Прескочи до съдържание

Общи промоции и разпродажби

macf1an
Съобщението е добавено от macf1an

А ти, Магеланецо, погледна ли списъка с авиокомпании, преди да публикуваш офертата тук ?

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:

Разпродажба на BA. Резервиране до 25.06.2014, период на пътуване 01.10.2014-30.04.2015.

Цени на билетите от 39 паунда, еднопосочен, само с ръчен багаж.

Пример е Лондон - Ница - Лондон за около 90 евро (09.09.2014-16.09.2014, което показва, че може и през септември нещо евтино да излезе). :)

attachicon.gifBA.jpg

Сайт - http://www.britishairways.com/en-gb/flights-and-holidays/flights/cheap-european-flights?DM1_Mkt=UK&DM1_Channel=AFF&DM1_Campaign=AO&DM1_Site=AffiliateWindow&utm_source=AffiliateWindow&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=AffiliateWindow&awc=2601_1403012452_846c2ad395e6b8dbd562d68d60b9bad2

Тц тц Поли, ще ме вкараш в грях, знаеш ли откога ми се ходи до Ница и Монако. А и особено съчетано с 2-3 дни Лондон...

Ужасна си  :wub:

• Харесвам 1
Публикувано:

Тц тц Поли, ще ме вкараш в грях, знаеш ли откога ми се ходи до Ница и Монако. А и особено съчетано с 2-3 дни Лондон...

Ужасна си  :wub:

След СК точно ще ти дойде като освежаване, ако нямаш други ангажименти :blush::P:blush: .

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано: (редактирано)

След СК точно ще ти дойде като освежаване, ако нямаш други ангажименти :blush::P:blush: .

Не не, октомври и ноември твърдо съм решил да не пътувам извън БГ... Ница / Монако ще е евентуално през 2015.

А и особено както Alitalia обадиха цена от 138 евро за билет София-Ница-София през Март (това с намалението от airfasttickets.co.uk)  :imsohappy:

Редактирано от Георги Матеев
Публикувано:

Стига бе какво ще правиш март в Ница ?

Ако ходиш тогава гледай да го съчетаеш с фестивала в Ментон:)

https://www.google.bg/search?q=lemon+festival+menton+2015&client=ms-android-motorola&espv=1&source=lnms&tbm=isch&sboxchip=Images&sa=X&ei=8TuhU7PwNuiw0AXdroDICw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=519

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Стига бе какво ще правиш март в Ница ?

Ако ходиш тогава гледай да го съчетаеш с фестивала в Ментон :)

https://www.google.bg/search?q=lemon+festival+menton+2015&client=ms-android-motorola&espv=1&source=lnms&tbm=isch&sboxchip=Images&sa=X&ei=8TuhU7PwNuiw0AXdroDICw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=519

Ще разгледам всичко на спокойствие, без да има тълпи от туристи.

Този фестивал кога е?

Публикувано:

фотомонтажа на снимката на самолета, ме счупи  :lol: Феноменална !!!

34504-632x358.jpg

А 380 на Dalmatian  :rofl:

Иначе за новината вече е писано из форума ...

Разгледах обстойно! Допадна ми.Даже мисля да се пробвам за края на юли!

Само дето не можах да открия от кой терминал на летище София излита?!

Следва да разбера....

60евро за двупосочен до Загреб е повече от перфектна цена!!! :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Самият Загреб за мен е много приятно място  :)

П.С. При мен сайта на хърватите си работи много гладко вчера и днес.

http://en.aegeanair.com/special_offers/low-fare-calendar/?utm_source=Newsletter170614-UK-EN&utm_medium=email&utm_content=mainALL&utm_campaign=AllInternational1706

offerALL.jpg

Ха-ха, 17 евро за Раян!!! И 7 са ви много. :download:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 3
Публикувано:

Разгледах обстойно! Допадна ми.Даже мисля да се пробвам за края на юли!

Само дето не можах да открия от кой терминал на летище София излита?!

Следва да разбера....

60евро за двупосочен до Загреб е повече от перфектна цена!!! :)

Туй чудо излита от Треминал 1

Еее попътен вятър на всички! Не съм била в Загреб, така че отлитам :)

Знам какво искам да видя, но не знам къде да отседна,къде да хапна и т.н.

Моля дайте отзиви и съвети!

Благодарности! :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Туй чудо излита от Треминал 1

Еее попътен вятър на всички! Не съм била в Загреб, така че отлитам :)

Знам какво искам да видя, но не знам къде да отседна,къде да хапна и т.н.

Моля дайте отзиви и съвети!

Благодарности! :)

Пусни направо нова тема за Загреб в раздел Европа и така :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Получих имейл - код за рибейт от ЕФТ, гръцкия вариант. 

Το καλοκαίρι ξεκινάει με -40€ έκπτωση σε όλα τα ξενοδοχεία!
Κωδικός έκπτωσης:
40htltt 
Κάνε copy τον εκπτωτικό κωδικό και paste στην σελίδα πληρωμής.

Или, според гугъл транслейт: 

Summer starts with -40 € discount on all hotels! 
Rebate code: 
40htltt 
Make copy the discount code and paste on the payment page.

Може би някой друг също е получил подобно нещо. 
  • Харесвам 1

Получих имейл - код за рибейт от ЕФТ, гръцкия вариант.

Το καλοκαίρι ξεκινάει με -40€ έκπτωση σε όλα τα ξενοδοχεία!

Κωδικός έκπτωσης:

40htltt

Κάνε copy τον εκπτωτικό κωδικό και paste στην σελίδα πληρωμής.

Или, според гугъл транслейт:

Summer starts with -40 € discount on all hotels!

Rebate code:

40htltt

Make copy the discount code and paste on the payment page.

Може би някой друг също е получил подобно нещо.

важи до 26.06 при мин. 100 евро. след като приключи далаверата с билетите, сега останаха кодовете за настаняване :D Редактирано от Hollywood
Публикувано:

важи до 26.06 при мин. 100 евро. след като приключи далаверата с билетите, сега останаха кодовете за настаняване :D

Той кода за немския вариант още важеше, поне до рано тая сутрин. 

Публикувано:

Ето пореден пример как сами да си направим "промоция" и за стотен път доказващо никога да не се доверяваме на първите резултати: http://blog.wandr.me/2014/06/american-delta-play-dirty-fare-construction/

Уви (или пък за щастие?), в Европа също се срещат подобни практики, макар и по-рядко.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Имам имейл от Иберия, че имат останали места на ниски цени с Иберия Плюс. Нямам много време да разглеждам, но напр.:

Мадрид - Сан Хосе (Коста Рика)

14 окт - 27 окт - 472 евро

14 окт - 4 ноември - 410 евро

Мадрид - Панама (много дати)

1-18 окт - 423 евро

Мадрид - Танжер

16-24 ноември 109 евро (има нискобюджетни по този маршрут)

Барселона - Казабланка

14-24 окт 120 евро

• Харесвам 4

Търсачи, бутнете едно рамо да го разчепкаме това. По блоговете го няма на тези цени все още:

C2-C3 Open Jaw or Double Open Jaw from 233.40 € All-in
C2a1-SIN/BKK/BLR/MAA/COK/BOM/DEL-C2a2 from 233.40 € All-in. No add-on Xs
Stop-over > 24 hours can be had at vacation paradise for about 100.00 € more.
SEZ Seychelles can be final destination for about 120.00 € more.
Bookable on discount site or carrier's own site.

(WWE от FlyerTalk)

C2a1/C2a2 включва поне BRU, CDG, LHR.

Авиокомпанията, обслужваща тези летища, е Jet Airways (9W), частична собственост на Etihad (EY), а от вчера - с разширени codeshares с AlItalia (AZ).

Според това:

those fare show up on ITA matrix. (hint specific airline only flies to limited cities in Europe).
also lowest fare can be any of the destination mentioned by WWE.

трябва да може да се намери нещо в матрицата, но няколкото опита, които пуснах, не дадоха такива резултати.

За компанията съм 99% сигурен, но все пак има капка съмнение.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 4
Публикувано:

Такава цена ще предполага доста ниски базови тарифи, според мен да се тръгне от там. Някой ако му се занимава да се регистрира в ExpertFlyer има безплатен trial, мен нещо ме мързи :)

• Харесвам 1

Често, при разширяване на codeshare споразумения, изпадат такива "недонастроени" тарифи.. особено ако участват от Alitalia :) Мен затова и ме влече към някаква тънка комбинация от тези превозвачи.. ама не можах да го уцеля по-рано, а сега времето е кът :(

Edit: Сега ако се окаже някаква сложна вариация на тема "промоцията на Srilankan" .. си изяждам ушите...

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 2
Публикувано:

Първа класа в А380 на Emirates за 500 евро еднопосочно /800 двупосочно/ от Банкок до Хонконг. 

С повече проби, може цената на двупосочния билет да се понижи още.

Това трудно може да се нарече промоция в смисъла, в който сме свикнали обикновено да приемаме представените тук оферти. Цената, особено за такъв кратък полет (3 часа), не е никак ниска. Но същевременно е  няколко пъти под обикновената за полет от такъв клас и ранг изобщо.

Освен това се отнася за полет с начална точка Банкок - доста далечна от тук дестинация. Но докъдето напоследък има страшно много и сравнително евтини оферти от Европа/Истанбул, та дори и от България с Катарците.

Накратко обяснението за тази възможност.

Всъщност е елементарно - по дестинацията пътуват няколко първокласни авиокомпании, и при всички Първа класа е на топ ниво - Cathay, Thai, Emirates. В същото време, полетът на Emirates от Дубай до Хонконг спира в Банкок, където повечето от пасажерите слизат, включително и тези от Първа класа. Emirates е авиокомпания, която държи на имиджа си, а ако стане известно, че самолетите им летят с полупразна Първа класа, това няма да е много добра атестация (независимо, че причините не са по вина на обслужването или качеството, което предлагат). Затова предпочитат да пуснат в продажба освободените места на по-ниски цени - те така или иначе вече са изплатени от онези, които са летели само до Банкок.

Предимствата за пасажерите:

- First Class exeprience на достъпна цена ( да се чете "на много по-достъпна" от обикновено);

- първокласно обслужване от страна на екипажа

- ползване на лаунджовете и всички други предимства на земята и във въздуха, от които се ползват пътниците в Първа класа  на Emirates - включително и възможността да видите какво е да си вземеш душ на 10-11 хил. метра над земята.

- и накрая малко шеговито - да се снимате (може и през цялото време, освен в банята, ако решите да я ползвате), и да се хвалите пред роднини и приятели : ))

Недостатъци:

- кратък полет - само 3 часа.

- хайверът в многостепенното меню в повечето случаи липсва за втората част, за която се предлагат тези билети. (шампанското все пак остава, както и другите ястия в неограничени количества - колкото за 3 часа, всъщност де)

Тук е обяснено на немски

http://youhavebeenupgraded.boardingarea.com/2014/07/billige-premium-tickets-emirates-a380-first/

Аз с удоволствие бих се възползвал, когато реша да изкарам някоя Нова година в Хонконг (тази вече няма как да стане при мен). Което задължително съм решил да направя догодина или по-другата. Ако все още условията са валидни, и се запазят същите. Би било чудесен старт, и начало на интересен и приятен престой в Хонконг :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Търсачи, бутнете едно рамо да го разчепкаме това. По блоговете го няма на тези цени все още:

(WWE от FlyerTalk)

C2a1/C2a2 включва поне BRU, CDG, LHR.

Авиокомпанията, обслужваща тези летища, е Jet Airways (9W), частична собственост на Etihad (EY), а от вчера - с разширени codeshares с AlItalia (AZ).

Според това:

трябва да може да се намери нещо в матрицата, но няколкото опита, които пуснах, не дадоха такива резултати.

За компанията съм 99% сигурен, но все пак има капка съмнение.

Опитах се нещо до SEZ да намеря, но най-евтиното излезна към 700евро.

За авиокомпания даваш 9W или и трите?

За кой период мислиш че е ?

Публикувано:

С всяка една пробвах, и с всичките, но няма особен резултат :( Пробвах и с Air India, и с Srilankan, които също ходят по тези места, нищо. До края на годината съм търсил.

Първа класа в А380 на Emirates за 500 евро еднопосочно /800 двупосочно/ от Банкок до Хонконг. 

Може да се комбинира с офертата на SriLankan. Рим-(Коломбо)-Банкок | Хонконг-(Коломбо)-Франкфурт - 302 Евро.

Доколкото знам - имат само по една "discounted first" тарифа. Почти няма такси, т.че едва ли може да падне повече...

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.