Прескочи до съдържание

Бързи въпроси за Исландия

Light

Препоръчани мнения

Публикувано:

На @lesy групата магеланци се гмуркаха там. Може би може да каже за температурите. 

Иначе аз бих предположила, че в никой сезон не е комфортно, но екипировката ще го направи търпимо. 

• Благодаря 1
Публикувано:

Аз пропуснах гмуркането, т.к. се поразболях леко предния ден. То си е шнорхелуване за около половин час. Няма толкова значение сезона, т.к. температурата на водата целогодишно е 2 градуса. Под техните костюми си с твои дрехи, за предпочитане  термо. Реално само челото и лицето са ти в досег с водата. Мъжът ми не искаше да влиза и заради другите се съгласи, но остана доволен. Каза, че си струва и не е усетил никакъв студ. Аз малко съжалявам, че не успях да вляза. И да, в Исландия цените са високи.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Ако сте някакви супер фенове на гмуркането, бих разбрал, но като цяло за мен това изживяване е надценено, още повече, че е само шнорхелинг, а не гмуркане с кислород (и това се предлага). 

Същото нещо със заставане и снимка между двете тектонски плочи (двата континента) може да се направи на сухо като се посети моста между континентите, съвсем безплатно. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Има "скъпо заради цената на живота", а има и "скъпо по неособено ясни причини" - един дайв в Силфра педи 2-3 години струваше колкото пакет 10-на дайва на Малдивите.

По принцип сухият костюм включва външен, непромокаем слой, и вътрешен, топлещ слой, който на жаргон има доста мръснишко название. Ако толкова Ви притесняват участъците непокрита кожа, винаги може да използвате стария номер с намазването с някаква изолираща мазнина.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.