Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Дали някой със сменена на Виза карта може да сподели - има ли опция за Flight Delay Pass или подобна услуга към картата?

Дани Магелани
Публикувано:
преди 28 минути , adreno каза:

Дали някой със сменена на Виза карта може да сподели - има ли опция за Flight Delay Pass или подобна услуга към картата?

Не съм видяла подобно нещо към Уиз картата ми Виза.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 3.06.2025 г. в 7:47, Alexander каза:

Няма никой да ви вдигне лимита без ходене до банка и подписи на 20 листа поне.

Това, че предлагат и пишат че ще имате еди колко си повече, не значи че ги имате на практика.

Първо го качиха от 2 на 2,8, защото проспах срока, в който можех да откажа, после искаха да го качват още два пъти да го качват, но изразих нежеланието си с време и си остана непроменен. 

По една друга тема да драсна аз.

Със съпругата ми от маса време си ползваме уиз картите през Curve. Моята вече я смениха с виза, тя все още е с мастъркард. По някаква причина от снощи не мога да платя нищо през Curve, като в приложението пише, че банката издател на картата блокира плащанията, а същевременно тя продължава да плаща без никакви проблеми. 

Някой да се е сблъскал със същото?

Публикувано:

Аз в момента не мога да направя плащане през виртуален ПОС в сайт, в който плащам често и не съм имала проблеми преди. Пробвах с две различни карти Уиз - получавам и въвеждам код и парола и сайтът дава, че има пролем с картата и отказва плащането. В банкирането въобще не се появят опити за плащане.

И двете карти не са сменяни. Едната е преиздадена, но новата не е взета още, другата не е преиздавана засега. Преди около 2 часа едната мина без проблем на ПОС терминал в магазин.

Чудя се дали има смисъл да чакам до утре или да платя сега с карта на друга банка.

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес през деня не ми даде да платя две битови сметки. За едната не получих никаква реакция, за другата ми писа, че е отказана от банката. 

Публикувано:

Опитвам се да платя сметка на Електрохолд с уиз кредитната карта и получавам грешка:

image.png.3ad2049351467687a8c0d14560534759.png

Преди няколко часа направих друга онлайн транзакция и нямах проблем... 🤔

Публикувано:

Всъщност при мен първият отказ беше в Метро чрез Curve на телефона, платих с пластиката от ДСК без проблем. Другите бяха онлайн. 

Публикувано:
преди 2 часа, Alexander каза:

Какъв е смисъла да се плаща през Кърв, а не направо с ДСК България?

1. Удобството да плащаш/носиш/избираш с 1 карта

2. Кешбека (ако си на Про и нагоре)

• Харесвам 1
Публикувано:

ДСК имаха "профилактика" този уикенд 

Всички картови услуги на Банка ДСК ще бъдат временно прекъснати в ранните часове на 29 юни 2025 г. (неделя). Това обявиха официално от там. Спирането на услугите е свързано с планирано обновяване на картовата система на банката.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 29 минути , Климент каза:

ДСК имаха "профилактика" този уикенд 

Всички картови услуги на Банка ДСК ще бъдат временно прекъснати в ранните часове на 29 юни 2025 г. (неделя). Това обявиха официално от там. Спирането на услугите е свързано с планирано обновяване на картовата система на банката.

Вчера беше 30 юни, понеделник. Профилактиката май се е удължила или е била терминална за услугата. 

• Смея се 1
Публикувано:

Е в неделя на обяд е било няколко часа след профилактиката. Нормално да няма проблеми. Съобщението беше за 00-08 ч

38E8F15D-6ACD-4B35-8DDD-4903A37DBBBF.jpeg

Публикувано:

Факт е.Вчера следобед моята MasterCard  на уиз не работеше. Свързах се с кол центъра и потвърдиха,че има проблем,знаят и работят.  Служителката си беше леко афектирана, което ми говореше,че не съм първата дето им коментира обслужването. По принцип съм разбран човек,ама понеже в рамките на няколко месеца пак MasterCard е причината,да бяха пуснали едно съобщение. Така ще го отнася служителката в кол центъра,от която пък съвсем нищо не зависи. Изобщо ДСК си спазва традицията да не информира клиентите. 

Публикувано:

Тези дни плащах основно с Curve пред Уиз през Gpay, както обикновенно. И онлайн и във физически магазини. Така и не съм разбрала, че има проблем с плащанията.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Mistela
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.