Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

@Argentique Не съм била аз, аз в Копенхаген не съм била (може би някой ми го е казал, но не помня). Предишния разговор беше за оценките и аз си имам правило, че ако оценката е под 7.5 - не запазвам. Особено когато са хиляди оценки, а не е частен апартамент с относително по-малко коментари, където 1 негативен може да развали доста оценката. 

@mary_shery мисля, че не, по време на ковида разрешаваха, но сега не. На сайта им https://www.aohostels.com/ има някакъв чат, който може да каже или A&O Hotels und Hostels, Tel.: +49 30 809 475 110, E-Mail: booking@aohostels.com

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Забелязали ли сте, че на календара за резервиране чрез ваучери дава червено, но, ако се опитате да резервирате през сайта на АО или друга платформа - датите са свободни. Означава, че за букинг с ваучери има определен брой стаи или конкретни стаи, останалото е за друг пазар.

• Харесвам 1
Публикувано:

@lio Да, така е. Но без ваучер не си заслужават тия хостели особено като цена, понеже не са изобщо евтини за това, което представляват. По-добре апартамент или по-отдалечен хотел с по-хубава оценка

• Харесвам 2
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Имах един двегодишен ваучер за Ротердам и все нямаше места за него. На ваучера изрично пише - двойна стая.
Но като зададох в търсачката семейни стаи (2+2), ми показа повече свободни дати, а с моя ваучер за двойната стая ми потвърдиха резервацията за семейна стая. 
Така че да се търсят вратички до последно. 😉

• Харесвам 14
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Отново е налична традиционната оферта за 69€  - 2 нощувки за 2 човека в двойна стая на A&O хо(с)телите в  повече от 40 локации в тези градове:
Аахен, Антверпен, Берлин, Бремен, Брюксел, Будапеща, Дортмунд, Дрезден, Дюселдорф, Единбург, Флоренция, Франкфурт, Грац, Хамбург, Кьолн, Копенхаген, Лайпциг, Мюнхен, Нюрнберг, Прага, Ротердам, Залцбург, Щутгарт, Венеция, Варшава, Ваймар, Виена.

image.png.4033bd221a9dcf9a89f50292f401b9cc.png

• Харесвам 11
  • Браво 1
Публикувано:
преди 6 минути , Branko каза:

Имаше ли някаква схема да промениш градовете, които са ти във ваучера с други а не написаните в него?

Не знам, но ако има най-чистосърдечно те моля да ме светнеш за нея. 🤩

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Най-голямата ми схема досега е да се опитам да изгърмя два ваучера в рамките на девет дни в две ама съвсем различни пътувания. Да видим. 😄

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, tara каза:

Ваучерите за фамилни стаи друг вид ли са или пътуващите с деца купувате тези и после запазвате фамилна стая?

Изрично си пише като се купува ваучерът дали е за 2 възрастни или е за 2+2 деца. Веднъж беше коментирано във форума, че е формата за резервиране е позволила на ваучер за двойка да букне фамилна стая, но това би трябвало да е бъг и аз не бих лежал на тази кълка.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.