón Cave 44 1 20
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 8 септември Популярно мнение Публикувано: 8 септември Вчера беше много приятен ден. Оказа се, че по оста Банкок – Пекин – Брюксел – Остенде се намира @zon, която беше причината да направя попътна спирка в Гент. „Мистериозната“ магеланка бе изключително гостоприемна и ме разведе из прекрасния белгийски град, в който бях идвал за последно преди 20-ина години. Посетихме всички основни атракции, пийнахме аперолче с гледка към средновековното пристанище и хапнахме прочутите местни картофки и вафли (изложих се леко с гофретата, която ме пребори и не можах да се справя с цялата). Слънчевото време беше с нас и изкарахме заедно 8 часа, през които много се смяхме, споделяхме истории от живота и пътуванията и въобще беше чудесно. @zon, искрено ти благодаря за отделеното време, за интересната разходка и най-вече за страхотната компания! И под секрет споделям, че 1/3 от вкусните пралини, които ми подари, вече ги няма 🙂 46 1 21
zon Публикувано: 8 септември Публикувано: 8 септември Преди 1 час, Георги Матеев каза: Вчера беше много приятен ден. Оказа се, че по оста Банкок – Пекин – Брюксел – Остенде се намира @zon, която беше причината да направя попътна спирка в Гент. Само да ви кажа и похваля Георги, че е супер фит, и въпреки дългия полет от от Банкок през Пекин беше първо супер свеж и второ направи обиколка на града, включително средновековен фитнес с изкачване на много вити и не само вити стълби при това с раница :)) 👏💪 и това за цял 'работен ден'. И аз отново ти Благодаря @Георги Матеев за врмето прекарано заедно 🫶 Попътен вятър и до нови срещи! :)) 🌞 Сега се сетих едно интересно съвпадение. Седнахме с Георги сутринта в любимото ме кафене в Гент, в което ходя от години, и собственика е аржентинец, женен за фламандка. Както седях на масата и го гледах да разчиства съседна маса и гледах и Георги се сетих за този подробност :)) 22 1
Георги Матеев Публикувано: 8 септември Публикувано: 8 септември преди 21 минути , zon каза: Само да ви кажа и похваля Георги, че е супер фит, и въпреки дългия полет от Банкок през Пекин беше първо супер свеж и второ направи обиколка на града, включително средновековен фитнес с изкачване на много вити и не само вити стълби при това с раница :)) 👏💪 и това за цял 'работен ден'. Ето, виждате ли какво целодневно "мъчение" беше! Вити и невити стълби, изморителен фитнес под жаркото слънце, огромни гофрети и въобще мъка, мъка... Накратко - ако минавате през Гент в никакъв случай не се обаждайте на @zon 😁 П.С. Още съм на кеф и пускам последно селфи - едно от многото, които направих "насила" 🙃 29 1 2 8
Георги Матеев Публикувано: 8 септември Публикувано: 8 септември Напоследък ми върви на "частни" полети. В момента излитам от Остенде към Ескишехир и в 192-местния Боинг 737 Макс на Tui Belgium няма и 20 човека. Разпрострял съм се на няколко реда, луксозно ми е 😁 24 2 9 11
bibi Публикувано: 8 септември Публикувано: 8 септември След една такава снимка дъщеря ми -авиоинженерката каза: Заради такива като вас аз трябва да уча sustainability ! 😆 😎 😁 20
ВениК Публикувано: 8 септември Публикувано: 8 септември За първи път от много време си останах уикенда в къщи, в Пловдив заради ей това. https://www.facebook.com/share/r/19ZJn6UJk5/ 1 1
Otnesen Публикувано: 9 септември Публикувано: 9 септември Наслаждават се на Чефалу от високо..... 44 3
Популярно мнение Роми Публикувано: 9 септември Популярно мнение Публикувано: 9 септември За пореден път, но отново за кратко в Болцано. И докосване до Доломитите. Многооо красива планина. Всеки път си казвам-следващия път за по-дълго, но нещо ми се изплъзва пълното опознаване. 44 1 8
Hakkâri Spor Публикувано: 9 септември Публикувано: 9 септември Santander 🇪🇸 Пингвините и моржовете са само на видеоклипчета, така че... няма как да ги кача 36 1
домосед Публикувано: 10 септември Публикувано: 10 септември На 4 км пеша (и още толкова - обратно) от летище Родос откривам най-добре позиционираната за снимка червена кола в цяла Гърция 17 4 12
Otnesen Публикувано: 10 септември Публикувано: 10 септември Преди да отлетим малко снимки от Чефалу, където бяхме през последните няколко дни... Катедралата. И един залез... 39 1 7
liliya Публикувано: 10 септември Публикувано: 10 септември Вече сме на летището в Сантяго, в очакване на дългия полет към София. 3:30ч едва стигнаха на летището, за да се доберем до гейта. Няма толкова флегматични хора. П.С. В Чили започват националните празници и всичко и навсякъде е украсено със знаменца и символи. 17 2
домосед Публикувано: 10 септември Публикувано: 10 септември преди 2 часа, liliya каза: П.С. В Чили започват националните празници и всичко и навсякъде е украсено със знаменца и символи. На картинката е изобразен чилийският национален танц куека (петел ухажва кокошка) 10 1
Otnesen Публикувано: 11 септември Публикувано: 11 септември София. Волейбол България - Португалия. В момента нашите водят 2-0. 24 1
Asya Assenova Публикувано: 11 септември Публикувано: 11 септември В Истанбул и най-големия от Принцовите острови. Ориента ми е липсвал. 33 1
ven62 Публикувано: 11 септември Публикувано: 11 септември преди 2 часа, Asya Assenova каза: В Истанбул и най-големия от Принцовите острови. Ориента ми е липсвал. Некои хора немат умора. 2
Asya Assenova Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември преди 9 часа, ven62 каза: Некои хора немат умора. Откакто ти станах колежка, не ме свърта вкъщи:) 3 1 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега