stanimir Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли Ами то си пише : Няма насрочено интервю. Вляво ти показва първата възможна дата за която може да си резервираш час. Просто го направи. Връзка към коментар
Ил Дъо Франс Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли преди 3 минути , stanimir каза: Ами то си пише : Няма насрочено интервю. Вляво ти показва първата възможна дата за която може да си резервираш час. Просто го направи. Аха,благодаря.Но мисълта ми е как да мина по стъпки (кое да натисна?)да не платя без да искам повторно по невнимание?Сайта е ужасен но.... Връзка към коментар
funny Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли Плащането е по точно определен начин и не може да го направиш по грешка втори път. Натисни насрочване на дата за интервю в ляво в менюто, вземи си бележката с която е платена таксата, че ще ти трябва номера от нея и насрочваш дата. 1 Връзка към коментар
Ил Дъо Франс Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли преди 3 часа, funny каза: Плащането е по точно определен начин и не може да го направиш по грешка втори път. Натисни насрочване на дата за интервю в ляво в менюто, вземи си бележката с която е платена таксата, че ще ти трябва номера от нея и насрочваш дата. Успях.Трябваше да си поиграя с малко помощ от съпорта който е учудващо бърз.Натиснах бутона ,,Продължи,, и на 8-ма страница стана. Насрочих си дата.Каквото стане такова.Ако не,има още 195 държави. Но мнението ми е че много са усложнили нещата и то за туристическа виза.Чак пък дипломи,имена на родителите ми,предишни местоработи,заплати...WTF Нали целта е да видя за месец два някой град!? Че аз имигрант ли съм да представям такива данни!?Както и да е.Аз се ориентирах основно от тези видеоклипове и Как да сe регистрираме за апликация DS-160 още за регистрация на апликация Допълнителен сайт за доставка и насрочване на интервю 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли 3 minutes ago, Ил Дъо Франс said: Че аз имигрант ли съм да представям такива данни!?Както и да е. Те откъде да знаят ? Светът е пълен с отчаяни хора и не на всички им личи по очите. 3 1 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли преди 4 часа, funny каза: Плащането е по точно определен начин и не може да го направиш по грешка втори път. Натисни насрочване на дата за интервю в ляво в менюто, вземи си бележката с която е платена таксата, че ще ти трябва номера от нея и насрочваш дата. Аз платих 2 пъти. Добре, че накрая използвахме втората такса за интервю за мъжа ми, иначе си ги бях подарила, тъй като нямах търпение и пробвах отново. Връзка към коментар
Ил Дъо Франс Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли преди 37 минути , stanimir каза: Те откъде да знаят ? Светът е пълен с отчаяни хора и не на всички им личи по очите. Разбирам,но не всички са отчаяни,не всички.... преди 17 минути , Stryper каза: Аз платих 2 пъти. Добре, че накрая използвахме втората такса за интервю за мъжа ми, иначе си ги бях подарила, тъй като нямах търпение и пробвах отново. Защо ли си мисля че се нарушава европейското законодателство за защита на потребителите тьй като това се води ,,услуга,,.Похарчила сте пари, длъжни са да ви върнат парите,все пак отново ще кандидатствате или явно правилата не важат за някои...? На 26.05.2019 г. в 22:57, Ерика каза: Това пък откъде го измислихте? Кандидатствахме преди година, в моя формуляр го имаше този въпрос, а във формулярите на съпруга ми и детето - не. По-скоро може да е вярно твърдението на повечето хора тук, че формуляра е динамичен и според профила на човека, но и това го няма никъде официално обяснено и е хубаво да не спекулираме. Ъъъ като добавих 4-те си дипломи,сайта бръмна и набързо стана ужасно усложнен 😄 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли Някой скоро подавал ли е за еиза без интервю. Чакам вече 17 дена и нвмам никакъв отговор. Дали е нормално. Нали след като съм си подала апликацията и съм платила таксата чакам да пратят инфо дали ми дават виза. Връзка към коментар
EliNik Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли преди 1 час, MayaS каза: Някой скоро подавал ли е за еиза без интервю. Чакам вече 17 дена и нвмам никакъв отговор. Дали е нормално. Нали след като съм си подала апликацията и съм платила таксата чакам да пратят инфо дали ми дават виза. Последно за децата бях подавала за виза без интервю, изпратих всички документи в посолството и след седмица паспортите бях вкъщи, на съпруга ми визата пристигна след 3 месеца, казаха, че трябва документите да минат през Вашингтон. Даже той си взе паспорта защото му трябваше, обадиха се, когато беше всичко готово, върна паспорта сложиха визата и така. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли преди 2 часа, MayaS каза: Някой скоро подавал ли е за еиза без интервю. Чакам вече 17 дена и нвмам никакъв отговор. Дали е нормално. Нали след като съм си подала апликацията и съм платила таксата чакам да пратят инфо дали ми дават виза. А регистрира ли се на ТАЗИ страница, да отговориш на въпросите и те да ти кажат че се класираш за виза без интервю ? След това по мейла ти пращат указания как да си изпратиш документите ПП. Ето цялата процедура тук : https://www.ustraveldocs.com/bg/bg/renew-visa 3 Връзка към коментар
Deja Vu Публикувано: 29 юли Сподели Публикувано: 29 юли 4 hours ago, Ил Дъо Франс said: Но мнението ми е че много са усложнили нещата и то за туристическа виза. Напротив, доста са опростени нещата и определено вече дават визи сравнително безпроблемно, нещо, което си беше почти невъзможно преди 20 години. Ако това ти е било трудно, то не знам как би се справил с всичките милион документи доказващи връзки с България, които се изискваха на времето. 1 Връзка към коментар
Ил Дъо Франс Публикувано: 30 юли Сподели Публикувано: 30 юли преди 7 часа, Deja Vu каза: Напротив, доста са опростени нещата и определено вече дават визи сравнително безпроблемно, нещо, което си беше почти невъзможно преди 20 години. Ако това ти е било трудно, то не знам как би се справил с всичките милион документи доказващи връзки с България, които се изискваха на времето. Неее имах предвид че на самия сайт е много разхвърляна информацията и не е систематизирано и човек никога не подавал електронна виза лесно се обърква от хилядите линкове -цъкни тук цъкни там.. сайт 1 сайт 2 сайт 3 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 30 юли Сподели Публикувано: 30 юли Преди 1 час, Ил Дъо Франс каза: Неее имах предвид че на самия сайт е много разхвърляна информацията и не е систематизирано и човек никога не подавал електронна виза лесно се обърква от хилядите линкове -цъкни тук цъкни там.. сайт 1 сайт 2 сайт 3 И аз се убедих, че нещата са много разхвърляни. преди 9 часа, funny каза: А регистрира ли се на ТАЗИ страница, да отговориш на въпросите и те да ти кажат че се класираш за виза без интервю ? След това по мейла ти пращат указания как да си изпратиш документите ПП. Ето цялата процедура тук : https://www.ustraveldocs.com/bg/bg/renew-visa Да там се регистрирах. Ами по мейла нищо не ми изпратиха и това е май объркването. Имам нещо като документ в профила си, който да приложа и да изпратя заедно с документите. И чак снощи осъзнах, че това е нещото, което трябва да разпечатам и пратя заедно с документите. Явно бе съм го дочела правилно. Всъщност пращам и паспортите с него и чакам предполагам? А после те ще ми ги върнат, с визи или без така ли е? 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 30 юли Сподели Публикувано: 30 юли преди 10 минути , MayaS каза: Всъщност пращам и паспортите с него и чакам предполагам? А после те ще ми ги върнат, с визи или без така ли е? Точно така. И си проследяваш паспорта тук : https://www.ustraveldocs.com/bg/bg/step-6 1 Връзка към коментар
Ил Дъо Франс Публикувано: 30 юли Сподели Публикувано: 30 юли преди 42 минути , MayaS каза: И аз се убедих, че нещата са много разхвърляни. Някой е пляснал темплейт с дизайн от 2010-та и е взел парите и дори не си е направил труда да сложи поне три кратки линка а не фермани кое това кое онова сякаш вадим визи през ден Връзка към коментар
Ил Дъо Франс Публикувано: 13 август Сподели Публикувано: 13 август Здравейте пак колеги.Наближава денят ми за интервюто.Мисълта ми е нали освен фишове за заплати и други неща че имам постоянна работа...Да нося ли нотариален акт да докажа че имам имот тук,но само ксерокопие ли или и оригинал и предполагам ги връщат веднага след справка? Връзка към коментар
infectedmushroom Публикувано: 13 август Сподели Публикувано: 13 август преди 17 минути , Ил Дъо Франс каза: Здравейте пак колеги.Наближава денят ми за интервюто.Мисълта ми е нали освен фишове за заплати и други неща че имам постоянна работа...Да нося ли нотариален акт да докажа че имам имот тук,но само ксерокопие ли или и оригинал и предполагам ги връщат веднага след справка? И един тон документи да занесеш пак не е гаранция. Аз примерно нищо не съм носил , никога, имам туристическа виза и съм имал преди и работна и студентска като бях на бригада. Откази не съм имал. Аз не бих се занимавал да нося, но все пак решението е твое . Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 август Сподели Публикувано: 13 август Решаваш сам какво да носиш и какво да показваш. Според мен няма смисъл чак толкова. Аз каквото носих, нищо не показах, просто така и не стана дума... Няма да ти ги задържат мисля, само паспорта, ако те одобрят. Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 13 август Сподели Публикувано: 13 август преди 37 минути , Ил Дъо Франс каза: Здравейте пак колеги.Наближава денят ми за интервюто.Мисълта ми е нали освен фишове за заплати и други неща че имам постоянна работа...Да нося ли нотариален акт да докажа че имам имот тук,но само ксерокопие ли или и оригинал и предполагам ги връщат веднага след справка? Копие е достатъчно. Не задържат документите, само евентуално може нещо да погледнат. За постоянната работа - трудов договор е достатъчно. Като цяло и двата пъти не ми гледаха допълнителните документи, решението беше вече взето 🙂 Зададоха ми 2-3 протоколни въпроса само. Първия път бяха много впечатлени, че съм държавен служител 🙂 Успех! 1 Връзка към коментар
Ил Дъо Франс Публикувано: 14 август Сподели Публикувано: 14 август преди 11 часа, Eva eva каза: Копие е достатъчно. Не задържат документите, само евентуално може нещо да погледнат. За постоянната работа - трудов договор е достатъчно. Като цяло и двата пъти не ми гледаха допълнителните документи, решението беше вече взето 🙂 Зададоха ми 2-3 протоколни въпроса само. Първия път бяха много впечатлени, че съм държавен служител 🙂 Успех! Благодаря.Имам 2 договора-граждански и трудов 😄 Чувал съм че преди да отида в уречения ден при консула,самият той проверява предварително информацията по служебен път и ще ми задава само няколко въпроса защото предварително вече знаел,то нали няма кой да чете хилядите бумащини и други глупости. Може да извадя от НОИ удостоверение че имам също доходи от инвалидна пенсия ама ще преценя дали е нужно преди 11 часа, neuromancer каза: Решаваш сам какво да носиш и какво да показваш. Според мен няма смисъл чак толкова. Аз каквото носих, нищо не показах, просто така и не стана дума... Няма да ти ги задържат мисля, само паспорта, ако те одобрят. За всеки случай дори ще си нося оригиналните дипломи,че не се знае... преди 11 часа, infectedmushroom каза: И един тон документи да занесеш пак не е гаранция. Аз примерно нищо не съм носил , никога, имам туристическа виза и съм имал преди и работна и студентска като бях на бригада. Откази не съм имал. Аз не бих се занимавал да нося, но все пак решението е твое . Да четох че не е било гаранция.Но съм слушал за хора без абсолютно нищо взели виза Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 15 август Сподели Публикувано: 15 август Нищо не трябва да носите, никой няма да ви го иска, нито ако го дадете ще ви го гледа. Единствено разписката за плащане и часа на интервюто, както и потвърждението на попълнената форма, снимки и червен паспорт. Това е! Нямам идея, защо някой носи нещо друго и се пише усилено да се носи. Питах и в посолството, казаха че не трябва нищо друго и нямат представа, защо някои хора носят и други документи. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 15 август Сподели Публикувано: 15 август 14 minutes ago, zvezda9001 said: Питах и в посолството, казаха че не трябва нищо друго и нямат представа, защо някои хора носят и други документи. Сигурно защото в посолството не са гледали собственото си видео : 3 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 15 август Сподели Публикувано: 15 август преди 13 минути , stanimir каза: Сигурно защото в посолството не са гледали собственото си видео : Хахаха е това не го бях гледала 😄 Голям резил! 1 Връзка към коментар
Ил Дъо Франс Публикувано: 18 август Сподели Публикувано: 18 август Не сме толкова загубени колкото и да е объркваща информацията.Значи за подаване на елементарна виза обикаляш 3 сайта,ходиш до фото,плащаш през изипей,хабиш цяла касета за принтиране на глупости и баркодове и за капак на това парите са невъзстановяеми,което не знам как се третира в ЕС че при плащане автоматично сключваш договор и при развалена сделка ти се възстановяват парите(или 50% от сумата) а и са доста високи таксите.Даже преди години бяха безплатни визите за Чайна,ама защо ги направиха платени...? Гледам че и девойчето от Грузия също минава през хиляди глупости както ние в БГ Как рускиня от Грузия вади шенгенска виза по същата процедура както ние за щатите Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 18 август Сподели Публикувано: 18 август От решението изобщо да кандидатствам до получаването на паспорта с визата ми отне около 14 дни и със сигурност съм чел в същия сайт. Искаш или не искаш виза ? С енергията която влагаш тук вече да си я взел и забравил. 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега