Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
1 minute ago, Ivko said:

Значи за 5-ма двупсочни билети излизат общо 50 евро, а с ваучер за 3 евро излизат 35 т.с. 15 евро отсъпка, а видях такъв и за 30%, които се начислява на общата цена накрая т.с. на 50 евро 30% си идват 35 евро. 

10 ваучера по 3€ маха 30€ от общата сума. 5 билета в едната посока - 15€ и още 5 билета в обратната посока -15€, та отстъпката идва 30€.

Публикувано:

Един вид купувам 5 билета в едната посока и после в другата поотделно и за всеки прилагам код ох леле то си е бая игра 😀, а не може ли примерно да направя 5 резервации всяка с двупосочни билети и да приложа общо 5 кода?

Публикувано: (редактирано)

Можеш. Но ще стане бързо и билет по билет мисля. за 10 мин ще си купил 10 билета. Ако ще го докарваш до 35€ може и отстъпка за 30% да си купиш. 

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 1
преди 5 минути , aleksandrina каза:

10 ваучера по 3€ маха 30€ от общата сума. 5 билета в едната посока - 15€ и още 5 билета в обратната посока -15€, та отстъпката идва 30€.

Е да но на 50 евро 30% идва 35 евро отсъпка.

п.с. А чудя се от къде има печлалба с тези кодове и те легални ли са?

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1

Има и код за 100% отстъпка, който се продава за EUR 23.90🤔

Ами не знам доколко са легални, но работят. Аз лично съм ползвала от темата тук. Знам, че на флаери има- раздавали са в Студентски град.

Spoiler

>>> 100% FlixBus Discount FREE RIDE.

valid until 31.01.2019 for all italian and european destinations bookable at www.flixbus.it or flixbus app.

There isn't minimum spending requirement to use it.

Valid on FlixBus mobile app and on www.flixbus.de

Delivery of vouchers via Ebay message or e-mail from 1 hour to 24 hours.

This voucher It Is valid from all trips around Europa and Italy from 07.01 to 31.03.2019. Valid for One person and One trip. It Is not round trip ticket.
(See picture) if u have any questions contact me 🙂

Но не знам от кой 07.01 - 2018-та или 2019-та...

• Харесвам 1
Публикувано:
4 minutes ago, Ivko said:

По какво ми пристига ваучера от ибей ..имейл,смс?

Виж в скрития текст в горния пост пише като мейл или ebay message. Може преди да купиш, да се свържеш с продавача и да го питаш как точно процедира.

• Харесвам 1

А при вземане на двупосочен билет трябва ли началната гара да е същата и на връщане:

Bratislava /central bus station/--->Vienna Erdberg (VIB)--->Bratislava /central bus station/

или може да е различана:

Bratislava /central bus station/--->Vienna Erdberg (VIB)--->Bratislava / Einsteinova/

Редактирано от Ivko
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 9 минути , Ivko каза:

А при вземане на двупосочен билет трябва ли началната гара да е същата и на връщане:

Bratislava /central bus station/--->Vienna Erdberg (VIB)--->Bratislava /central bus station/

или може да е различана:

Bratislava /central bus station/--->Vienna Erdberg (VIB)--->Bratislava / Einsteinova/

Може и да е различна.

• Харесвам 2
Публикувано:

Защо като влезна в бг версията и сменя валутата на евро и ми изписва това отгоре и не мога да резервирам даже и да върна отново в лева? The currency changed. All prices were recalculated.

Публикувано:
7 minutes ago, Ivko said:

Защо като влезна в бг версията и сменя валутата на евро и ми изписва това отгоре и не мога да резервирам даже и да върна отново в лева? The currency changed. All prices were recalculated. 

Не знам. Симулирам купуване на 2 билета и без проблем стигам до плащане без такова съобщение...

• Харесвам 1

А защо като избера еднакви час и гара за един човек ми дава цена 9.99лв, а за двама вече е 11.99/пътник, а при 5-ма цената скача на 13.19лв/пътник. Нещо с налични места ли е свързано или нещо 'такса' има за повече билети? Нещо тези цени всеки път се променят като направя търсене?! Да не са и те като Уиз да отчита търсене системата и да вдига цените 😂

Редактирано от Ivko

Я остави за утре купуването. 😂 Какви са тези пречки, които ти излизат пък на теб?

С кой браузър си? Странна работа- при мен ценат за 5-ма е като за един. Е виж и скриншота по- горе...

• Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , aleksandrina каза:

Я остави за утре купуването. 😂 Какви са тези пречки, които ти излизат пък на теб?

С кой браузър си? Странна работа- при мен ценат за 5-ма е като за един. Е виж и скриншота по- горе...

Ама верно няма да е днес тръгнах да купувам ваучер по-рано за 30% от ибей и ми излезна,че продавача трябва да ми калкулира shipping cost и не мога да платя , писах му и той каза,че не знае защо така дава и да му пратя парите.

Публикувано:

А възможно ли е при закупен билет с фиксиран час да се кача на автобус с друг час  при налични места и какво се случва ако има разлика в цената?

Публикувано:
преди 48 минути , Ivko каза:

А възможно ли е при закупен билет с фиксиран час да се кача на автобус с друг час  при налични места и какво се случва ако има разлика в цената?

Аз се пробвах така за по-ранен с 1 час от летище Виена до Братислава и стана.

Показах кода на шофьора и той го сканира,но скрих с пръсти часа на тръгване.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1

@aleksandrina айде най-после 😂 успешно закупени 5 двупосочни билета с 30% намаление от общата цена с купон от ибей ☺️

п.с. Имам някакви етикети за багаж, трябва ли да се слагат при положение, че ще сме най-вероятно само с раници?

Редактирано от Ivko
  • Браво 1
Публикувано:
преди 5 часа, antea каза:

не са задължителни етикетите, само ако искаш

Добре е да се сложат. В Гранада-Кордоба автобуса на един откраднаха сака, а 1Евро имаше застраховка и плащат после Алса.

Публикувано:
преди 16 минути , vinidj каза:

Добре е да се сложат. В Гранада-Кордоба автобуса на един откраднаха сака, а 1Евро имаше застраховка и плащат после Алса.

Точно, че са го откраднали, а не са се припознали. И 2 етикета да му сложиш пак ще бъде взет.

• 2 седмици по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
На ‎18‎.‎9‎.‎2018 в 16:28, pavelbs каза:

Подадох иск за възстановяване на info@flixbus.bg , но все още нямам отговор от тях. Автобусът ми беше анулиран. Съобщиха ми 20 минути след обявения час на заминаване и то след като аз се свързах за пореден път с тях.Преди това в социалните мрежи ме убеждаваха до последно , че всичко е наред и да не се притеснявам.Чак ми се надразниха понеже ги питах няколко пъти да проверят. Според европейската директива трябва да ми платят извънредната нощувка и разходите по прибирането ми. Чудя се дали въобще нещо правят на този мейл. През бг версията на страницата им също писах на контактната форма (която е на български) и след няколко дни получих отговор, че трябвало да бъде на немски или английски. Според мен не е редно след като оперират в България и формата им също е на български да изискват да е на чужд език.

След като водих безуспешна борба с тях, реших да подам жалба до ЕПЦ. Снощи пристигна мейл в който ме уведомяват, че Фликсбус са се съгласили да ми изплатят обезщетението(включва нощувки,всички билети за обратното ми връщане по анулирания билет, както и самия билет) . Пратих им сметката  и ще видим. 🙂 

• Харесвам 6
  • Браво 12

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.