Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2017: Правила, участие и срокове

Препоръчани мнения

На вниманието на Шефа:

Аз имам предложение :

Като бъдат избрани снимките за календара,останалите да се сложат в един албум в галерията.

Така ще имаме албум 2016, 2017....2090 и пр.:)))

Защото съм сигурна, че всички снимки са хубави.:)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

На вниманието на Шефа:

Аз имам предложение :

Като бъдат избрани снимките за календара,останалите да се сложат в един албум в галерията.

Така ще имаме албум 2016, 2017....2090 и пр. :)))

Защото съм сигурна, че всички снимки са хубави. :)

Няма да са по автори, ако аз ги кача в галерията. А иначе си стоят в архив, от миналата година могат да се видят в темите. А особено сега като са във външен модул, не пречи да си останат там. Ще видиш как точно работи като ги покажем утре вечер :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Няма да са по автори, ако аз ги кача в галерията. А иначе си стоят в архив, от миналата година могат да се видят в темите. А особено сега като са във външен модул, не пречи да си останат там. Ще видиш как точно работи като ги покажем утре вечер :)

Добре, важното е да са едно място. ☺

Връзка към коментар

Един малко глупав въпрос - този размер 5х3 означава ли, че вертикалните снимки отпадат?

Да. Няма как да сложим вертикална снимка в хоризонтален календар :)

Връзка към коментар

Жалко. Имах 3 хубави снимки като за участие, но сега ми остава само една.

И ние така, най-хубавите бяха вертикални, но нищо . Също на Олимпийския принцип, калабалък да става. :) 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И ние така, най-хубавите бяха вертикални, но нищо . Също на Олимпийския принцип, калабалък да става. :)

Аз от известно време избягвам да снимам в "портрет". По две причини:

- не ми се виждат добре на монитора - по-малки са ми;

- заради хоризонталните календари на Георги :P  :lol:

Редактирано от ven62
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Формата отново се спира за няколко минути. Напомням, че остават по-малко от 6 часа до крайния срок. Ще редактирам мнението, когато формата работи отново. 

Редакция: Формата е отново на линия. 

Редактирано от Георги
Връзка към коментар

И така, приемането на снимки приключи :) Формата все още е отворена, защото очаквам още 2-3 човека да си оправят снимките, които бяха качени днес. Ако някой друг освен тях качи снимки следващите два дни ще бъде изтрита, съжалявам. До неделя вечерта всеки, който забележи нередност в снимките може да сигнализира да оправяме. Анкетите за гласуване ще бъдат пуснати в понеделник. 

Няколко важни неща:

- Тези, които са дали по-дългички описания, вероятно ще бъдат съкратени, когато подготвим анкетите за гласуване в понеделник. Идеята на описанието беше да е това, което ще пише на календара, а не мини разказ. Разказчетата, всъщност и по-подробни даже, са добре дошли във форума. Ще пуснем специална тема за историите покрай снимките. 

- Има месеци с по над 40 снимки, но не мисля да ги ограничавам до 30. Когато пуснем анкетите ще ви споделя доста ефективен начин да си изберете любима снимка, без да прегаряте от големия избор :)

- Ама какво чакате, отивайте да гледате снимките :) http://magelanci.com/calendars.html

P.S. Извинявам се, че са малко разместени, така и не се спогодихме с тази форма за качване много много. Ще видя утре да си поиграя да ги подредя. 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

И тази година е мазало! :) 

Как ще се избират 12 снимки при все ,че поне 120 заслужават да попаднат в календара,не ми се мисли?!?

Снимките са страхотни!

Браво на авторите! :clapping:  :clapping:  :clapping:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Браво! Страхотни снимки!

Има възможност да се направят най-малко 20 прекрасни и различни календара.

Като минимум аз виждам поне три календара - пейзажи и природни феномени, красиви населени места, исторически и архитектурни забележителности. Защо да се ограничаваме с един?!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Отново много добри попадения. И аз разглеждайки ги се замислих, че идеята на Dani да се разделят на природна и архитектурна тематика е много добра. Можем да помислим и за друга, допълнителна форма (app за телефон, например), в която да се представят.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Отново много добри попадения. И аз разглеждайки ги се замислих, че идеята на Dani да се разделят на природна и архитектурна тематика е много добра. Можем да помислим и за друга, допълнителна форма (app за телефон, например), в която да се представят.

Аз за някакъв PDF вариант си помислих.

Връзка към коментар

Анкетата показа недвусмислено, че повечето хора не искат да има стилово разделение между двата календара.

Иначе може да видя дали има вариант да може да се гласува за до две снимки от анкета, все пак ще избираме по две снимки от всеки месец. Притеснявам се, че нямам такава опция, а трябва да е или 1 избор, или много. Което ще рече, че трябва да контролираме гласовете ръчно и ще стане мътна и кървава. 

За други години ще помислим за ПДФ вариант и как точно да го формулираме, но поне за тази година си остават само хартиените варианти. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Още не съм разгледала всички месеци, снимките наистина са чудесни! Някои по-чудесни от други ;)

Като дойде моментът за гласуване, си задавам въпроса коя точно няма да ми омръзне да гледам ЦялМесец и готово :) 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.