Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 часа, NewOne каза:

Тормози ме нещо, та да ви питам ... 🙂

Имам два iPhone, и на двата имам инсталиран Revolut, съответно и в двата ми телефона в Apple Wallet-a са качени виртуални карти, плюс една в часовник Garmin. 

Искам да кача една виртуална карта в телефона на детето, което живее в чужбина и е с Андроид. Целта е да плати хотел при пристигането си в друга държава, защото нямам опция за плащане онлайн, а аз ще пристигна на следващия ден.

И се чудя дали няма да си създам проблем и да ми блокират акаунта.

Или пък някой да даде идея как да платя хотела - да им пиша, да се пазаря да изчакат един ден... 

Моя виртуална карта револют е на телефона на дъщеря ми от повече от година-две, отдавна. Редовно и ежедневно е плащала с нея. Не съм имала проблеми. Само трябва да се стикова въвеждането на картата в уолета на другия телефон. Искаше някакви потвърждения в приложението на титуляра, не помня точно, но със сигурност няма блокиране.

Иначе за револют карта за непълнолетен задължаваха да се издаде пластика и съответно доставка към 10€. Не ми се занимаваше, а и ей го на как бързо изтече времето - догодина става на 18🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 8 часа, ivelina666 каза:

На мен не ми искаха да поръчвам пластика за детето, кара си така, като плаща с епълпей.

Може да има някакви промени в последните години. Преди не можех да избегна доставката на карта. Знам ли, може нещо да не съм направила правилно. Картата е безплатна, да, но доставката й не и не ми е много ясно как се избягва.

Все още обаче чета, че virtual cards aren’t available to kids&teens customers.

Публикувано:
преди 5 часа, ДиянаВ каза:

Може да има някакви промени в последните години. Преди не можех да избегна доставката на карта. Знам ли, може нещо да не съм направила правилно. Картата е безплатна, да, но доставката й не и не ми е много ясно как се избягва.

Все още обаче чета, че virtual cards aren’t available to kids&teens customers.

Apple е друга бира, ако нямаш епъл не става без карта.

Публикувано:
На 10.09.2026 г. в 11:36, NewOne каза:

Тормози ме нещо, та да ви питам ... 🙂

Имам два iPhone, и на двата имам инсталиран Revolut, съответно и в двата ми телефона в Apple Wallet-a са качени виртуални карти, плюс една в часовник Garmin. 

Искам да кача една виртуална карта в телефона на детето, което живее в чужбина и е с Андроид. Целта е да плати хотел при пристигането си в друга държава, защото нямам опция за плащане онлайн, а аз ще пристигна на следващия ден.

И се чудя дали няма да си създам проблем и да ми блокират акаунта.

Или пък някой да даде идея как да платя хотела - да им пиша, да се пазаря да изчакат един ден... 

Провери си в настройките дали функцията Location-based security е активна. Отделен въпрос, е че ако детето няма 18, може и да не го настанят - на повечето места искат 18 години. Ако има, няма грижи. Защо просто не плати в кеш? 

Публикувано:

Италианската специализирана полицейска служба за борба с киберпрестъпността започна разследване, след като базираната във Великобритания онлайн банка "Револют" сама е съобщила на британските власти, че е предоставила лични данни на свои клиенти на киберпрестъпници, предаде агенция АНСА.

Хакерите са използвали легитимен имейл адрес на италианската полиция, за да изискат информацията от банката.

Според "Файненшъл таймс" на хакерите са били предоставени данни на 680 клиенти, включително паспортни данни, адреси, номера на банкови сметки и записи за транзакции с биткойн.

Твърди се, че искането е било изпратено от официален сертифициран имейл адрес на италианската полиция в Реджо Калабрия.

"Системите на "Револют и средствата на клиентите не са засегнати. След като установихме случая, незабавно блокирахме въпросния адрес и уведомихме съответната държавна институция, както и правоприлагащите органи, органите за защита на личните данни и финансовите регулатори", заяви говорител на банката.

Италианската потребителска асоциация Кодаконс изрази сериозна загриженост от факта, че при измамата е бил използван имейл адрес на италианска институция.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Alien
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.