Прескочи до съдържание

Как намерихте форума и сайта?

627 магеланци са гласували

1. 1. Как ни открихте?

Препоръчани мнения

Привет и от мен. Аз от малка пътувам по състезания из цял свят, но за мен самолетните билети винаги са растели по дърветата. Преди няколко години ми се наложи да си търся билет за Сага, Япония. Тогава разбрах, че да напиша в гугъл "Самолетни билети София - Сага - София", не е достатъчно... там някъде открих Аеро блогът.  :)

Във времето, когато ми беше скучно, често се сещах да отварям сайта, заради пътеписите (Жоро има готин стил на писане).

А конкретно за форума... навих си на пръста, че искам да отида до Лондон, но за разлика от друг път реших да се захвана сама с цялата организация. От онзи ден се ровя за билети, спомних си за блогът, а той ме насочи към форума. Ииии така открих топлата вода!   :P

Намирам това място за забавно и изключително полезно. Както за професионални пътешественици, така и за хора, които за първи път се престрашават да излязат зад граница.  :rolleyes: Изглеждате свежи и мили хора, от които мога да черпя know-how... БЕЗПЛАТНО. Ако не безплатно, то поне за бирички или каквото там дойде, според сезона.

Е, това е от мен.  ;)

• Харесвам 9
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Днес открих този форум от търсене в Гугъл. Много искам да намеря информация за Южните Кариби на български и като написах "круиз в южните кариби" ми излезе Магеланци. Искам да прочета разказите на хора били там, кое им е харесало, кое не. Няма за съжаление много информация в интернет на български или аз още не съм я намерила. Нядавам се тук да открия нещо :)

Поздрави!

Връзка към коментар

Аз пък следях Аерохроники по време на някаква поредна кемтрейлс истерия и засипвах зальоханите ми познати с линка към страхотната Жорова статия по въпроса (може да съм косвен виновник за някой малоумен коментар там). Та в общи линии знам за форума от самото му начало, но се бях фокусирала в други неща и не опирах до него :) 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте, на жена ми преди време предстоеше за пръв път пътуване със самолет сама с деца и я беше налегнал лек спек. 

Така попаднах на пътеписите в Аеро Хроники. Доста полезни се оказаха. Там  видях линк за тук и така.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Да благодарим на stenk и компания за маминското попълнение.....

Там започна сериозно да ме дразни новото "ръководство", алъш вериша, отвратителното модериране и допускане(или може би със съдействието на... срещу определена комисионна) на потребители да си въртят бизнеса под зле прикрита фасада "дайте да помогнем". Дразни ме и че никой не чете, не пуска сърч...абе женски работи.  :)

Та така... една сериозна част от хората в любимата ми гръцка тема се отделихме във фейсбук, а за другите дестинации поглеждам първо тук и после в бг-мама. Което си е атестат за тукашната обстановка. 

В този ред на мисли... не допускайте да се превърне това място в нещо което не сте искали първоначално.

Редактирано от Bliss
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте и от мен. :) Преди година ви открих от Гугъл, вече не си спомням какво точно търсех...и така попаднах в Магеланци. Невероятно място, не минава и ден без да ви навестя. Продължавайте все така.

Връзка към коментар

Аз си ровичках нещо и попаднах на един пост тук : http://forum.bgspotters.net/
Собственикът на мнението е сложил в подписа си линк към този форум,  та аз просто отворих линка.
...и след това всичко беше много лесно :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз си ровичках нещо и попаднах на един пост тук : http://forum.bgspotters.net/

Собственикът на мнението е сложил в подписа си линк към този форум,  та аз просто отворих линка.

...и след това всичко беше много лесно :)

Моя милост :) Едно от общо двете места, извън този форум, където съм оставил връзка, всичко друго е каквото гугъл довлече :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На няколко пъти при различни търсения (свързани естествено с пътувания) попадах във форума, но се регистрирах едва когато една приятелка ми прати линк от едно нейно пътуване описано тук :).

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ооот мамата, като една типична отчаяна съпруга. Резултата е,че предпочитам този форум пред онзи, и без това интересите ми в момента са това-пътуване и спорт. Страхотна информация, невероятно полезна, само където ми е супер депресиращо колко съм назад със знания и умения сред вас... А виж, сред приятелите минавам за туристически справочник, ама на... Така или иначе, благодаря,че ви има. Форума е най-уникалнлто място за мечти за мен.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Здравейте,най-накрая реших да се регистрирам,макар че доста отдавна ви наблюдавам. :)

Намерих ви от Аерохроники,тях пък сигурно от бг мамма,не помня вече точно.

Обичам да пътувам и следя всичко написано тук с интерес.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Имам подарък самолетен билет до Болоня за май. Потърсих информация в Гугъл какво точно да планирам и ...ме препратиха тук. Явно сайта е известен, струва ми се че ще е интересно.

Не съм голям пътешественик, но все пак съм била в Атина, Виена, Будапеща, Барселона, Рим, Лондон, Вашингтон, Ню Йорк. Обичам музеите, галериите за изобразително изкуство, но и да се разхождам и да почувствам атмосферата на мястото. Е, дано стана малък Магеланец :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Имам подарък самолетен билет до Болоня за май. Потърсих информация в Гугъл какво точно да планирам и ...ме препратиха тук. Явно сайта е известен, струва ми се че ще е интересно.

Не съм голям пътешественик, но все пак съм била в Атина, Виена, Будапеща, Барселона, Рим, Лондон, Вашингтон, Ню Йорк. Обичам музеите, галериите за изобразително изкуство, но и да се разхождам и да почувствам атмосферата на мястото. Е, дано стана малък Магеланец :)

Ако има нещо питай, така я трупаме информацията тук :)

Връзка към коментар

Преди малко повече от година,тъкмо бях купил билети от Катарците, ровех за нискотарифни авиокомпаний за Азия .От Гугъл попаднах в Магеланци на мнение на Стенк в което беше изброил въпросните авиокомпаний.И така,си помислих този сайт, може да бъде много полезен и то на български,вместо да ровя по чуждите сайтове.Малко по късно и аз се регестрирах.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте,
Аз се включих по препоръка на един приятел.
Не съм голям пътешественик, но имам слабост към старите европейски градове. Придвижвам се с автобуси, влакове или самолети - както е най-изгодно.
Желая на всички успешна и изпъстрена с красиви преживявания нова година!

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Митака Димитров

Привет и от мен :-)
Аз самият търсих в Гугъл информация за пътувания в Италия и оттам попаднах на тема от сайта ви. Зачетох се, направи ми впечатление детайлното и много добро описание на колеги, били там, респективно се позарових по-детайлно в сайта и определено ми допадна идеята ви. Затова и вече съм един от вас, не съм най-големият пътешественик, за съжаление, но надявам се ще имам какво да споделям и аз.
Успешна година на всички с много желани пътешествия до мечтани дестинации!

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте! Търсех билет от Щатите до София и един приятел случайно ми спомена за форума. Имало атрактивни предложения и полезна информация. Реших да разгледам за какво става въпрос и останах приятно изненадана. В началото целенасочено се интересувах от полети, но в последстие разгледах темите и ме заинтригуваха. Всеки привърженик на пътешествията получава полезна информация, която може да използва за себе си. Разказаните преживявания, споделените емоции, атрактивните оферти, както и всичко, погледнато през очите на някой друг ни обогатява и показва нови възможности. Радвам се, че има отзивчиви хора, като Вас, които споделят полезна информация и лични впечатления.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте,

На кафе с приятелки обсъждахме накъде да поемем тази година...И едното момиче препоръча този сайт като интересен и полезен.Затова и аз се регистрирах. Засега повече ще ви чета, защото мога да съм полезна с информация само за един от любимите ми градове, Истанбул. Но, надявам се  скоро да има да споделям опит и за много други места по света...

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Здравейте, попаднах на сайта след като ми го спомена приятел, понеже имаше тема за airbnb. Не съм чувал за другия сайт аеро хроники..Доста пъти съм търсил подобен форум, но ми се е изплъзвал явно. Предполагам, че ще има доста интересни неща тук, започвам четене най-вече за различните места по света, обичам много да пътувам. Ще се радвам да помагам с каквото мога, имам доста голям опит с Испания и Португалия, както и с прилежащите им острови Канарски, Балеарски,  Азорски, Мадейра. Поздрави на всички тук

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.