wilks Публикувано: 7 юни, 2014 Публикувано: 7 юни, 2014 Я дa зaдaм и aз еднa зaгaдкa във връзкa с горнaтa кaртинкa. Знaе ли някой зaщо е обиден, и кaкво всъщност знaчи жестa от Aнглия и Оз Ще помоля djgeorgie дa се въздържи от отговор кaто постоянно пребивaвaщ в еднaтa от двете държaви. Инaче брaзилския дядо е нaй-изрaзителен и директен При него нямa място зa никaкво чудене кaкво цели с жестa . :D 1
Мрън Публикувано: 8 юни, 2014 Публикувано: 8 юни, 2014 Я дa зaдaм и aз еднa зaгaдкa във връзкa с горнaтa кaртинкa. Знaе ли някой зaщо е обиден, и кaкво всъщност знaчи жестa от Aнглия и Оз Същото, като нашия среден пръст
vlady Публикувано: 8 юни, 2014 Публикувано: 8 юни, 2014 Съобщение от Електроразпределение: "Моля, последният магеланец, който напусне страната, да изгаси осветлението на аерогарата!" 8
Childish Публикувано: 8 юни, 2014 Публикувано: 8 юни, 2014 Не съм сигурна дали е за "Хумор" или за "Житейски истини" 5
Фил Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 Я дa зaдaм и aз еднa зaгaдкa във връзкa с горнaтa кaртинкa. Знaе ли някой зaщо е обиден, и кaкво всъщност знaчи жестa от Aнглия и Оз ... И в допълнение - защо е обиден жестът от Италия (който впрочем се използва и в Испания) ? 1
mililia Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 И в допълнение - защо е обиден жестът от Италия (който впрочем се използва и в Испания) ? Показва, че си рогоносец. Или иначе казано малко като обида към жена ти. 2
akair Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 И в допълнение - защо е обиден жестът от Италия (който впрочем се използва и в Испания) ? Защото означава "рогоносец" - двата крайни вдигнати пръста са рогата... От една страна съпругата на рогоносеца е лека жена, защото му изневерява, от друга той е "смотан", защото е рогоносец 2
Фил Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 Точно така.Ясно беше, че няма да сте затруднени
tsvetinka Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 С подобен жест главнокомандващ спец частите на САЩ поздравява Випуск 2014 http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/05/24/2305627_ako_iskate_da_promenite_sveta_-_zapochnete_s/ Интересно, ако между студентите има (почти съм сигурна, че има) италианци и испанци, каква ще бъде тяхната реакция
Oshko Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 Мен и френският начин ме притеснява, като нищо миже да го покажа на някой французин За тайланският да не говорим Ако може някой да ги разтълкува ще ми е интересно.
Фил Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 (редактирано) Мен и френският начин ме притеснява, като нищо миже да го покажа на някой французин За тайланският да не говорим Ако може някой да ги разтълкува ще ми е интересно. По принцип трябва да означава "задник, анус", но, със скромния ми опит във Франция смея да кажа, че ако въобще се използва, то е доста рядко, не знам как е влязъл в тази класация. За тайландския нямам представа, но предполагам пак е нещо свързано с еректирал пенис Редактирано 9 юни, 2014 от Фичо
Бръмбар Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 (редактирано) Френския според мен е по-скоро "Zero" т.е пълна нула, за нищо не става. Поне в такъв смисъл съм го виждала. Редактирано 9 юни, 2014 от Бръмбар
Фил Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 (редактирано) Наташа Ростова, Пиер Безухов и поручик Ржевски пътуват в каляска от Петербург за Москва.Ржевски дреме, а Пиер и Наташа водят светски разговор.-Ах, Пиер, имам усещането, че все още с единия крак съм в Петербург, а с другия вече в Москва.Пиер:- О, Наташа, как бих искал да бъда някъде между Петербург и Москва, примерно в Бологое!В този момент Ржевски се събужда:- Бил съм в Бологое, господа. Дупка, да ви призная, страшна! Редактирано 9 юни, 2014 от Фичо 5
wilks Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 За тайланският да не говорим Ако може някой да ги разтълкува ще ми е интересно. Зaвърти кaртинкaтa с вдигнaтият пaлец нa 90 грaдусa по посокa нa чaсовникивaтa стрелкa.Нa кaкво ти приличa сегa?
Oshko Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 Зaвърти кaртинкaтa с вдигнaтият пaлец нa 90 грaдусa по посокa нa чaсовникивaтa стрелкa. Нa кaкво ти приличa сегa? Яко Това е да имаш въображение
гост Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 Ми, като сте се разкоментирали, да кажа, че гръцкото е все едно са ти хвърлили екскременти в мутрата и е ужасно обидно Често е придружено със звучното: На, яж ги!
Фил Публикувано: 9 юни, 2014 Публикувано: 9 юни, 2014 (редактирано) Сред магеланците дали има някой, който е бил двойкаджия като ученик? Да предложи терен за сбирка, де Редактирано 9 юни, 2014 от Фичо 6
georgiev Публикувано: 10 юни, 2014 Публикувано: 10 юни, 2014 (редактирано) Някаква мома, прясно-прясно изчела поредното ултрафешън списание, се усуква около приятеля си и му шепне на ушенце:- Четох, че сърцето на жената трябва да трепери от любов, краката от секс, а ръцете - от подаръци...- Хм ... Ш'са сцепиш от резонанса ма.. ________________________________ Току-що разбрах какво е "магнетична жена" - като я гледаш отзад, те привлича, а като я видиш отпред, те отблъсква. ________________________________ Редактирано 10 юни, 2014 от georgiev 6
georgiev Публикувано: 11 юни, 2014 Публикувано: 11 юни, 2014 (редактирано) Един мъж го спряли за превишена скорост, а той започнал да се оправдава:- Хора, знам, в грешка съм, но ми се обади съседа, че жената е с любовник вкъщи!Полицаите го пуснали, без дори документите да му проверят. Прибрал се вкъщи, разказал на жена си, как се е измъкнал. След седмица нея я хващат с превишена скорост и тя решава да се оправдае със същото:- Бързам хора, че съседката ми се обади, мъжът ми е с любовница вкъщи!Е... проверили хората и документите, и аптечката, и светлините, и застраховката, и справки направили, и така... цели 3 часа.Мъжка солидарност! _______________________________ В аптеката:- Имате ли тест за бременност?- Да, ето този е немски, с точност до 96% и струва 15 лв.- А нещо по-евтино?- Китайски, с точност до 75%, струва 7лв.- А нещо още по-евтино няма ли?От опашката се чува глас:- Абе, момиче, тичай на полето, набери маргаритки - "да, не , да, не..." - с точност 50%, но затова пък абсолютно безплатно! ________________________________ Редактирано 11 юни, 2014 от georgiev 6
Тони Публикувано: 11 юни, 2014 Публикувано: 11 юни, 2014 Чакам хора от Лондон и тъй като са два полетите, да ми кажете кой е нашия? На кой гаит ше приемат за Прага? Да ми кажете част от покрива кога е паднала? Адриана Ерлайнс къде се чекват? Извинете на мониторите ще изпишат ли че детето е излетяло? Да ми кажете къде са портите за Мюнхен? - Летя за Ню Йорк… - През къде? - Как през къде – през океана! - За Лондон накъде? – Кой Лондон? - Е кой – Гранд Лондон столицата на Италия! А бързите влакове за Варна? За объркан багаж накъде? Къде се намира „чекън”? Извинете къде се чества 50-годишнината на Балкан ? Аз съм от Ямбол трябва да пътувам за Барселона, вчера си извадих документите обаче в полицията не им работеха компютрите…..какво да правя? От къде да си взема чекина? Тва терминал цвайн ли е? С елетроники тикетс сме? Някъде тук да продават катинари? За Истанбул на кой коловоз сме? Самолета за Барселона от ляво или от дясно е излетял? Лични карти за един ден от къде мога да си купя? Такива машини за полиране като на стария терминал къде има? (за опаковане) Aegean редовни ли са им закъсненията? Извинете количките задължително ли се взимат? Чекина за Лондон на British може ли да се чекира и на стария терминал? Имам полет с прескачане през Милано. 4
Adinko Публикувано: 11 юни, 2014 Публикувано: 11 юни, 2014 Адриана Ерлайнс къде се чекват? Яяяяя имала съм си мои авиолинии! 1
Фил Публикувано: 11 юни, 2014 Публикувано: 11 юни, 2014 (редактирано) - Ало, скъпи, пипал ли си джипиеса в колата наскоро???- Да, проверявах вчера колко е разстоянието от София до Видин...- Е, много ти благодаря! Аз съм във Видин!!! Редактирано 11 юни, 2014 от Фичо 11
akair Публикувано: 12 юни, 2014 Публикувано: 12 юни, 2014 Разхождат се дядо и внук в Молаи внукът пита;-Дядо ти правил ли си селфи?-С елфи не съм,синко само с едно джудже и соня вампир баба ти. ------------------------------------------------------------------- Две приятелки си говорят.- Вчера в дискотеката се запознах с един, на който му е 25см...Просто главата ми не го побира. 6
Фил Публикувано: 12 юни, 2014 Публикувано: 12 юни, 2014 И за да сме актуални и в тон със започващото довечера Световно първенство по футбол Отборът на Англия посещава дом за сираци в Бразилия."Сърцето ми се къса, като гледам тъжните им лица, без капка надежда за нещо"Педро, 6 год. 12
Препоръчани мнения