Argentique Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Ваучер за А&O за двама в Германия и Грац за 19€: https://www.voucherwonderland.com/ao-deal-april25?c=10 6 5 2
Argentique Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Понеже взех един ваучер (да има 😄, пък и останах само с един за сходни градове), вече за резервацията се изисква ползване на приложение и е малко по-различно. Тук са стъпките: https://voucherwonderland.com/ao-app/ Ваучерът е за двойна стая/twin room и не излиза опция за фамилна 2+2 с моя код. 5
iMari Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Хубавото на тези ваучери е, че като ги оставиш да отлежат може да се появи още някой друг град за избор. 😂 Цяло чудо е, че все още ги пускат на такава цена. 3
Argentique Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Миналия месец успях в рамките на 10 дни да оползотворя два стари ваучера, изтичащи тази година. Единият - в Местре, запазих декември за март, четвъртък и петък вечер, за по-топлите месеци имаше места чак за лятото, но тогава има много тълпи във Венеция. Пък и не ми се следяха билети. Хостелът в Местре си е приличен за парите, от миналата година няма промяна, бяхме във фамилна стая. Охраната още са две български батки. А в бара дават стъклена гарафа с наливно вино за стаята. Самолетните билети и влакът от Болоня (frecciarossa) излязоха на смешни цени. Във Венеция почти нямаше хора (13-15 март). От април уикендите стават с такса за влизане в града. Ротердам - оценките в Букинг са под 7 и има защо. Бяхме 21-23 март във фамилна стая. Самата стая беше добре, чиста, но с вана с почти запушен сифон. 😬 Общите части не бяха много чисти, но това зависи и от обитателите. Общата зона пред рецепцията е много малка, само няколко маси, залата за закуска се ползва само сутрин. Няма открита зона с маси както в Местре или Сидхавн в Копенхаген. Бях с пушач и въпросното лице беше склонно да пуши по-малко, защото отвън на тротоара пушели всякакви странни елементи-гости на хотела. Аз ги пропуснах тези срещи. 😀 Рецепционистката ни увери, че не е опасно на улицата, имаше и голям тъмен батка охрана, който си следеше всичко. Локацията е добра - на пет минутки от гарата и на една от трамвая. Спокоен район. Гледка от стаята: На рецепцията вечер много се чака за чекиране, а не можах да се чекирам в приложението. Всякакви странни птици питат за места. Чух цена на единична стая 92 €. 🙄 Запазих фамилна стая в началото на януари, почти нямаше други дати до лятото. Точно този ми ваучер беше за двойна стая, но даде фамилна. Двойни нямаше въобще с ваучери, явно хората запазват и не пробват. Летяхме до Айндховен, петък сутрин с уиз взех още януари за 23 €, връщането в неделя с Райън следих от януари, тръгна от 50€ и само се покачваше. Два месеца загуба на време за следене и се прежалих на 51. Пет дни преди полета падна на 36... Ползвахме ваучери от Е. за корабчета по реката (туристически и пътнически), билети за ботаническа градина. Прецакахме се с едни билети за влак, но трябва да има баланс. 😄 Да похваля пак приложението The fork - запазих маси в Болоня и Ротердам в съвсем читави заведения с местна кухня седмици по-рано с -50% отстъпка на храната, за напитки не се отнася. Резервации могат да се анулират и в последния момент почти, така че не се обвързваш особено. 16 1
iMari Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Много щедри са станали с датите за Ротердам. Даже може да се направи един Гергьовден там, ако успеете да намерите поносими като цени самолетни билети. 😁 Аз успях да усвоя един много отлежал ваучер за юни, чак не ми се вярва. 2 1
vladimira74 Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Много благодаря., точно се оглеждах за Хамбург. Но този ваучер е само за двойна стая, не мога да добавя деца към него. Трябва два ваучера да взема. И аз другия месец ще използвам стар ваучер за Местре. Дълго време нямаше свободни дати и изведнъж се появиха в удобни дни.
Argentique Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април Ваучер две нощувки за двама в двойна или семейна стая в куп обекти на A&O. Но за 79€. Влизат традиционно по-скъпите обекти в Единбург, Флоренция, Ротердам, Копенхаген и т.н. Но пък в първите обикновено все няма места в близките месеци. https://www.aohostels.com/en/shop/detail/ao-ostern-2025-en Тук се гледа наличност: https://voucher.aohostels.com/de/availability 12
tara Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април За фамилните стаи виждам, че пише до 2 деца под 7г безплатно. Интересува ме, ако едното дете е по-голямо, два ваучера ли трябва да закупя?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега