iMari Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 Гледах немските през лятото бяха по 100-150евро на нощувка двойна стая. За Местре най-евтината тарифа виждам че е 70 евро, което пак е добре за Италия, но в някои от дните е двойна. 1 Връзка към коментар
Ivan Ivanich Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 За Местре мога да кажа, че локацията е страхотна - на три, четири минути е автогарата и на пет, шест минути от ж.п. гарата. Двойката е със самостоятелна баня и тоалетна, базово обзавеждане, сравнително чисто. Ако се пътува с автомобил в близост има няколко паркинга, а мисля, че и към самия хотел/хостел има паркинг. Закуска не сме ползвали, но в близост има хубаво заведение (пицария). Като цяло бих го препоръчал и бих го ползвал отново. 8 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 Да потвърдя и аз за Местре-много чисто, със самостоятелна баня! Предлага се и закуска, но ние рядко закусваме, та не сме я пробвали! Кафето на рецепцията е много хубаво-струваше 1,20 €, като ти дават и чаша вода(говоря за края на март тази година)! Беше пълно с младежи, а двама охранители се оказаха българи, както и един мениджър(който обаче беше за един месец-обикаля различните хостели и инспектира нещо)! Охранителите бяха от пазарджишко и казаха, че са много доволни от работата и заплащането! 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 2 hours ago, bad kid said: А в Copenhagen как са цените на транспорта, като гледам не е център, да не стане супер скъпо? https://www.visitcopenhagen.com/copenhagen/planning/tickets-prices 2 Връзка към коментар
lio Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 Ваучерът, който в момента е на промоция включва следните хотели: AACHEN(GERMANY) A&O AACHEN CENTRAL STATION FRANKFURT (GERMANY) A&O FRANKFURT GALLUSWARTE A&O FRANKFURT OSTEND DORTMUND (GERMANY) A&O DORTMUND MAIN STATION DÜSSELDORF (GERMANY) A&O DÜSSELDORF MAIN STATION WEIMAR (GERMANY) A&O WEIMAR GRAZ (AUSTRIA) A&O GRAZ MAIN STATION COPENHAGEN (DENMARK) A&O COPENHAGEN SYDHAVN Някой проблвал ли е с този ваучер да резервира друг хотел от веригата в друг град и дали ваучерът работи и за други от изброените хотели или е ограничен стриктно само до тези хотели в съответната оферта? Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 Лятото бяхме с ваучери 4 нощувки в А&О Frankfurt Galluswarte. Двойна стая с базово обзавеждане, самостоятелна баня. Без включена закуска. Плащат се допълнително по две евро на човек на нощувка за туристическа такса. Локацията е топ. Буквално се излиза от s-bahn спирката и си до хостела. Реално е само на една спирка с ес-бан от централната гара, или на няколко спирки с трамвай. Като се има предвид, че 49-евровият месечен Deutschlandticket покрива и градския транспорт в цяла Германия, изобщо нямате никакви грижи. Точно срещу хостела, в лобито на хотел the monument, има хубава и много евтина пицария (интериор по -скоро за ресторант), която не е отбелязана в гугъл. Всичко е на едноцифрени цени, а лазанята е вкусна и огромна. П.П. Снощи си взехме още три ваучера от промото. Нека има! 🙂 😀 9 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 А някой знае ли 2-те нощувки поредни ли трябва да са? Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 преди 5 минути , Яничка каза: А някой знае ли 2-те нощувки поредни ли трябва да са? Аз съм взимал само поредни! Не знам дали става ако са разделени... 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 7 minutes ago, crazyhorse said: Аз съм взимал само поредни! Не знам дали става ако са разделени... Не става.Трябва да са поредни. 1 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 преди 5 часа, iMari каза: А няма ли да е полезно да споделяме ревюта за вече посетените A&O хостели/хотели, за да знаят тези, които имат ваучери за използване какво да очакват? Например стаята със собствена баня ли е или винаги този тип настанявания са с общи бани. Или дали е на шумна локация хотела, такива неща. Оценките в букинг за повечето А&O са доста ниски, а ваучери важат за няколко града. Ваучерите са за двойна или фамилна стая със собствена баня. Условията са спартански, но е спретнато и чисто. както е станало дума - много са сходни стаите, макар и в различни страни, даже ми се струва, че леглата са едни и същи навсякъде. Не е луксозен хотел, разибра се, но на такива цени за мен е отлична сделка за място, където да преспиш! А&О е подобна верига на EasyHotels и Ibis - сходен клас и условия. Ползвал съм във Виена, Венеция (Местре), Мюнхен - доволен съм от всички, нямам забележки. Все пак - един недостатък е, че както в повечето подобни хотели/хостели - няма читав гардероб, а просто няколко закачалки. Аз обикновено взимам фамилна стая ( когато има налична), че е по-голяма и така на двете свободни легла (от четирите - обикновено са две еднични и и едно двуетажно) ползвам да си слагам дрехите и нещата, поради гореизложената липса на гардероб. Друг малък недостатък е, че стените не са особено шумоизолирани и понякога се чуват шумове от съседни стаи, коридор, но това, за съжаление, го има в доста хотели, и то по-висок клас. Като локации също бяха много добре разположени - за Местре е станало дума вече, във Виена също беше удобен транспортно, в Мюнхен е до спирка на трамвай 16 и 17, които са много начесто (не сме чакали повече от 5мин. ) и се стига до центъра (гарата) за 12-13 мин. По въпроса със закуската - не е включена, но пък понеже попитах на рецепция защо не работи телевизора в стаята (не че щях много да гледам), момчето каза, че имат проблем с кабелната мрежа и веднага предложи за компенсация закуски, веднага приехме, и като се оказа - съвсем прилична като разнообразие. Аз мисля, че много си заслужават тези ваучери, особено при настоящите доста солени цени в Европа! 9 1 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 преди 42 минути , Фил каза: . Аз обикновено взимам фамилна стая Тези ваучери, които коментираме не са ли само за двойни стаи? Или ти купуваш различни ваучери за фамилни стаи? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 Преди 1 час, Фил каза: Ваучерите са за двойна или фамилна стая със собствена баня. Условията са спартански, но е спретнато и чисто. както е станало дума - много са сходни стаите, макар и в различни страни, даже ми се струва, че леглата са едни и същи навсякъде. Не е луксозен хотел, разибра се, но на такива цени за мен е отлична сделка за място, където да преспиш! А&О е подобна верига на EasyHotels и Ibis - сходен клас и условия. Ползвал съм във Виена, Венеция (Местре), Мюнхен - доволен съм от всички, нямам забележки. Все пак - един недостатък е, че както в повечето подобни хотели/хостели - няма читав гардероб, а просто няколко закачалки. Аз обикновено взимам фамилна стая ( когато има налична), че е по-голяма и така на двете свободни легла (от четирите - обикновено са две еднични и и едно двуетажно) ползвам да си слагам дрехите и нещата, поради гореизложената липса на гардероб. Друг малък недостатък е, че стените не са особено шумоизолирани и понякога се чуват шумове от съседни стаи, коридор, но това, за съжаление, го има в доста хотели, и то по-висок клас. Като локации също бяха много добре разположени - за Местре е станало дума вече, във Виена също беше удобен транспортно, в Мюнхен е до спирка на трамвай 16 и 17, които са много начесто (не сме чакали повече от 5мин. ) и се стига до центъра (гарата) за 12-13 мин. По въпроса със закуската - не е включена, но пък понеже попитах на рецепция защо не работи телевизора в стаята (не че щях много да гледам), момчето каза, че имат проблем с кабелната мрежа и веднага предложи за компенсация закуски, веднага приехме, и като се оказа - съвсем прилична като разнообразие. Аз мисля, че много си заслужават тези ваучери, особено при настоящите доста солени цени в Европа! Според мен липсата на климатик е далеч по-дискомфортна от това, че няма гардероб. Ако си гост зимата си е супер парно има, но лятото не се търпи. Тази година във Виена и във Франкфурт се варих в собствен сос.... Който ще ги ползва да го има предвид, че хубаво цената е водеща, ама в жегите си е мъчение. 5 1 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 19 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2023 преди 7 минути , Jorro каза: Според мен липсата на климатик е далеч по-дискомфортна от това, че няма гардероб. Ако си гост зимата си е супер парно има, но лятото не се търпи. Тази година във Виена и във Франкфурт се варих в собствен сос.... Който ще ги ползва да го има предвид, че хубаво цената е водеща, ама в жегите си е мъчение. Поне моят опит е, че по северните градове климатиците не са чак толкова повсеместни. И на по-скъп хотел (то по-евтин няма) съм се варила, щото през ум не ми е минало да селектирам по този критерий, пък случайно е дошла горещата вълна. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2023 преди 16 часа, iMari каза: Тези ваучери, които коментираме не са ли само за двойни стаи? Или ти купуваш различни ваучери за фамилни стаи? Права си, не съм обърнал внимание - тези сега последните наистина са само за "Doppelzimmer", предишните, за които писах, имаха и "Familienzimmer" 1 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2023 преди 15 часа, Jorro каза: Според мен липсата на климатик е далеч по-дискомфортна от това, че няма гардероб. Така е, просто съм ги ползвал все в сезон, когато не е имало нужда от климатик. 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 20 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2023 Това е гледката от хостела в Дортмунд, който е на 100 метра от Централна гара. 6 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 20 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2023 В текущата оферта не видях да има възможност за безплатно настаняване на 2 деца както беше в миналогодишната оферта. Така че имайте го предвид, ако мислите да ходите с деца. Връзка към коментар
Travelling Guinea Pig Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Имам ваучър за Копенхаген, и двете локации. Бях избрала Sydhavn, понеже на Nørrebro си му се носи "слава", обаче няма за моите дати. Някой има ли лични отзиви от Nørrebro - самия хотел и района? Ще сме и с малко дете, та ако ще е екстремно преживяване, предпочитам да сменя датите. Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 преди 2 часа, Travelling Guinea Pig каза: Имам ваучър за Копенхаген, и двете локации. Бях избрала Sydhavn, понеже на Nørrebro си му се носи "слава", обаче няма за моите дати. Някой има ли лични отзиви от Nørrebro - самия хотел и района? Ще сме и с малко дете, та ако ще е екстремно преживяване, предпочитам да сменя датите. Ревютата в Букинг изглеждат добре и не се оплакват от локацията. Погледни и ти за всеки случай- 1 Връзка към коментар
Travelling Guinea Pig Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Ще разгледам и аз още веднъж и ще решавам, мерси 🙂 А после непременно ще споделя отзиви 2 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 Не е много магеланска цена,но е за 100 хотела,в 44 града,13 държави-98 евро за 2 нощувки за двама,в двойна стая!Има Рига и много други(включително София)! Това са хотелите: BERLIN A&O HOTEL BERLIN FRIEDRICHSHAIN A&O HOTEL BERLIN MITTE A&O HOTEL BERLIN HAUPTBAHNHOF A&O HOTEL BERLIN KOLUMBUS MÜNCHEN A&O HOTEL MÜNCHEN HACKERBRÜCKE A&O HOTEL MÜNCHEN HAUPTBAHNHOF A&O HOTEL MÜNCHEN LAIM DRESDEN A&O DRESDEN HAUPTBAHNHOF LANDHAUS LOCKWITZGRUND DRESDEN FRANKFURT AM MAIN COLOUR HOTEL FRANKFURT HOTEL NIEDERRÄDER HOF PREMIER INN FRANKFURT MESSE A&O HOTEL FRANKFURT GALLUSWARTE A&O HOTEL FRANKFURT OSTEND FREIDORF PENSION DRUSCHKE (LAUSITZ) GÖRLITZ PENSION ZUR WARTBURG KÖLN A&O HOTEL KÖLN NEUMARKT A&O HOTEL KÖLN HAUPTBAHNHOF A&O HOTEL KÖLN DOM LEIPZIG A&O HOTEL LEIPZIG HAUPTBAHNHOF BREMEN BEST WESTERN HOTEL ACHIM BREMEN A&O HOTEL BREMEN HAUPTBAHNHOF AACHEN A&O HOTEL AACHEN HAUPTBAHNHOF ERFURT GOOD MORNING ERFURT DORTMUND A&O HOTEL DORTMUND HAUPTBAHNHOF NÜRNBERG A&O HOTEL NÜRNBERG HAUPTBAHNHOF STUTTGART A&O HOTEL STUTTGART CITY WEIMAR A&O HOTEL WEIMAR WILNSDORF QUALITEL HOTEL WILNSDORF WUPPERTAL PREMIER INN WUPPERTAL CITY CENTRE HOTEL MCDREAMS HOTEL WUPPERTAL CITY DÜSSELDORF ARCADIA HOTEL DÜSSELDORF A&O HOTEL DÜSSELDORF HAUPTBAHNHOF MERCURE HOTEL DUSSELDORF - RATINGEN HAMBURG A&O HOTEL HAMBURG HAUPTBAHNHOF A&O HOTEL HAMBURG CITY ANNABERG-BUCHHOLZ TRADITIONSHOTEL WILDER MANN PLAUEN HOTEL ALEXANDRA WIEN (ÖSTERREICH) A&O HOTEL WIEN STADTHALLE A&O HOTEL WIEN HAUPTBAHNHOF SALZBURG (ÖSTERREICH) WOLFGANG'S MANAGED BY A&O A&O HOTEL SALZBURG HAUPTBAHNHOF GRAZ (ÖSTERREICH) A&O HOTEL GRAZ HAUPTBAHNHOF PRAG (TSCHECHIEN) RELAX INN PRAG A&O HOTEL PRAG RHEA LE PETIT HOTEL PRAGUE WARSCHAU (POLEN) B&B HOTEL WARSZAWA-OKECIE IBIS BUDGET WARSZAWA REDUTA A&O HOTEL WARSAW WOLA KRAKAU (POLEN) DOM SW. SZYMONA HOTEL KAZIMIERZ II DAVID BOUTIQUE HOTEL BRATISLAVA (SLOWAKEI) HOTEL TAXIS BRATISLAVA SEGONZANO (SÜDTIROL/ITALIEN) HOTEL ALLE PIRAMIDI VENEDIG (ITALIEN) A&O HOTEL VENICE MESTRE ROM (ITALIEN) ROMA TOR VERGATA HOTEL NEAPEL (ITALIEN) HOTEL BARBATO HOTEL JOYFULL BUDAPEST (UNGARN) A&O HOTEL BUDAPEST CITY HOTEL BENCZUR BUDAPEST CITY HOTEL MATYAS EASYHOTEL BUDAPEST OKTOGON ATHEN (GRIECHENLAND) HOMELY APARTMENTS BY ATHENS STAY ARISTON LILIA HOTEL THESSALONIKI (GRIECHENLAND) HOMELY APARTMENTS BY ATHENS STAY ARABAS HOTEL REX VALENCIA (SPANIEN) HOTEL SUNDOS FERIA VALENCIA PORTO (PORTUGAL) ANTAS VILLE GUESTHOUSE RESIDENCIAL VALE FORMOSO RESIDENCIAL MONTE CARLO ZAGREB (KROATIEN) ROOMS LARA RIGA (LETTLAND) RIJA DOMUS RIGAAPARTMENTCOM SONADA HOTEL KOLONNA HOTEL BRIGITA BEST HOTEL HANZA HOTEL SOFIA (BULGARIEN) SCOTTY'S BOUTIQUE HOTEL NEXUS ESTATES AKORD BUSINESS HOTEL AVEL GUESTHOUSE 5 VINTAGE GUEST HOUSE HOTEL FAVORIT VILNIUS (LITAUEN) PANORAMA HOTEL HOTEL ART CITY INN COMFORT HOTEL LT - ROCK 'N' ROLL VILNIUS IBIS STYLES VILNIUS GREEN VILNIUS HOTEL BUKAREST (RUMÄNIEN) MONTE CARLO PALACE SUITES TRIANON HOTEL ELIZEU HOTEL Офертата е тук-Hotelgutschein für eins von 100 Hotels in 13 Ländern (voucherwonderland.com) 8 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 29 декември, 2023 Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 Който ще ползва нощувки в а&o Копенхаген, да провери за наличност. Вчера едва успях да се класирам за октомври и в двата хостела. Бях оставила запазването им след като купих самолетни билети... 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 29 декември, 2023 Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 преди 6 минути , marycap каза: Който ще ползва нощувки в а&o Копенхаген, да провери за наличност. Вчера едва успях да се класирам за октомври и в двата хостела. Бях оставила запазването им след като купих самолетни билети... Това, което забелязах при предпочитаните хостели е, че трябва да се проверяват редовно, защото се освобождават дати. За Ротердам например преди месец имаше свободни дати чак за октомври. Преди 2 седмици се появи една нощувка на 7.01. Сега виждам, че от 7 до 11.01. има наличност. 3 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 29 декември, 2023 Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 преди 4 минути , iMari каза: Това, което забелязах при предпочитаните хостели е, че трябва да се проверяват редовно, защото се освобождават дати. За Ротердам например преди месец имаше свободни дати чак за октомври. Преди 2 седмици се появи една нощувка на 7.01. Сега виждам, че от 7 до 11.01. има наличност. При мен е по- трудно, защото ползвам по 2-3 последователни ваучери. А сега взех свързани с началото и края на пътуването. 1 Връзка към коментар
Travelling Guinea Pig Публикувано: 29 декември, 2023 Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 Мда, аз сега на първи януари ще дебна за декември 2024 за Залцбург, Виена и Грац за коледните базари, иначе нямам шанс да се класирам точно за датите, които искам, защото сме и голяма група. Настрана това, казаха, че дете до 4 години, което няма да ползва отделно легло, може да бъде настанено в двойна стая заедно с двама възрастни. Имам го потвърдено и писмено в имейл от съпорта им, та ваучъра за Грац, който е уж само за двама възрастни, ще го ползваме тримата и хлапето ще спи между нас. Чудя се как да направя поредността на градовете, като ще летим София - Виена. Може би ще дебна сутрешен полет до Виена, оттам влад до Залцбург 2 нощувки, после влак до Грац за 2 нощувки и накрая "за десерт" 3 нощувки във Виена, завършвайки с някакъв вечерен полет. За Копенхаген резервирах за началото на септември, имаше като по поръчка много евтини билети в Уиз (хем цели 12 месеца предварително, хем по празниците, досега не ми се беше случвало такова нещо и подозирам, че ще ми смъкнат кожата за багаж 😄 ) и свободни дати за хостела, та пътуването ни излиза кажи-речи без пари. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега