Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Здравейте,

Имам 2 ваучера подарък по 50 евро в Ryanair. Мога да ги използвам само целите, а не част от тях. Искам да си взема 3 различни полета, но да ги платя едновременно, за да мога да си употребя всичките 100 евро наведнъж. В сайта не ми дава да си добавям полетите в кошницата. Някой знае ли някаква врътка?

Връзка към коментар
На 24.08.2018 г. в 19:15, AlexandraKo каза:

Не, кат изтече едната минута, автоматично ти вдига гащите и отваря вратата. Който сколасал, сколасал...

Не, не, появява се камера, снима ти напъващата се физиономия ( напъваш се, щот бързаш да свършиш работата за една минута) докато си побезгащи. И после поства така да се каже нудистката ти снимка във всички социални мрежи. 😀

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 25.08.2018 г. в 20:27, Христиан каза:

Здравейте,

Имам 2 ваучера подарък по 50 евро в Ryanair. Мога да ги използвам само целите, а не част от тях. Искам да си взема 3 различни полета, но да ги платя едновременно, за да мога да си употребя всичките 100 евро наведнъж. В сайта не ми дава да си добавям полетите в кошницата. Някой знае ли някаква врътка?

Никой ли не знае? 😞 

Връзка към коментар

Здравейте! Не съм пътувала с Ryanair и ще съм благодарна, ако ми дадете съвет. Чекирането при тях става от 48 до 2 часа преди полета. За отиване е добре, но за връщане при повече от 2 дни, какво да направя? Дали ще мога да ползвам правото за чекиране до 60 дни преди полета, ако закупя резервирани места само за връщане? Освен цената на билета, която излиза в разписанието какви са  допълнителните им административни такси?

Връзка към коментар
преди 8 минути , Petya каза:

Здравейте! Не съм пътувала с Ryanair и ще съм благодарна, ако ми дадете съвет. Чекирането при тях става от 48 до 2 часа преди полета. За отиване е добре, но за връщане при повече от 2 дни, какво да направя? Дали ще мога да ползвам правото за чекиране до 60 дни преди полета, ако закупя резервирани места само за връщане? Освен цената на билета, която излиза в разписанието какви са  допълнителните им административни такси?

Здравей!

Когато чекираш билета за отиването, ти дава да направиш същото и за връщането, независимо след колко време е.

Връзка към коментар
преди 6 минути , Христиан каза:

Здравей!

Когато чекираш билета за отиването, ти дава да направиш същото и за връщането, независимо след колко време е.

Значи, че условието за 48 часа преди полета не се отнася за връщането, когато си закупил двупосочен билет?

Връзка към коментар
В момента, Petya каза:

Значи, че условието за 48 часа преди полета не се отнася за връщането, когато си закупил двупосочен билет?

Да. Нека все пак и някой друг да потвърди със сигурност, тъй като не съм пътувал с тях близките месеци.

Връзка към коментар
преди 11 минути , Тони каза:

Не. Не ти дава да чекираш и връщането. Чекираш през мобилно или си купуваш места.

Благодаря, така предполагах. Възможно е да си купя места само за връщане, нали?

Връзка към коментар
На 24.08.2018 г. в 16:56, akair каза:

Нещата отиват там, където са Spirit и Frontier - personal item е безплатен, чекираният багаж е по-евтин от ръчния. Хубавото е, че така багажниците в салона стават почти празни, не се налага да прибирате чанти под седалката пред вас, ... 

Сигурен съм, че е така. Но пак се чудя къде е услугата? Плащаш за да си носиш багажа или плащаш за да чакаш на белта. Нещата при Райън продължават в посока към кокошкарство с обяснението колко по-добра, по-нова услуга ще предложат...

• Харесвам 8
Връзка към коментар
8 hours ago, cck said:

Сигурен съм, че е така. Но пак се чудя къде е услугата? Плащаш за да си носиш багажа или плащаш за да чакаш на белта. Нещата при Райън продължават в посока към кокошкарство с обяснението колко по-добра, по-нова услуга ще предложат...

Плащаш услуга да те превозят теб. Ако искаш допълнителни услуги, можеш да ги ползваш - чекиран или ръчен багаж. Така както изменят модела, той никога няма да конвергира. Защото сега ръчния багаж много бави полета, след време чекираният много ще бави и така ще се сменят двете алтернативи през определен период от време.  Голямата картина е turn around time от 25 минути максимум

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Joro69 каза:

или просто е сезонно спиране?

Отговорът на този въпрос ще стане ясен когато излезе лятното разписание за 2019. 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 25.08.2018 г. в 20:27, Христиан каза:

Здравейте,

Не е задължително да използваш целия ваучер - ако билетът/тите, който/които си си харесал е/са по-евтин/и от 50 евро, в рамките на 24 часа ще ти се генерира нов код, който ще получиш на мейла, с който си направил резервацията.

Като бонус получаваш около 2% намаление от цената.

Имай предвид обаче, че само титулярът на ваучера може да го ползва и че валидността му не се удължава с издаването на нов ваучер за остатъчната сума. 

Също така на една резервация могат да се ползват до 2 ваучера, не повече. 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• aloha8
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.