crazyhorse Публикувано: 11 ноември, 2024 Публикувано: 11 ноември, 2024 Не са ваучери,но само днес имат промоция-11111 места на цена 11 евро! https://www.aohostels.com/en/ 🚨Bed for 11 €!🚨 On Singles’ Day, 11.11. you can book a bed in our dorms for only 11 €! 🛏️💰 Offer available at all locations except Rotterdam, Antwerp and Edinburgh. Booking period: On 11th November! Travel period: From 12th November 2024 to 28th February 2025 (some specific dates, like fairs and special events, may be excluded). * A city tax may have to be paid on site, which is not included in the €11. 7
Argentique Публикувано: 11 ноември, 2024 Публикувано: 11 ноември, 2024 преди 2 часа, crazyhorse каза: Не са ваучери,но само днес имат промоция-11111 места на цена 11 евро! https://www.aohostels.com/en/ 🚨Bed for 11 €!🚨 On Singles’ Day, 11.11. you can book a bed in our dorms for only 11 €! 🛏️💰 Offer available at all locations except Rotterdam, Antwerp and Edinburgh. Booking period: On 11th November! Travel period: From 12th November 2024 to 28th February 2025 (some specific dates, like fairs and special events, may be excluded). * A city tax may have to be paid on site, which is not included in the €11. Обаче на мен ми излизат само легла в спални помещения, а пък на моята преклонна възраст все пак... 1
neuromancer Публикувано: 11 ноември, 2024 Публикувано: 11 ноември, 2024 Еми то пише "you can book a bed in our dorms", та няма изненади
Фил Публикувано: 26 ноември, 2024 Публикувано: 26 ноември, 2024 A&O са пусанали чернопетъчно предложение за ваучери. Не е като най-добрите цени от 29€ или 35€, но при това, което са понастоящем цените за настаняване в Европа, и 69€ ми изглежда като доста прилична оферта за две нощувки в двойна стая, при това с доста голям избор от градове - налични са практически всички локации на веригата, без Флоренция. 14
darinamarinova Публикувано: 9 декември, 2024 Публикувано: 9 декември, 2024 1 ваучер за двойна стая без закуска за 26 града в 9 държави https://www.voucherwonderland.com/ao-deal-dez69 С промокод Weihnachten2024 цената ще бъде 64 евро за 2 нощувки Във ваучер е включен е и новият им хотел във Флоренция 17
Argentique Публикувано: 11 декември, 2024 Публикувано: 11 декември, 2024 69€ си е много добра цена за днешно време, обаче още онзи ден гледах Единбург - всичко е заето до ноември. Флоренция също. 😞 Но ако на някой му се ходи в Антверпен и околия (не му е велика оценката в Букинг на тамошния А&О) – пълно е с дати за догодина в топлите месеци. Мисля, че чак от юли растяха неистово цените на билетите. https://voucher.aohostels.com/de/availability 3
darinamarinova Публикувано: 12 декември, 2024 Публикувано: 12 декември, 2024 @Argentique промокода още е валиден, така че стават 64 евро всъщност. Прилагам местата, които са с оценка над 7.5 (за тези, за които им е по-важно). 1. Варшава 8.6 2. Прага 7.9 3. Ваймар 7.7 4. Венеция Местре 7.7 5. Будапеща 7.7 6. Флоренция няма оценки - нов хотел 5
mary_shery Публикувано: 12 декември, 2024 Публикувано: 12 декември, 2024 Веднъж направена резервация за тези хотели с ваучерите не може нито да се променя като дати, нито да се отменя, нали?
Argentique Публикувано: 12 декември, 2024 Публикувано: 12 декември, 2024 По-ниските оценки вероятно са на база чистота, защото поне като гледам на снимки, стаите са доста еднакви, а леглата направо са същите. Лично мога да сравня Местре и Копенхаген Sydhavn – в Местре беше доста чисто, докато в Копенхаген – малко по́ не, особено по пода. Но за 30€ за две вечери за двама тотал тази година го преглътнахме. Помня, че преди време @darinamarinova споменаваше с недобро квартала на единия от A&O хостелите в Копенхаген, а ние отидохме да се настаним след 22 ч в събота вечер и ми направи впечатление, че по улиците на Sydhavn си обикаляха вечер нормални сами бели жени по рокли (не труженички) и явно не са очаквали нещо лошо да им се случи... По-тъмни субекти не бяха забелязани. 2
darinamarinova Публикувано: 12 декември, 2024 Публикувано: 12 декември, 2024 @Argentique Не съм била аз, аз в Копенхаген не съм била (може би някой ми го е казал, но не помня). Предишния разговор беше за оценките и аз си имам правило, че ако оценката е под 7.5 - не запазвам. Особено когато са хиляди оценки, а не е частен апартамент с относително по-малко коментари, където 1 негативен може да развали доста оценката. @mary_shery мисля, че не, по време на ковида разрешаваха, но сега не. На сайта им https://www.aohostels.com/ има някакъв чат, който може да каже или A&O Hotels und Hostels, Tel.: +49 30 809 475 110, E-Mail: booking@aohostels.com 1 1
lio Публикувано: 14 декември, 2024 Публикувано: 14 декември, 2024 Забелязали ли сте, че на календара за резервиране чрез ваучери дава червено, но, ако се опитате да резервирате през сайта на АО или друга платформа - датите са свободни. Означава, че за букинг с ваучери има определен брой стаи или конкретни стаи, останалото е за друг пазар. 1
darinamarinova Публикувано: 19 декември, 2024 Публикувано: 19 декември, 2024 @lio Да, така е. Но без ваучер не си заслужават тия хостели особено като цена, понеже не са изобщо евтини за това, което представляват. По-добре апартамент или по-отдалечен хотел с по-хубава оценка 2
Argentique Публикувано: 8 януари, 2025 Публикувано: 8 януари, 2025 Имах един двегодишен ваучер за Ротердам и все нямаше места за него. На ваучера изрично пише - двойна стая. Но като зададох в търсачката семейни стаи (2+2), ми показа повече свободни дати, а с моя ваучер за двойната стая ми потвърдиха резервацията за семейна стая. Така че да се търсят вратички до последно. 😉 15
Фил Публикувано: 31 януари, 2025 Публикувано: 31 януари, 2025 Отново е налична традиционната оферта за 69€ - 2 нощувки за 2 човека в двойна стая на A&O хо(с)телите в повече от 40 локации в тези градове: Аахен, Антверпен, Берлин, Бремен, Брюксел, Будапеща, Дортмунд, Дрезден, Дюселдорф, Единбург, Флоренция, Франкфурт, Грац, Хамбург, Кьолн, Копенхаген, Лайпциг, Мюнхен, Нюрнберг, Прага, Ротердам, Залцбург, Щутгарт, Венеция, Варшава, Ваймар, Виена. 11 1
Branko Публикувано: 31 януари, 2025 Публикувано: 31 януари, 2025 Имаше ли някаква схема да промениш градовете, които са ти във ваучера с други а не написаните в него? 5
iMari Публикувано: 31 януари, 2025 Публикувано: 31 януари, 2025 преди 6 минути , Branko каза: Имаше ли някаква схема да промениш градовете, които са ти във ваучера с други а не написаните в него? Не знам, но ако има най-чистосърдечно те моля да ме светнеш за нея. 🤩 1 8
Argentique Публикувано: 31 януари, 2025 Публикувано: 31 януари, 2025 Най-голямата ми схема досега е да се опитам да изгърмя два ваучера в рамките на девет дни в две ама съвсем различни пътувания. Да видим. 😄 3 1
tara Публикувано: 1 февруари, 2025 Публикувано: 1 февруари, 2025 Ваучерите за фамилни стаи друг вид ли са или пътуващите с деца купувате тези и после запазвате фамилна стая?
vorbis Публикувано: 1 февруари, 2025 Публикувано: 1 февруари, 2025 Преди 1 час, tara каза: Ваучерите за фамилни стаи друг вид ли са или пътуващите с деца купувате тези и после запазвате фамилна стая? Изрично си пише като се купува ваучерът дали е за 2 възрастни или е за 2+2 деца. Веднъж беше коментирано във форума, че е формата за резервиране е позволила на ваучер за двойка да букне фамилна стая, но това би трябвало да е бъг и аз не бих лежал на тази кълка. 1 1
Branko Публикувано: 19 март, 2025 Публикувано: 19 март, 2025 Някой иска ли да разменим ваучер? Имам такъв с валидност до Ноември 2025 за Венеция, Франкфурт и Залцбург, но като го сложа в сайта за проверка ми дава и Прага и Грац , като опции, на мен ми трябва ваучер за Виена 1
iMari Публикувано: 19 март, 2025 Публикувано: 19 март, 2025 преди 24 минути , Branko каза: но като го сложа в сайта за проверка Къде точно го проверяваш в сайта? И аз имам натрупани ваучери, които трябва да използвам, защото им минава вече срока. Но мисля, че за Виена нямам.
Branko Публикувано: 19 март, 2025 Публикувано: 19 март, 2025 преди 3 минути , iMari каза: Къде точно го проверяваш в сайта? И аз имам натрупани ваучери, които трябва да използвам, защото им минава вече срока. Но мисля, че за Виена нямам. Ето тук, слагаш кода и на следващата стъпка ти дава да избереш възможните хотели https://voucher.aohostels.com/de 2 1
Argentique Публикувано: 19 март, 2025 Публикувано: 19 март, 2025 Виена отдавна не съм виждала да се продава. 😞 Основно Германия, Грац, макс. Местре или Копенхаген. Това с по-голямото намаление. Миналата седмица бях в Местре с ваучер от 22-ра още. Март пускаха промо за ваучери обикновено, ако някой чака нещо. И да напомня - невинаги липсата на дати в таблицата отговаря на реалността. Миналата година бях в Копенхаген на дати, които бяха червени в календара, но при въвеждане на номера на ваучера ми приеха резервацията. Така че пробвайте. 8 1
blueriver Публикувано: 19 март, 2025 Публикувано: 19 март, 2025 Аз също имам един ваучер и сега го проверих-излиза ми Виена. Но не мога да го разменя,защото едва ли ще ползвам до септември. А моят е закупен декември 2024. Всъщност къде се вижда срока?
lio Публикувано: 19 март, 2025 Публикувано: 19 март, 2025 преди 1 минута , blueriver каза: Аз също имам един ваучер и сега го проверих-излиза ми Виена. Но не мога да го разменя,защото едва ли ще ползвам до септември. А моят е закупен декември 2024. Всъщност къде се вижда срока? На самият ваучер пише кога сте го закупили. 3 години от датата на закупуване е валидността. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега