jorocontrola Публикувано: Сряда в 13:41 Публикувано: Сряда в 13:41 преди 5 минути , Argentique каза: Днес се нарича Blue star Paros. ? Така и не каза на къде?
traveler Публикувано: Сряда в 14:24 Публикувано: Сряда в 14:24 преди 48 минути , Argentique каза: Днес се нарича Blue star Paros Да не е случайно Patmos? 1
Argentique Публикувано: Сряда в 14:55 Публикувано: Сряда в 14:55 Преди 1 час, jorocontrola каза: ? Така и не каза на къде? Някой непосещаван Додеканез ще е. 😉 преди 28 минути , traveler каза: Да не е случайно Patmos? Същият. Ама съм станала в 4 и вече ми е сложно фокусирането 😀 Важното е, че сме на точния кораб. 🙂 8
MayaS Публикувано: Сряда в 14:55 Публикувано: Сряда в 14:55 Така и сто гидини се живее. Познайте острова. 18 1 7
new one Публикувано: Сряда в 15:06 Публикувано: Сряда в 15:06 Според бирата - португалски. И понеже съм бил в Мадейра, знам, че не е той, остават Азорите, където не съм бил 😇 весело изкарване и хубаво време 👍 5
MayaS Публикувано: Сряда в 15:08 Публикувано: Сряда в 15:08 преди 1 минута , new one каза: Според бирата - португалски. И понеже съм бил в Мадейра, знам, че не е той, остават Азорите, където не съм бил 😇 весело изкарване и хубаво време 👍 Да Азорите, а острова е Флореш. 6
liliya Публикувано: Сряда в 16:33 Публикувано: Сряда в 16:33 @Иван Попов извинявай, явно съм пропуснала... какъв е точно форумът и имаше ли проблеми с визата?
Тони Публикувано: вчера в 10:37 Публикувано: вчера в 10:37 Shanghai , след 60 дни около света е време да поемем към дома. 34
домосед Публикувано: вчера в 12:47 Публикувано: вчера в 12:47 На 30.08.2026 г. в 16:32, домосед каза: Ихтиман Никога досега не ми беше хрумвало да се отбия, даже едно кафе да изпия. Благодарение на @bronco продължавам по регионалната програма за дегустация на кафе. Днес - в Елин Пелин Разбрах най-после какво значело! 17 1 1
antea Публикувано: вчера в 16:05 Публикувано: вчера в 16:05 пореден септември, пореден южен Крит, не мисля, че някога ще ми омръзне това безвремие 🙂 35 1
ДиянаВ Публикувано: вчера в 17:11 Публикувано: вчера в 17:11 преди 56 минути , antea каза: пореден септември, пореден южен Крит, не мисля, че някога ще ми омръзне това безвремие 🙂 То не омръзва, ако нямаш щръклици 😂 Аз явно имам и затова не ме влече, гледам да е за малко и най-близкото, но дъщерята последно каза, че няма шанс да й пробутвам друго, освен море в Гърция 🙈 Опитите ще продължават 😉 пп: Сега не те ли дразни този стълб с кабели 🤪 1 4
Argentique Публикувано: вчера в 17:56 Публикувано: вчера в 17:56 Морето в Гърция е персонално понятие. 😉 За едни е едно и също навсякъде, за други - напротив. * На мен ме дразни пейзаж, на който няма за какво да се закачи окото. Ей такъв. По-добре е със закачка 😜 Но за стълба с жици и аз изнедоволствах преди малко. Разваля ми гледката! #Вмоментасъмнаморе 29 1
Asya Assenova Публикувано: вчера в 18:55 Публикувано: вчера в 18:55 Преди 1 час, Argentique каза: Морето в Гърция е персонално понятие. 😉 За едни е едно и също навсякъде, за други - напротив. * На мен ме дразни пейзаж, на който няма за какво да се закачи окото. Ей такъв. По-добре е със закачка 😜 Но за стълба с жици и аз изнедоволствах преди малко. Разваля ми гледката! #Вмоментасъмнаморе Жиците вЕрно дразнят окото, но бирата определено успокоява:) Където и да си, Калимнос или друг остров, супер да си изкараш. Има ли море, най ми е добре:) 1 1
ven62 Публикувано: вчера в 20:44 Публикувано: вчера в 20:44 преди 2 часа, Argentique каза: Морето в Гърция е персонално понятие. 😉 За едни е едно и също навсякъде, за други - напротив. * На мен ме дразни пейзаж, на който няма за какво да се закачи окото. Ей такъв. По-добре е със закачка 😜 Но за стълба с жици и аз изнедоволствах преди малко. Разваля ми гледката! #Вмоментасъмнаморе Снимките са от Калимнос. Ако все още си там: - Aegean Tavern (нищо чудно бирите да са снимани баш от това ресторантче, но не виждам октоподите и финалните бухтички, залети с мед) - Метнете се до Телендос за по няколко монети. Там има истински плажове, а и някои са по-така. - При наличие на кола или пък си вземете мотопедчета и тичайте до Vathis. Срещу цената на обяда или няколко бири и фрапета собственичката на ресторантчето на кея ще изкомандва мъжа си да ви метне с лодката си за 2-3 часа до едно от вълшебните заливчета (напр. Kampi Beach) --- Бих илюстрирал със снимки, но в момента не съм в София: 10 1
Иван Попов Публикувано: преди 21 часа Публикувано: преди 21 часа И така, форумът продължава с пълна сила! Дните тук са наситени до краен предел — програмата не спира, срещите следват една след друга, а енергията става все по-силна. Всяка зала, всяка дискусия и всяко ново запознанство с хора от различни държави носят нов заряд, нови идеи и още по-силно усещане за мащаба на това събитие. Темпото е високо, емоцията е на макс, а преживяването продължава да се разгръща с пълна сила. 😊 24 6
Argentique Публикувано: преди 18 часа Публикувано: преди 18 часа преди 8 часа, ven62 каза: Снимките са от Калимнос. Първата е от Телендос, видяхме им плажовете и по-таката също. 🙃 Снимки от тях няма 🤣 Благодаря за съветите! *** Инфо за непосещавалите Телендос: "По-така" означава плажове, където ходят хора, забравили банските си вкъщи. 20 1 2
Madelin Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа Палеохора Луна нямаше, но невероятна гледка към много звезди и Млечния път, почти ми се изкриви врата от гледане на небето:) Но за техни снимки си трябва по-специална техника, така че караме на поглъщане с очи. Обаче се радваме на Венера, съсипахме я от щракане:) С фери от Палеохора до Сфакия, много приятно пътуване с едночасова спирка на Агия Румели, използвана на плажчето. Цените като при нас, мхмм 26 1
antea Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа преди 14 часа, ДиянаВ каза: пп: Сега не те ли дразни този стълб с кабели 🤪 не 🙂 приемам го дори като акцент, част от пейзажа точно какъвто е в действителност, особено във времена, когато най-лесно е да махнеш нещо от снимка районът е осеян със старовремски стълбове и диреци, чак им се дивим как още работят 🙂 9
stanimir Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа 6 hours ago, Иван Попов said: . Темпото е високо, емоцията е на макс, а преживяването продължава да се разгръща с пълна сила. 😊 ✓ Approved 👌 10 2
ven62 Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа преди 13 часа, Argentique каза: Първата е от Телендос, видяхме им плажовете и по-таката също. 🙃 Снимки от тях няма 🤣 Благодаря за съветите! *** Инфо за непосещавалите Телендос: "По-така" означава плажове, където ходят хора, забравили банските си вкъщи. Поне малко ... тюркоаз и пурпурно оранжево покажи. Намерих няколко снимки от Калимнос и Телендос в скринсейвъра си: 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега