Популярно мнение liliya Публикувано: 30 август Популярно мнение Публикувано: 30 август Machu Picchu & Rainbow Mountain 35 16
Asya Assenova Публикувано: 30 август Публикувано: 30 август Плавам с лодка в езерото Титикака. Тук могеш да хванеш едновременно морска и височинна болест. Ние нищо ни хванахме от тези екстри:) Посетихме общо три острова - два плаващи острова, изработени от местните жители и остров Такиле - най- големия в езерото, където обядвахме прясна пъстърва. Мястото не е лошо, но след Куско и Мачу Пикчу бледнее. На остров Такиле има прилични плажчета, но водата беше 9 градуса и пропуснах къпането. През лятото стигала до 12 градуса, ами не е моето:) 33 6
MayaS Публикувано: 30 август Публикувано: 30 август преди 8 часа, zon каза: Скъпи съфорумци Софиянци и гости на столицата, в момента се намирам в Пловдив и имам една полу празна/пълна кутия с белгийски пралини. Въпреки положените усилия от групата в Пловдив, останаха доста пралини. Но това не е всичко, В хладилника на дъщеря ми в София имам още една кутия 1кг с пралини. Предлагам да се срещнем в понеделник или сряда вечерта, някъде в София и да ми помогнете да разреша този проблем :)) Давайте идеи, къде можем да се срещнем :)) Имам термочната за пралините, но ако случайно закъснеете за срещата , моля носете си филии с хляб за да можете да си ги мажете ;)) Предлагам да е сряда, за да има време да реагират повепе хора. Аз и Иво идваме. Ще се обадя в понеделник на бирария Халбите на Неофит Рилски (малките 5 кьошета) да резервирам. Пускам отделна тема за да виждат всички. Тук поста ще се загуби. 4 1
zon Публикувано: 30 август Публикувано: 30 август преди 1 минута , MayaS каза: Предлагам да е сряда, за да има време да реагират повепе хора. Аз и Иво идваме. Ще се обадя в понеделник на бирария Халбите на Неофит Рилски (малките 5 кьошета) да резервирам. Пускам отделна тема за да виждат всички. Тук поста ще се загуби. Супер @MayaS Благадаря за организацията! Ще се радвам да се запознаем и на живо :)) 4
MayaS Публикувано: 30 август Публикувано: 30 август преди 2 минути , zon каза: Супер @MayaS Благадаря за организацията! Ще се радвам да се запознаем и на живо :)) Пуснах темата. 2 1
zon Публикувано: 30 август Публикувано: 30 август В момента съм в Пловдив В много приятна компания :)) 😻🐈 И съвсем скоро ще съм в София 🫶 24 1
Бръмбар Публикувано: 30 август Публикувано: 30 август Седя си на терасата на стаята в Агистри пия студена бира след плуване, гледам морето и минаващите кораби, както и потъналите в мараня съседни острови и в ума ми постоянно изплуват думите на Казандзакис от Зорба Гъркът: "Море, мека есенна сладост, окъпани в светлина острови,...,няма друга такава радост, която да потапя така дълбоко сърцето на а човека в рая. Никъде другаде не се пренасяш толкова спокойно и леко от действителността в мечтите." Водата дори на самото пристанище в тюркоазена и кристална. По-късно следобяд се надявам да стигнем най-накрая до Драгонера или поне до Мегалохори, че такъв мързел и безвремие ме е обхванал, че втори ден е само в плановете, без да се реализира 34 2
домосед Публикувано: 30 август Публикувано: 30 август Ихтиман Никога досега не ми беше хрумвало да се отбия, даже едно кафе да изпия. Хрумна ми! Добре са откъм червени и жълти коли. Има летище! 33 1 3
Asya Assenova Публикувано: 30 август Публикувано: 30 август В Лима на прибиране. Уплътнихме деня с посещение на музея Ларко и разходки из града. Утре поемаме по дългия път към дома. 31 2
Популярно мнение bronco Публикувано: 31 август Популярно мнение Публикувано: 31 август Остров Ниуе, шнорхелинг с гърбат кит. Макар и да се случи точно преди един месец, снимките ми ги изпратиха преди един ден. Това може би е едно от най-уникалните преживявания, които съм имал във вода. И изобщо не подозирах, че е възможно - този път звездите на пътешественика се подредиха по най-добрия начин. Аз съм онзи със синия нудъл ;), а всички снимки на китовете са точно това, което се виждаше във водата. 23 11 28 1
alienad Публикувано: 31 август Публикувано: 31 август @Rossi to, с кемпера ли сте? Надявам се да разкажеш за пътуването, много харесвам писанията ти. През август бяхме в Швейцария и много интересни идеи взех от пътуванията ви до Швейцария. 1
Rossi to Публикувано: 31 август Публикувано: 31 август Преди 1 час, alienad каза: @Rossi to, с кемпера ли сте? Надявам се да разкажеш за пътуването, много харесвам писанията ти. През бяхме в Швейцария и много интересни идеи взех от пътуванията ви до Швейцария. @alienad, радвам се, че съм била полезна. На круиз сме. Ние сме големи фенове на круизите и сега обикаляме по някои от фиордите. Като се приберем мога да разкажа в темата за круизи. В момента сме в Maløy. 34
Популярно мнение Тони Публикувано: 1 септември Популярно мнение Публикувано: 1 септември Част от южното крайбрежие на Исландия : 42 8
Яничка Публикувано: 1 септември Публикувано: 1 септември В Хасково. Правим test drive на близнаците - първо излизане извън София :) До тук добре, даже се отдадохме на почивка: Денят завърши с приятна разходка в парк Кенана в магеланска компания. Благодарим на @Kremcheto за гостоприемството. 35 11
stanimir Публикувано: 1 септември Публикувано: 1 септември Исландия с @Тони, @Brani ВИП, @bardon27, @Гергана Пенина and more : 38 10 1
ВениК Публикувано: 2 септември Публикувано: 2 септември Съботно- неделно, планинско. Хижа Гоце Делчев, хижа Безбог, Дисилица, Стражите, Полежан, хижа Безбог, Джано, хижа Гоце Делчев. Прекрасни два дена, обезпокоени от въздушната линейка, която в събота два пъти каца около нас. Планината напомня, че хората не сме по- велики от нея и трябва да се отнасяме с внимание и уважение към нея. 35 2
zon Публикувано: 2 септември Публикувано: 2 септември преди 10 часа, stanimir каза: Исландия с @Тони, @Brani ВИП, @bardon27, @Гергана Пенина and more : Брани, в неделя в Пловдив си мислех за теб :)) 2
Argentique Публикувано: 2 септември Публикувано: 2 септември преди 11 часа, stanimir каза: Исландия Като е фотогенична дестинацията, едвам в десет снимки се побира човек във „В момента съм“ 😛 2 1 6
zon Публикувано: 2 септември Публикувано: 2 септември преди 18 минути , Argentique каза: Като е фотогенична дестинацията, едвам в десет снимки се побира човек във „В момента съм“ 😛 Аржи, явно за мъжете бройката е важна ;)) 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега