Йосиф Милчов Публикувано: 9 юни, 2022 Сподели Публикувано: 9 юни, 2022 Error Fare за полети от Барселона до Ню Йорк. Ако някой има щатска виза и иска да се разходи да действа. Датите са за октомври ноември. 3 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 9 юни, 2022 Сподели Публикувано: 9 юни, 2022 преди 1 минута , Йосиф Милчов каза: Error Fare за полети от Барселона до Ню Йорк. Ако някой има щатска виза и иска да се разходи да действа. Датите са за октомври ноември. Симулира ли плащане? Изтече мисля. Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 9 юни, 2022 Сподели Публикувано: 9 юни, 2022 преди 1 минута , The Doctor каза: Симулира ли плащане? Изтече мисля. Токухщо го видях и е пуснато преди няма и 10 минути, не съм симулирал плащане. Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 9 юни, 2022 Сподели Публикувано: 9 юни, 2022 преди 7 минути , Йосиф Милчов каза: Токухщо го видях и е пуснато преди няма и 10 минути, не съм симулирал плащане. Грешката е коригирана, но има доста полети започващи от 280 USD двупосочно. 5 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 9 юни, 2022 Сподели Публикувано: 9 юни, 2022 преди 8 минути , Йосиф Милчов каза: Токухщо го видях и е пуснато преди няма и 10 минути, не съм симулирал плащане. Всяка грешка появи ли се по блоговете, минутите са и преброени… 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 9 юни, 2022 Сподели Публикувано: 9 юни, 2022 Съмнявам се че действително е била възможна резервация на полет на такава цена. Предполагам обаче в блоговете ще има някаква обратна връзка по въпроса. Сайтът на Level е много бъгав и редовно показва грешни цени ,но на следващите стъпки ги коригира. До миналата година поне 3-4 пъти годишно имаха цени от до 200€ за Ню Йорк и Бостън. Сега са увеличили базовите промо тарифи на около 250€ и вече двупосочните полети не са просто аритметичен сбор от цената на два еднопосочни. Няма опция и за мулти-сити. Отказаха се от чистата лоy кост политика. Връзка към коментар
pavelbs Публикувано: 17 юни, 2022 Сподели Публикувано: 17 юни, 2022 Не беше грешка. Празнуват 5 години. Два пъти пускаха ограничени билети на цени до 90 евро двупосочно до САЩ (официално 5 евро без таксите). Мои познати успяха да купят от официалния сайт. 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 Level с нова дестинация от април : Барселона - Маями. 6 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Те няма ли пак да правят промо с полети до Карибите? 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Нямат вече полети до Кариби.Само.САЩ , Буенос Айрес и Сантяго. Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 преди 4 минути , stanimir каза: Нямат полети до Кариби.Само.САЩ , Буенос Айрес и Сантяго. Е, ама ковид свърши, та съм се размечтала пак да има евтини полети до френските Кариби. Сега като спомена и промо до Буенос Айрес няма да е лошо. 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Накрая ще кандисаш и на Сантяго. П.П. Имаха промо и до ЮА тази година. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Сантяго не е лошо, Великденския остров е на един полет разстояние. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега