Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

5 minutes ago, ruwenzogy said:

Някой може ли да ми каже, колко дни предварително е безплатното чекиране при Райън, ако отиването и връщането са на един билет.  Става въпрос кога мога да си чекирам връщането, или ще се наложи да си купувам място?

И с какви размери последно е безплатния багаж?

До колкото пише на сайта на Райън, безплатния чек е два дни преди полета, ако връщането ти е над два дни, ще трябва да го направиш през телефона си, като най-удобно и просто да покажеш бордната карта от телефона. Виждал съм да го правят по летищата. Пак от Райън - Имате право да вземете на борда 1 малка ръчна/лична чанта, която трябва да се побира под седалката пред Вас (40 см х 20 см х 25 см). Някои примери са ръчна чанта, чанта за лаптоп и малка раница.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте, някой може ли да ми каже дали след като влязоха в сила новите правила за багажа, има ли начин да се купи друг вид багаж освен чекираният. Защото ми се вижда лишено от логика да взема нискотарифен полет за примерно 20евро и да платя 40 евро за багаж, а като добавиш и връщането вече става много скъпо, като за Ryanair.

Връзка към коментар
21 minutes ago, Kmeta91 said:

Здравейте, някой може ли да ми каже дали след като влязоха в сила новите правила за багажа, има ли начин да се купи друг вид багаж освен чекираният. Защото ми се вижда лишено от логика да взема нискотарифен полет за примерно 20евро и да платя 40 евро за багаж, а като добавиш и връщането вече става много скъпо, като за Ryanair.

Имаш опция да си чекираш малкия куфар като чекиран багаж, ако ти е до 10кг и ще ти струва 10 евро. Ако купиш приорити ще може да го качиш с теб на борда срещу 8 евро.

Връзка към коментар

Good news! Ryanair has just announced new routes to/from Kyiv, as it extends its biggest ever Summer 2019 schedule.

New routes:
Kyiv – Athens: from April 2019 (2 weekly)
Kyiv – Manchester: from April 2019 (2 weekly)
Kyiv – Paphos: from April 2019 (2 weekly)
Kyiv – Sofia: from April 2019 (2 weekly)
Kyiv – Dublin: from May 2019 (2 weekly)

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/ryanair-announces-5-new-routes-from-kyiv/?utm_source=fly4free.com&utm_medium=pushapp&utm_campaign=push

Едит: Много искам да видя Украйна 🙂

Редактирано от Loverboy
  • Харесвам 12
  • Браво 3
Връзка към коментар

Е да така е, но все пак трябва да има и малко желание и интерес някакъв, а не само да се лети до всяка дестинация, която пускат и да се дават пари /лично мнение/

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 56 минути , Loverboy каза:

Едит: Много искам да видя Украйна

В мобилното приложение вече са заложени полетите от София до Киев. Ще бъдат в сряда и неделя!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , epetkov каза:

В мобилното приложение вече са заложени полетите от София до Киев. Ще бъдат в сряда и неделя!

Очаквах по-ниски цени за начало..минимума е 45 евро, а повечето са 50-60 евро в посока. От Европа са доста по-добри цените за тази дестнация.

Повече от 30-35 евро в посока не бих дал.

• Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , Alexander каза:

Очаквах по-ниски цени за начало..минимума е 45 евро, а повечето са 50-60 евро в посока. От Европа са доста по-добри цените за тази дестнация.

Повече от 30-35 евро в посока не бих дал.

Има по пет евро през май! 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Да му се невиди нищо няма за априлската ваканция... 😞 Евтини билети за време, когато вече имам планове. От тия промоции никога нищо не си харесвам. Дано нещо излезе за Тенерифе или Мароко 🙂

Редактирано от liliya
  • Харесвам 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Ейййй от колко време и се каня на Украйна, Киев и Припят. 

В края на август, тази година бяхме решили да ходим с кола до Киев през Одеса.😃

Но след две седмици в Словения, нещо се пренаситих, пък и пари бая пръснах, та вместо до Киев стигнахме до Килитбахир в Турция.😄

Сега обаче ще я изтърбушим......за по 5 евро 😜

Редактирано от Radnev
  • Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 18 минути , Radnev каза:

😄

Сега обаче ще я изтърбушим......за по 5 евро 😜

Ама вече свършиха билетите за 5€ :unsure:

Редактирано от Фичо
  • Шок 1
Връзка към коментар

Е, тъкмо идвах с новината за полети от София до Киев, то пък и евтините билети вече свършили! 😕

От два месеца вече живеем в Киев и ако някой идва насам, да свирка. Тъкмо до април ще сме натрупали опит не само от Киев, но първоначалните впечатления са много положителни, въпреки моите негативни очаквания.

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Аз лично имам закупени полети директно с Ukraine Airlines... взех ги 40 евро return Петък - до другата Неделя, но определено това, че и Ryan са пуснали сигурно ще ги накара украинските линии да спрат. Иначе ако бяха по 10 евро, щях да си взема пак 😄

• Харесвам 1
Връзка към коментар
37 minutes ago, MARTiNSHO said:

Аз лично имам закупени полети директно с Ukraine Airlines... взех ги 40 евро return Петък - до другата Неделя, но определено това, че и Ryan са пуснали сигурно ще ги накара украинските линии да спрат. Иначе ако бяха по 10 евро, щях да си взема пак 😄

Spoiler

Не знам дали знаеш, но МАУ (международни авиолинии на Украйна) изпълняват тази отсечка с чартърна авиокомпания Wind rose Самолетът е малък и почти винаги пълен, поне така казват. Ние не летим с тях. Дано не ги спрат, че летят всеки ден, докато Райън ще са два пъти на седмица.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 часа, MARTiNSHO каза:

UAI си анулираха всички полети още преди няколко седмици.... Също така Windrose, които в момента летят всеки ден от Киев, прекратяват края на март.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Прекратяват полети или още не са извадили лятно разписание?. Че това го играхме за служебна конференция преди  1 година. Прекратиха уж всички полети, ние закупихме с австрийците най-скъпите възможни полети и о.. изненада  ...На 15 март чак обявяват лятно разписание със супер ниски цени. Така че за Украйна всичко е предпоследно..

Редактирано от Роми
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Росен Василев
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.