Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Здравейте! Вчера закупих биелти до Милано и в сайта си излиза, че резервацията е потвърдена. Обаче нямам потвърждение по имейл. 4 пъти писах в чата и те казват, че пращат имейла с потвърждение, но нищичко не получавам. Пробвахме и с друг имейл и пак не стана :mad: Някакви идеи?

В случай, че така и не се сдобия с това потвърждение, има ли някаквъ проблем? Ще ми трябва ли на летището?

И също се притеснявам после като направя онлайн чек ин - пак ли изпращат по имейл бордните йкарти или тогава ще мога да си го отпечатам от сайта, че да не увисна съвсем :)

PLS Help :)

Връзка към коментар
преди 1 минута , saved_ каза:

Здравейте! Вчера закупих биелти до Милано и в сайта си излиза, че резервацията е потвърдена. Обаче нямам потвърждение по имейл. 4 пъти писах в чата и те казват, че пращат имейла с потвърждение, но нищичко не получавам. Пробвахме и с друг имейл и пак не стана :mad: Някакви идеи?

В случай, че така и не се сдобия с това потвърждение, има ли някаквъ проблем? Ще ми трябва ли на летището?

И също се притеснявам после като направя онлайн чек ин - пак ли изпращат по имейл бордните йкарти или тогава ще мога да си го отпечатам от сайта, че да не увисна съвсем :)

Чекин може да си направиш през приложението на телефона и да ти сканират бордовата карта от там. На мен никога досега имейл не ми е трябвал.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако имаш шестзнаковия код за резервация, значи имаш билет, друго не ти трябва. С него си правиш чекина и носиш бордната карта, мейл не ти трябва. Иначе мейла може да е в спама

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , saved_ каза:

Имам абсолютно същия проблем при последните три резервации.

Знам, че билетите са потвърдени, защото в сайта се виждат.

Търсих помощ в чата още след първите две неполучени на мейла резервации - последваха обяснения от тях, че препращат многократно потвържденията, а те така и не пристигаха. Накрая стана, нещо оправиха те при тях и мейлите ми дойдоха.

След третата резервация пак писах в чата, на два пъти, отсвирваха ме - пишат, че са ми препратили резервацията на мейла, да си проверя спам фолдера и ме изключват. А в спам фолдера няма нищо от тях.

Мислех, че е само при мен проблема, но явно не е...

Основното ми притеснение е, че ако по същата причина не получа мейл за промяна на разписанията, ще се окажа в приключение...

Редактирано от 45#2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Боби каза:

Основното ми притеснение е, че ако по същата причина не получа мейл за промяна на разписанията, ще се окажа в приключение...

То и без друго и-мейлите за промени в разписанието по някога идват по-късно на мейл, така че аз не разчитам на тях. Просто си проверявам от време на време в сайта на съответната авиокомпания с кода на резервацията дали има промяна в часовете на полета.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 59 минути , saved_ каза:

Твоята поща да не в АБВ, че моите са там и се чудя дали да не нещо от самата поща?

Аз съм дала поща в АБВ-то и не получих нищо. Отделно вечерта ми се наложи да променя полетите, че нещо прибързах  и сбърках-пак нищо. За променен полет на Райън въобще не съм получавала имейл-случайно разбрах от сайта , като влязох да проверя резервациите.

Но си виждам резервацията в сайта и мобилната версия и не се притеснявам.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Не е проблемът в пощата. От известно време не се получават потвържденията на имейл, когато резервацията се прави през сайта на български. Ако ви трябват имейли с потвърждения, а те трябват може би най-вече за счетоводни цели, трябва да резервирате през сайта на английски - www.ryanair.com/gb/en. Веднага след резервация пристига "Ryanair Travel Itinerary".

• Харесвам 5
Връзка към коментар
51 minutes ago, zzxxcc said:

Не е проблемът в пощата. От известно време не се получават потвържденията на имейл, когато резервацията се прави през сайта на български. Ако ви трябват имейли с потвърждения, а те трябват може би най-вече за счетоводни цели, трябва да резервирате през сайта на английски - www.ryanair.com/gb/en. Веднага след резервация пристига "Ryanair Travel Itinerary".

Интересно. Сигурно е така, защото аз точно вчера пак купих 2 билета с Ryanair и си получих и за двата в отделен имейл Ryanair Travel Itinerary с времето и кодът за потвърждение на Yahoo Mail буквално минута след трансакцията. Но, аз ползвам английската версия на Ryanair и вероятно това помага.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Премести се в Пловдив , много готин град :lol:

Ако не можеш, или ако с чистене на бисквитките не става, най-вероятно доставчикът ти има регистрирани адреси там и ти е назначил от тях.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 14 минути , Фичо каза:

От известно време, при влизане на страницата на Ryaп, като изходящо летище по подразбиране вместо Sofia ми зарежда Plovdiv. :huh:
Някой сеща ли се как да го оправя? 

r-1.thumb.jpg.a9cf79b51ee0132118d0bdddaacf8e70.jpg

На мен ми го дава от самото начало. Ама щото ме усеща, че съм роден там може би. :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 24 минути , macf1an каза:

Премести се в Пловдив , много готин град :lol:

Ако не можеш, или ако с чистене на бисквитките не става, най-вероятно доставчикът ти има регистрирани адреси там и ти е назначил от тях.

Аз нямам проблем с Пловдив, много си го харесвам, обаче засега съм тук, в Софето :)
Пробвах да трия бисквитки, не помага ..., дразни ме това, че преди си беше София по подразбиране, но се смени и сега на всяко влизане трябва да го набирам ръчно :huh:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На мен въпросът ми е свързан с пътуването с детска количка, с райън .... в сайта им прочетох ,че трябва да е в чанта за детска количка?!!?!?!? Даже са дадени линкове на фирми , които предлагат такива. Голяма щуротия!! Моля, някой , който е пътувал с деца и количка :) да сподели опит... каква е процедурата. Благодаря!

Връзка към коментар

До вчера във Варна ми излизаше по подразбиране Варна. Предложи ми полет до Брюксел. Днес съм в София и ми излиза летище по подразбиране Пловдив ?

Връзка към коментар

Предстои ми полет с Raynair и ще гоня връзка. Всяка минута ще ми е ценна и се опасявам, че може да ми вземат ръчния багаж. А това означава след това да си търся багажа на лентата и да губя време. 

Споделете, моля, каква стратегия ползвате, за да минимизирате шанса да ви вземат ръчния багаж и да го сложат в багажното отделение!

Аз досега се нареждах на гейта сред последните пътници и това вършеше работа. Стюардите обикновено вече бяха залепили лепенките за вземане на багажа. Само че на последния ми полет от този месец (от Варшава Модлин), стюардите ползваха друга стратегия: Пуснаха цялата опашка да отива и да се качва на стълбите на самолета. В определен момент по един стюард на всяка стълба спря опашката и накараха всички пътници след 90-тия да си оставят багажа на ремаркето и им лепнаха стикерите.

Връзка към коментар
преди 1 минута , vorbis каза:

Предстои ми полет с Raynair и ще гоня връзка. Всяка минута ще ми е ценна и се опасявам, че може да ми вземат ръчния багаж. А това означава след това да си търся багажа на лентата и да губя време. 

Споделете, моля, каква стратегия ползвате, за да минимизирате шанса да ви вземат ръчния багаж и да го сложат в багажното отделение!

Аз досега се нареждах на гейта сред последните пътници и това вършеше работа. Стюардите обикновено вече бяха залепили лепенките за вземане на багажа. Само че на последния ми полет от този месец (от Варшава Модлин), стюардите ползваха друга стратегия: Пуснаха цялата опашка да отива и да се качва на стълбите на самолета. В определен момент по един стюард на всяка стълба спря опашката и накараха всички пътници след 90-тия да си оставят багажа на ремаркето и им лепнаха стикерите.

От първите на опашката.  

Връзка към коментар

Ако си вземеш priority мисля, че със сигурност няма да ти го вземат. Поне така ми казаха последния път, когато обяснявах, че не искам да си давам куфара. И на мен също ми казаха, че след 90-тия взимат на всички. Така че, ако си сред първите дори и без priority би следвало да можеш да минеш. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.