Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 10 минути , Мирослав Василев каза:

Ако, не се лъжа, аз бях пуснал информация за имейлите. 

Това е добавката, мисля че само трябва да си я намериш за Firefox, защото аз ползвам Chrome и нямам проблем.

Много ти благодаря. Да, точно твоето мнение беше, но днес като търсих из форума, не можах да намеря конкретния ти коментар. За съжаление този екстеншън не работи с Firefox и при търсене на алтернативи, не излиза нищо безплатно. Ако някой препоръча нещо подобно, ще съм благодарна.

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 9 минути , Яничка каза:

Много ти благодаря. Да, точно твоето мнение беше, но днес като търсих из форума, не можах да намеря конкретния ти коментар. За съжаление този екстеншън не работи с Firefox и при търсене на алтернативи, не излиза нищо безплатно. Ако някой препоръча нещо подобно, ще съм благодарна.

Поне, това което прочетох из интернета в момента, мисля че няма да намериш. Според, мен има някакъв проблем с Firefox, като цяло, защото от близо 10 различни extension-а за Chrome, няма нито един работещ за Firefox вече.

Дано намериш, успех!

• Благодаря 1
Публикувано:
На 14.12.2020 г. в 14:13, Георги каза:

Както и да е, основно исках да питам за интерактивната телевизия на А1 и Виваком. Имат ли възможност да подреждаш по епизоди на определено предаване в последната седмица и да пуснеш само тях да гледаш? В телевизията на Нет1 това особено ми допада. В смисъл, не ме интересува дали са давали "Приятели" по бтв комеди в сряда 14:00, четвъртък 16:00 и т.н., аз си избирам че искам да гледам "Приятели" и то ми дава възможност да гледам всички епизоди от последната седмица, независимо по коя телевизия са вървяли. 

Има ли такава опция или превъртането назад е само до определен ден и час и трябва предварително да знаеш кога искаш да върнеш? Т.е. търся избиране назад по излъчено съдържание, а не по дата на излъчването. 

Аз съм на виваком - може да търсиш по име и ти изкарва списък със всичко съдържащо името (части от името),  но като свърши едната серия, не почва автоматично другата (освен ако в програмата не са били 2 серии една след друга). Не знам дали правилно ти разбрах въпроса и дали ти отговорих. 

Публикувано:
преди 35 минути , Бръмбар каза:

Аз съм на виваком - може да търсиш по име и ти изкарва списък със всичко съдържащо името (части от името),  но като свърши едната серия, не почва автоматично другата (освен ако в програмата не са били 2 серии една след друга). Не знам дали правилно ти разбрах въпроса и дали ти отговорих. 

Мерси, точно това ми трябваше, то и аз май тъпо зададох въпроса 🙂

Например в момента при нет1 са добавили отделна категория коледни филми. Има всички коледни филми от последната една седмица на едно място и ако искам да стана масов убиец психопат мога да ги изгледам всичките от начало до край, без значение по коя телевизия и кога точно са ги давали. 

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 43 минути , Георги каза:

Например в момента при нет1 са добавили отделна категория коледни филми. Има всички коледни филми от последната една седмица на едно място и ако искам да стана масов убиец психопат мога да ги изгледам всичките от начало до край, без значение по коя телевизия и кога точно са ги давали. 

С две думи... търсиш Netflix. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Георги каза:

Мерси, точно това ми трябваше, то и аз май тъпо зададох въпроса 🙂

Горе долу същото, но пишеш Колед (нарочно не Коледа, да хваща и производни и изкарва всичко по всички програми, което съдържа Колед в заглавието си 😀

Може да зададеш и филтри по категории - в кои категории да ти търси ключовата дума.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 45 минути , chandni каза:

С две думи... търсиш Netflix. 🙂

Имам и Нетфликс и HBOGO, ама само там не стигат 🙂

Публикувано:

Да попитам варненци: има ли отворени магазини във Варна, които да продават коледни дамски пуловери? Благодаря предварително. Честити празници на всички Магеланци!

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

По-напред в темата Lindt беше питала за офис-стол. 
Аз пък имам питане за места, откъдето мога да си купя резервно колело за офис стол?
Ако има някъде по към центъра магазин/шоурум ще е най-добре, че не ми се разкарва чак до летището за едно (две) колелца, а с онлайн поръчка не смея, за да не се окаже че не пасва.

Позволявам си да тагна @Eleonora

Публикувано:
преди 8 минути , Фил каза:

Аз пък имам питане за места, откъдето мога да си купя резервно колело за офис стол?
Ако има някъде по към центъра магазин/шоурум ще е най-добре, че не ми се разкарва чак до летището за едно (две) колелца, а с онлайн поръчка не смея, за да не се окаже че не пасва.

МЕБЕЛНИ КОЛЕЛА (rosi.bg)

Но не е в центъра

• Благодаря 1
Публикувано:

Привет, за съжаление магазин на различно място от летището не мога да препоръчам. С колелцата също е специфично, защото далеч не са универсални и шанса да не паснат е много голям. Това, което можем да пробваме е да изпратиш снимка, а в идеалния случай - и модел на офис стола, за който трябват колелца и да се опитаме да напаснем така. Ако искаш - на лични най-добре.

• Благодаря 1
Публикувано:

В момента участвам на “онлайн търг” за покупка на този микрокомпютър в работещо състояние и с две флопита . Някой да посъветва за реалната му антикварна стойност?

Tandy TRS-80

6C35AE6D-65E8-4AB9-88A6-4F34AD880E52.jpeg

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 12 часа, stanislavpp каза:

В момента участвам на “онлайн търг” за покупка на този микрокомпютър в работещо състояние и с две флопита . Някой да посъветва за реалната му антикварна стойност?

Tandy TRS-80

6C35AE6D-65E8-4AB9-88A6-4F34AD880E52.jpeg

Ще се опитам да ти намеря 5.25 инчови дискети, за да го доокомплектоваш и вдигнеш цената още малко.:wink:

• Смея се 1
Публикувано:

Някой поръчва ли стоки от Италия и ако да - с кой доставчик ги превозва към България? В нета намирам донесимиотиталия.ком, ама все още не знаят кога ще имат следващ курс. 

Публикувано:
преди 20 часа, Фил каза:

В локалното на "Цариградско", на кръстовището със "Ситняково", има магазин за столове - би трябвало да продават и резервни части.

Публикувано:

Моля за помощ правилно ли съм решила тези задачи - 10 и 11 😄

Питах една колежка, завършила МГ, но й е натоварено и каза, че се е откъснала от дробите 🙂

image.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

Да попитам - нарисувах си една картинка 🙂 На стена с тухлички /тъмно кафяви/ според вас каква рамка да ѝ сложа? Мисля си за тъмно кафява, да може да се слее с тухлите и същевременно да изпъква самата картина. Освен това къде мога да отида да ѝ сложа такава рамка, в Бриколаж на Цариградско? Май този в Ринг мол не работи.

Благодаря предварително 🙂 

DSC_0859-2.jpg

• Харесвам 7
  • Браво 6
Публикувано:

Първата задача е вярна - само напиши откъде го взимаш това уравнение, че не става ясно 🙂 

За втората подсмърчам - излизам и нямам време 😁 Обожавам математиката!

Публикувано:
В момента, Rainy каза:

Първата задача е вярна - само напиши откъде го взимаш това уравнение, че не става ясно 🙂 

За втората подсмърчам - излизам и нямам време 😁 Обожавам математиката!

Не ми е спешно. Ще чакам, когато имаш време за задачки 🙂 Само да не се налага да правя сладки заради тази задача 😆

• Смея се 1
Публикувано:
преди 23 минути , Eva eva каза:

Да попитам - нарисувах си една картинка 🙂 На стена с тухлички /тъмно кафяви/ според вас каква рамка да ѝ сложа? Мисля си за тъмно кафява, да може да се слее с тухлите и същевременно да изпъква самата картина. Освен това къде мога да отида да ѝ сложа такава рамка, в Бриколаж на Цариградско? Май този в Ринг мол не работи.

Благодаря предварително 🙂 

DSC_0859-2.jpg

А за какво ти е рамка? Виж, колко е красива, закачи си я така. Нали е платно, опънато на дървена рамка.

Ние у нас в хола имаме картина, нарисувана от децата с маслени бои, като твоята и сме си я сложили така. Стената е бяла и стои чудесно. Като се прибера, ще ти снимам, ако искаш.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.