naTpuoT Публикувано: 30 януари, 2014 Публикувано: 30 януари, 2014 Вие се бъзикате, ама Мис Тайланд я боли к### какво си мислим за нея 5
Elena Публикувано: 30 януари, 2014 Публикувано: 30 януари, 2014 - Ало, скъпи! Можеш ли да говориш? - Не. - Тогава слушай! 8
Polina Публикувано: 30 януари, 2014 Публикувано: 30 януари, 2014 Това Простамол Уно реших да го проверя в google какво точно означава, и ето на какво попаднах: http://tankobg.blog.com/2010/04/29/%D0%9C%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B8-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC/ - в мнението на 68-годишната жена със 73 годишния мъж има някой уникални попадения (мъжкия аналог на онези мнения от женски форум, които някой беше пуснал преди) Пожето да ти сложи 18+, няма само аз да нося този кръст :lol: . 1
Фил Публикувано: 30 януари, 2014 Публикувано: 30 януари, 2014 (редактирано) Курортен хотел. Мъж влиза сутринта в ресторанта да закуси: - За мен, моля, две варени яйца. Едното недоварено, почти течно, а другото - твърдо и студено. А също и печени колбаси, но почти изстинали, две изгорени препечени филийки и масълце от фризера. Към това можете да ми донесете много слабо кафе, почти топла водичка. Шашнат, келнерът му казва: - Много сложна поръчка. Не знам колко ще Ви се наложи да чакате. Мъжът: - Така ли? А вчера ми я донесохте за броени минути.. Редактирано 30 януари, 2014 от Фичо 6
Фил Публикувано: 30 януари, 2014 Публикувано: 30 януари, 2014 Ако мъж отвори вратата на кола на жена в България, вероятно колата е стара и вратата нещо е развалена. 2
SeeKnDestroY Публикувано: 30 януари, 2014 Публикувано: 30 януари, 2014 или пък... Ако един мъж отваря вратата на колата на жена, то или колата е нова, или жената... 2
гост Публикувано: 31 януари, 2014 Публикувано: 31 януари, 2014 Тече изпит. Студент не знае нищо и професорът решава да му пише двойка. - Е, това е, - казва професорът - дайте си книжката! - Почакайте! - казва студентът - Нека аз да Ви задам един въпрос, ако ми отговорите, пишете ми двойка, ако не - тройка. - Добре. - Как са забива червей в земята? - Не знам. - Залива се с цимент и се забива. - Добре, дайте си книжката. На другия ден професорът вижда студента в института, отива при него и му казва: - Дайте си книжката. Поправя тройката на шестица и вади едно шоколадче. - А това е от жена ми. 2
Dragonfly Публикувано: 31 януари, 2014 Публикувано: 31 януари, 2014 Сексуалното образование в училище трябва да се състои от слушане на детски рев в продължение на 5 часа.Усещам, че все още не съм готов да имам деца.Морално не съм подготвен да купувам Киндер Сюрприз и да давам играчката на някой друг. 2
Polina Публикувано: 31 януари, 2014 Публикувано: 31 януари, 2014 Диалог в психиатрията: - Времето се разваля !! -Това е от Гълмфстрим. -Той евреин ли е ? -Не, течение. -Масонско ? -Океанско. -От Израел ? -Не, от Америка. -Така и си знаех, сега при евреите слънце свети, а ние трябва да гнием тука. -Там сега е нощ. -Ти пък откъде знаеш, да не си евреин ?!? 6
stanimir Публикувано: 1 февруари, 2014 Публикувано: 1 февруари, 2014 (редактирано) Здрав народ признавам им го Редактирано 1 февруари, 2014 от stenk 6
akair Публикувано: 2 февруари, 2014 Публикувано: 2 февруари, 2014 DELTA = Do not Expect Luggage To Arrive 4
Георги Публикувано: 3 февруари, 2014 Публикувано: 3 февруари, 2014 Много палаво стъпало в метро станция в Ню Йорк 1
Palio Публикувано: 3 февруари, 2014 Публикувано: 3 февруари, 2014 Надпис на митница в Израел: "Не се прави на хитър, тук всички са евреи!" 2
Elena Публикувано: 3 февруари, 2014 Публикувано: 3 февруари, 2014 Какво е студентска тройка?- Двама правят секс, третият се прави че не ги чува.Какво е анадолска тройка?- Двама мъже и един мъж.Какво е албанска тройка?- Двама правят секс, третият пази да не откраднат дрехите.Какво е македонска тройка?- Двама правят секс, третият лежи с нож в корема.Какво е руска тройка?- Мъж, жена и мечка.Какво е гръцка тройка?-Двама убеждават трети, че правят секс, той се прави, че им вярва.Какво е италианска тройка?-Двама говорят, че ще правят секс, третият също говори нещо.Какво е еврейска тройка?- Двама правят секс, третият продава билетчета.Какво е арабска тройка?- Двама правят секс, третият подготвя динамита и изявлението. 5
captain_oveur Публикувано: 3 февруари, 2014 Публикувано: 3 февруари, 2014 Изпращам ви това, защото определено при мен имаше ефект и всички, които следват този съвет, биха имали много по-спокоен живот.Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване, най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това, е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени, и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо...Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир.. 12
Тони Публикувано: 4 февруари, 2014 Публикувано: 4 февруари, 2014 В спортен магазин: - Имате ли парашути? - Да! - Бихте ли ми обяснили как се използват? - Дърпате тази ръчка и парашута се отваря. - А ако не се отвори? - Тогава дърпате тази ръчка и се отваря запасният. - А ако и той не се отвори? - Тогава го донасяте в магазина и ви го сменяме… 6
danimarkova Публикувано: 4 февруари, 2014 Публикувано: 4 февруари, 2014 Капитана ми напомни нещо, сигурно го знаете, но нищо Пуйка с уиски (рецепта за мъже) !!! Продукти: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски.Необходими са още: сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски....След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск и така? Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават!Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин. 4
гост Публикувано: 5 февруари, 2014 Публикувано: 5 февруари, 2014 Пернишко мохито - голяма ракия с накълцана малка маруля вътре. Наздраве!
naTpuoT Публикувано: 6 февруари, 2014 Публикувано: 6 февруари, 2014 Млада двойка празнува Св. Валентин/Тр. Зарезан в ресторант. Нашият си поръчва 1-2-3 кани с вино и си е доволен. По едно време момата се понацупва:"Скъпи, все пак днес е и Денят на влюбените..." Той:"Вярно бе! Келнер, едни сърца....в масло." 6
danimarkova Публикувано: 7 февруари, 2014 Публикувано: 7 февруари, 2014 География на жените:Между 18-21 - жената е като Африка или Австралия. Наполовина е открита, наполовина дива и с прекрасна природа.Между 21-30 - жената е като Америка или Япония. Напълно изследвана, много добре развита и открита за търговия, особено със страни, имащи пари или автомобили.Между 30-35 - тя е като Индия или Испания. Много гореща, разпусната и съсредоточена във външния си вид.Между 35-40 - жената е като Франция или Аржентина. Тя може да бъде наполовина разрушена от войната - но все още може да бъде привлекателна и желана за посещения.Между 40-50 - тя е като Югославия или Ирак. Тя е загубила всичко по време на война и е разрушена от минали грешки. Необходима и е глобална реконструкция.Между 50-60 - тя е като Русия или Канада. Много широка, тиха и границите практически не се контролират... но хората я избягват заради студенияклимат.Между 60-70 - жената е като Англия или Монголия. Със слава от минали завоевания - но, уви, без бъдеще.След 70 става Албания или Афганистан. Всеки знае, къде е това, но никой не иска да ходи там.***********География на мъжете:Между 15 - 70 мъжът е като Зимбабве - загрижен за своя член... 3
Elena Публикувано: 7 февруари, 2014 Публикувано: 7 февруари, 2014 Защо служителите в държавната администрация не правят секс в работно време?- Няма с кого, всички са роднини. 3
danimarkova Публикувано: 7 февруари, 2014 Публикувано: 7 февруари, 2014 И от мен още едно и млъквам Къде на майтап, къде на сериозно, българинът обича да повтаря на маса „дълбоко умната” мъдрост: „Пием, сякаш ни плащат за това”...И кратка новина: „В Германия се състоя бирен фестивал. Най-много бира е изпил жител на град Перник, който гледал фестивала по телевизията” 1
Banditka Публикувано: 7 февруари, 2014 Публикувано: 7 февруари, 2014 Секс по телефона, еротичен женски глас: - . . . И сега бавно започвам да си свалям единия чорап . . . сега и втория. . . още по-бавно започвам да свалям и третия. . . - Ама, чакай . . . ти да не си жена мутант?? - Не бе!. . . от Силистра съм. . . знаеш ли колко е студено тука!!! 1
theo Публикувано: 7 февруари, 2014 Публикувано: 7 февруари, 2014 Секс по телефона, еротичен женски глас: - . . . И сега бавно започвам да си свалям единия чорап . . . сега и втория. . . още по-бавно започвам да свалям и третия. . . - Ама, чакай . . . ти да не си жена мутант?? - Не бе!. . . от Силистра съм. . . знаеш ли колко е студено тука!!! И руския вариант : .......– ти да не си от Чернобил ??? – Не бе в Сибир съм . . . знаеш ли колко е студено тука!!!
Препоръчани мнения