Емика Публикувано: 3 август, 2018 Сподели Публикувано: 3 август, 2018 преди 5 минути , silvia_b каза: я направо на другата сбирка ги донеси Супер идея! Ще взема всичко, което не ми трябва и без това трябва да прочиствам, че ще обявявам апартамента под наем. @Polina, една маса за щанд на августовската сбирка 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 3 август, 2018 Сподели Публикувано: 3 август, 2018 преди 24 минути , Емика каза: Супер идея! Ще взема всичко, което не ми трябва и без това трябва да прочиствам, че ще обявявам апартамента под наем. @Polina, една маса за щанд на августовската сбирка Оооо, да... имаш още неща за продажба! Надявам се да си сложиш и онова гоооооляяямото деколте! 🙂 А аз обещавам и да повиквам, "Който разбира - тука се спира!" 🙂 3 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 3 август, 2018 Сподели Публикувано: 3 август, 2018 преди 6 минути , Polina каза: неща за продажба Аааа, не! Всичко ще е подарък от сърце 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2018 Сподели Публикувано: 3 август, 2018 преди 18 минути , Емика каза: Аааа, не! Всичко ще е подарък от сърце И аз се нареждам на опашката пред щанда за една роза, моля! 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 3 август, 2018 Сподели Публикувано: 3 август, 2018 Преди 1 час, Емика каза: Аааа, не! Всичко ще е подарък от сърце Аз ти говоря за едни други неща, които са за продажба... тези колекционерските са ясни! Ценителски са. 🙂 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 9 август, 2018 Сподели Публикувано: 9 август, 2018 Сардиния глобява с до 3 хил. евро "крадците" на пясък https://www.dnevnik.bg/na_put/2018/08/09/3293602_sardiniia_globiava_s_do_3_hil_evro_kradcite_na_piasuk/ 1 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 7 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2018 Кой колекционираше пощенски картички? Имам около 100, може и повече да са. Бих искал да ги подаря на някого. Имам от Англия, Бахами, Гърция, Ню Йорк, Вегас, Мавриций и т.н. Ще допълня списъка с по-конкретни места по-късно. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 7 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2018 преди 38 минути , Евгени Димитров каза: Кой колекционираше пощенски картички? Имам около 100, може и повече да са. Бих искал да ги подаря на някого. Имам от Англия, Бахами, Гърция, Ню Йорк, Вегас, Мавриций и т.н. Ще допълня списъка с по-конкретни места по-късно. Връзка към коментар
tyremen_75 Публикувано: 3 януари, 2019 Сподели Публикувано: 3 януари, 2019 Здравейте и за много години.Отдавна не съм пускал снимки на колекцията ми от СТАРИ БЪЛГАРСКИ ЦИГАРИ ,затова ще пробвам направо линк да сложа към колекцията ми. https://www.facebook.com/dimitar.georgiev.3150/media_set?set=a.581656478582137&type=3 2 2 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 19 юли, 2019 Сподели Публикувано: 19 юли, 2019 На 30.06.2016 г. в 16:32, Двуцветко каза: Забравих - колекционирам и туристичестики карти. От тези хартиените, най-обикновените, които ги дават във всеки хотел като отидеш някъде. Никога не ги ползвам при този интернет и гугъл мапс вече но в един момент се озовават вкъщи. Пък човек не може лесно да изхвърли такива трофеи та съм си събрал такива от щури места Понякога си ги разтварям носталгично. А и съм ги сложил на стратегическо място, на няколко лавици в тоалетната .. точно на една ръка разстояние Ако още събираш хартиени карти, има страхотен подарък за теб от @cybersimo - карти от различни национални паркове в Юта. Беше ги донесъл тази вечер на сбирката, защото се беше сетил, че някой ги колекционира. Прибрала съм ги, ако те интересуват, твои са, на следващата сбирка или както се разберем можеш да ги получиш. 2 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 19 юли, 2019 Сподели Публикувано: 19 юли, 2019 Благодарско, но събирам карти само на места, които съм посетил. Надявам се, че един ден и в Юта ще огрея 🙂 Още веднъж мерси, но радващ е факта, че магеланското общество мисли за събратята(сестрите) си 🙂 2 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 28 януари, 2020 Сподели Публикувано: 28 януари, 2020 Здравейте, Някой може ли да ми даде банкнота от 20 шведски крони? Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 28 януари, 2020 Сподели Публикувано: 28 януари, 2020 преди 3 минути , ruwenzogy каза: Здравейте, Някой може ли да ми даде банкнота от 20 шведски крони? Старите или новите? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 28 януари, 2020 Сподели Публикувано: 28 януари, 2020 преди 8 минути , ruwenzogy каза: Здравейте, Някой може ли да ми даде банкнота от 20 шведски крони? Аз имам 100, ако имаш да върнеш 80 😄 1 5 Връзка към коментар
Yto Публикувано: 28 януари, 2020 Сподели Публикувано: 28 януари, 2020 Ако някой колекционира печати мога да изпратя, печат от пощата на великденския о-в. Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 28 януари, 2020 Сподели Публикувано: 28 януари, 2020 преди 8 часа, Kalina Ivanova каза: Старите или новите? Новите Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 29 януари, 2020 Сподели Публикувано: 29 януари, 2020 На 28.01.2020 г. в 13:47, ruwenzogy каза: Здравейте, Някой може ли да ми даде банкнота от 20 шведски крони? Ще се отблагодаря подобаващо на всеки отзовал се.... Колекционирам какво ли не.... За каквото се сетите и не само... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега