Otnesen Публикувано: 25 април Публикувано: 25 април преди 32 минути , Argentique каза: Трябва ми годишна застраховка за пътуване (медицинска+полети) и се чудя дали да не мина на Премиум план. На някой налагало ли му се е да ползва по медицински причини и какви са отзивите? Екстремни спортове не смятам да практикувам. Имам уж застраховка от МК голд от Уникредит, но с картата почти нищо не плащам и не знам докога ще я държа въобще. Пък и им нямам вяра особено, а си правя онлайн застраховки при Евроинс. Мултитрип вариант в Евроинс за 10000 евро е някъде около 40 евро за година по спомен,но без покрития за зимни спортове. За Револют щом искаш да минаваш на Премиум предполагам си на Плюс в момента - разликата е 4 евро месечно или 48 общо за година. Разликата е минимална ,но към Революта ще получиш още екстри на план Премиум....трябва обаче всичко да плащаш с Револют, за да се активира покритие. За реакция при нужда и възстановяване на средства от Револют нямам наблюдения или отзиви от познати и ми е интерсно как действат,защото според мен това е основното в една застраховка. Иначе в момента и аз ползвам Евроинс и в две ситуации реагираха бързо и адекватно. 2 1
Madonna Публикувано: 25 април Публикувано: 25 април Argentinique, аз по тази причина активирах Метал преди да тръгнем . Слава Богу не се наложи да тестваме как ще реагират. Сега се чудя дали да мина отново на по-нисък план. И ако мина на по-нисък план, тази карта се деактивира ли? Аз си мислех, че картата е една и съща само и се сменя покритието като се плаща повече, обаче дойде една тежка, златна Револют карта.
neuromancer Публикувано: 25 април Публикувано: 25 април Принципно има срок за безплатно отказване от плана, но ако не си поръчал карта. Иначе плащаш картата + някаква неустойка ако има. Застраховката на Револют важи, ако плащате цялото пътуване с революта, поне билети, хотели, коли... И май се активираше нещо, прочетете внимателно назад, че имаше проблеми. Аз ги гледах и реших да не правя с тях застраховка, защото не плащам всичко с нея. 4
Argentique Публикувано: 25 април Публикувано: 25 април С Револют плащам повечето неща и няма да е проблем да са всички. Исках да чуя нещо актуално за реакция при възникване на медицинско събитие. За Евроинс също ще мисля, май обаче трябва в офис да ходя, че за по няколко дни ги правя онлайн. Ама като направих една сметка и няма смисъл от еднократни, особено при наличие на по-дълги пътувания. 2
Otnesen Публикувано: 25 април Публикувано: 25 април преди 42 минути , Argentique каза: С Револют плащам повечето неща и няма да е проблем да са всички. Исках да чуя нещо актуално за реакция при възникване на медицинско събитие. За Евроинс също ще мисля, май обаче трябва в офис да ходя, че за по няколко дни ги правя онлайн. Ама като направих една сметка и няма смисъл от еднократни, особено при наличие на по-дълги пътувания. Мултигруп вариант е най-удачно .
neuromancer Публикувано: 25 април Публикувано: 25 април преди 9 часа, Argentique каза: С Револют плащам повечето неща и няма да е проблем да са всички. на мен конкретно ми е проблем, аз обичам да ползвам мили, а изрично ми казаха, че ако плащам част от полетите с мили няма да важи... имат и депозити, фондове, и лихвата е по-висока ако си с платен план, така че ако държиш по-голяма сума и ползваш лаунджове може и да ти се избият разходите за плана 2
Madonna Публикувано: 26 април Публикувано: 26 април преди 9 часа, neuromancer каза: на мен конкретно ми е проблем, аз обичам да ползвам мили, а изрично ми казаха, че ако плащам част от полетите с мили няма да важи... имат и депозити, фондове, и лихвата е по-висока ако си с платен план, така че ако държиш по-голяма сума и ползваш лаунджове може и да ти се избият разходите за плана А лаунджовете не влизат ли в Ултра плана?
Otnesen Публикувано: 26 април Публикувано: 26 април преди 3 минути , Madonna каза: А лаунджовете не влизат ли в Ултра плана? Неограничен достъп и 24 евро за гости. Има информация за всички планове в приложението.
Madonna Публикувано: 26 април Публикувано: 26 април преди 5 часа, Otnesen каза: Неограничен достъп и 24 евро за гости. Има информация за всички планове в приложението. Да, точно така, но това е за Ултра. А ние коментирахме по-ниски класове.
Madonna Публикувано: 26 април Публикувано: 26 април преди 1 час, stanimir каза: Е нали за Ултра си питала ? Размила се е дискусията. Арджи пира дали да не ми е на Премиум, а казвам че съм на Метал. преди 17 часа, neuromancer каза: на мен конкретно ми е проблем, аз обичам да ползвам мили, а изрично ми казаха, че ако плащам част от полетите с мили няма да важи... имат и депозити, фондове, и лихвата е по-висока ако си с платен план, така че ако държиш по-голяма сума и ползваш лаунджове може и да ти се избият разходите за плана Това което казва neuromancer не се отнася за никой от двата класа, нали? преди 7 часа, Otnesen каза: Неограничен достъп и 24 евро за гости. Има информация за всички планове в приложението. да, и аз така четох, лаунджовете започват от Ултра
neuromancer Публикувано: 26 април Публикувано: 26 април процентите нарастват с класа, така че зависи каква сума държиш може да покрие таксата лаунджовете са за ултра, объркал съм се ПП таксата за ултра ми е висока, та ако ще е само за лаунджовете май не си струва... изглежда има други карти за лаунджове с доста по-малки такси
Madonna Публикувано: 26 април Публикувано: 26 април преди 30 минути , neuromancer каза: процентите нарастват с класа, така че зависи каква сума държиш може да покрие таксата лаунджовете са за ултра, объркал съм се ПП таксата за ултра ми е висока, та ако ще е само за лаунджовете май не си струва... изглежда има други карти за лаунджове с доста по-малки такси И аз до този извод стигнах. За ПИБ картата с 6 безплатни посещения ли говориш?
sava Публикувано: 26 април Публикувано: 26 април На 8.02.2026 г. в 9:31, Zornitsa каза: В два отделни случая ползвах застраховката към Рremium план за повредени куфари. Предполагам успешно.Платиха ли?
Zornitsa Публикувано: 26 април Публикувано: 26 април Да, платиха - по спомен веднъж 38Е, а от декември 30Е.
Madonna Публикувано: 27 април Публикувано: 27 април преди 13 часа, Zornitsa каза: Да, платиха - по спомен веднъж 38Е, а от декември 30Е. Как го направи? На нас ни счупиха един куфар, който токущо беше купен, на няма и 12 ч. Заведохме щетата на летището с някаква компания, която работи с RJ , писах им, но още нямам отговор.
Zornitsa Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април В сайта на xcover. Интуитивно е попълването. Трябваше да прикача данни за плащане на самолетен билет, доказателство за повреда на багажа от летището, снимка на самия куфар.
Argentique Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април На 25.04.2026 г. в 11:14, Otnesen каза: Мултитрип вариант в Евроинс за 10000 евро е някъде около 40 евро за година по спомен,но без покрития за зимни спортове. В крайна сметка днес си направих за 20000€ за 52€ в офис – вариант Б, включващ медицински и багаж/закъснения... Горе-долу толкова пари съм дала и за последната година, само че се изтрепах да правя застраховки, при това за ЕС правех вариант А. При тях при медицинска ситуация не се плаща предварително за болница/клиника, а направо те те насочват. Докато за Револют тук четох стари отзиви, че уж си поемаш сам разходи, които после се възстановяват. Актуално мнение така и не прочетох, но дано не му се и налага на никой. 5
liliya Публикувано: 3 май Публикувано: 3 май На 2.03.2026 г. в 9:56, liliya каза: Имам питане във връзка с оспорване на транзакция в Револют. При теглене от банкомат, транзакцията се отчете като изпълнена, но реално не пусна пари. Почивен ден, банката не работеше. Оспорих тегленето, от Револют ми пишат да чакам резултата и да не ходя до банката. Чудя се има ли смисъл наистина да ходя и да се разправям или да пия една студена вода? Имал ли е някой подобен случай и каква е вероятността спорът да се разреши в моя полза? Бих искала да актуализирам информацията във връзка с оспорването на транзакцията през Револют. Днес парите ми бяха върнати по сметката и се изненадах много приятно, тъй като ги бях отписала. 😄 3
Alexander Публикувано: 3 май Публикувано: 3 май преди 43 минути , liliya каза: Бих искала да актуализирам информацията във връзка с оспорването на транзакцията през Револют. Днес парите ми бяха върнати по сметката и се изненадах много приятно, тъй като ги бях отписала. 😄 Два месеца ли чака?
Тони Публикувано: 3 май Публикувано: 3 май На мен ми се случи същото в Южна Корея, върнаха ми парите на ден 35 от оспорването. 3
liliya Публикувано: 3 май Публикувано: 3 май преди 4 часа, Alexander каза: Два месеца ли чака? Точно 2 месеца, като ми писаха, че Мастеркард изисква задължително 54 дни да изминат от датата, а за Виза, този срок бил 45 дни.
adreno Публикувано: 3 май Публикувано: 3 май Това са стандартните срокове за chargeback за които ако търговеца не е съгласен трябва да даде доказателства, че не е фалшив.
WanderlustME Публикувано: 7 юни Публикувано: 7 юни Някой знае ли къде точно се намира автоматът с карти Револют на летище Фиумичино ?
Branko Публикувано: 7 юни Публикувано: 7 юни преди 14 минути , WanderlustME каза: Някой знае ли къде точно се намира автоматът с карти Револют на летище Фиумичино ? Има един горе преди лоунджовете, по ескалатора и вдясно. Виждал съм и някъде другаде но към кои гейтове беше не помня 3 1
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега