Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , ДиянаВ каза:

В момента дъщеря ми е с приятелка на Хепи с предварителна резервация за -10% и моята MC карта за още 10%. 
Спестява на мой гръб😉😆

От моя опит в Хепи в София на Света Неделя и Каблешков установих, че във вторник не дава кешбек. Предполагам са регистрирани под друг код в банката, а не като заведение и това е причината. Защото и на двете МС беше така.

Дано при теб е ОК. В някои от Хепи може да не е така и всичко да е точно.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , vl_stamboliev каза:

От моя опит в Хепи в София на Света Неделя и Каблешков установих, че във вторник не дава кешбек. Предполагам са регистрирани под друг код в банката, а не като заведение и това е причината. Защото и на двете МС беше така.

Дано при теб е ОК. В някои от Хепи може да не е така и всичко да е точно.

Ок е, изпробвано много пъти. За Хепи Русе става въпрос.

Публикувано:
17 minutes ago, vl_stamboliev said:

Ние сме получавали кешбек за Хепи на Света Неделя с Уиз Мастеркард на ДСК.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 часа, Wizan каза:

Писах им, изпращах извлечения

на кой имейл адрес пишеш? Аз също плащам с телефона, но моята е зад кърв, два пъти писах и всичко идва без проблем

Публикувано:
преди 1 час, bobole4e каза:

на кой имейл адрес пишеш? Аз също плащам с телефона, но моята е зад кърв, два пъти писах и всичко идва без проблем

Днес направих поредното плащане в пицария, от която вечв съм получавал кешбек но този път с пластиката. Да видим какво ще стане тоя път няма и да им пиша дори. Иначе пиша до имейл contact.bulgaria@priceless.com и винаги отговорът им след предоставяне на транзакции и каквото там искат е следния:

Благодарим ви, че се свързахте с отдела за обслужване на клиенти на Priceless.

В отговор на вашето запитване, моля, намерете нашата обратна връзка по-долу.

Заявката за връщане на пари е препратена към съответния екип за по-нататъшно разследване, за да бъде изпратена ръчно. Заявката ви се обработва и ще се свържем с вас веднага щом получим обратната им връзка.

Надяваме се, че това отговаря на вашите въпроси и притеснения. Ако обаче имате допълнителни въпроси, моля, отговорете на този имейл и ние ще се свържем с вас скоро.

Благодаря ви и мили поздрави,

Публикувано:

И при мен от Юли средата някъде не получавам кешбек.

Аз използвам и ДСК и Фибанк карти и двете са зад кърв, до Юли нямах проблем но сега вече не получавам.

Публикувано:

Като платя през гугъл уолет не получавам и им пиша имейли със снимки на касовата бележка и бележката от ПОС-терминала, както и скрийншот от апликацията на банката за трансакцията. Обикновено след това ми превеждат кешбека, веднъж не са ми превели, а веднъж ми преведоха два пъти една и съща сума. 

• Шок 1
Публикувано:

Някой знае ли как най-безболезнено мога да сменя e-mail акаунта си в WizzAir и това ще повлияе ли по някакъв начин на прехвърлянето на точките ми от ДСК?

Публикувано:
преди 27 минути , Guinness каза:

Някой знае ли как най-безболезнено мога да сменя e-mail акаунта си в WizzAir и това ще повлияе ли по някакъв начин на прехвърлянето на точките ми от ДСК?

Може да смениш само този в профила на който получаваш потвръжденията и всичко останало, но този с който влизаш не. Смяната става през кол центъра.

Публикувано:
На 19.08.2025 г. в 16:33, mary_shery каза:

Този кешбек от 10% го има само при мастъркард нали? Моята вече я смениха с Visa.

Да, програмата е на MasterCard. Не важи за Visa.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, не знам дали тук е мястото, но видях, че тук е коментирано. Не мога да регистрирам картатата си  Уиз Масъркард  в MC Flight Delay Pass . Излиза ми съобщение - Моля проверете дали сте въвели отговаряща на условията номер на Мастъркард.

Пробвах и с КК на Булбанк, но пак не става.

Публикувано:

Пробва

преди 1 час, nino каза:

Здравейте, не знам дали тук е мястото, но видях, че тук е коментирано. Не мога да регистрирам картатата си  Уиз Масъркард  в MC Flight Delay Pass . Излиза ми съобщение - Моля проверете дали сте въвели отговаряща на условията номер на Мастъркард.

Пробвах и с КК на Булбанк, но пак не става.

И аз имах такъв проблем, докато не осъзнах, че въвеждам данните в грешния (може би скамърски?) сайт. Дано не са отишли и на твърде съмнително място 🙂 

Ето и правилния линк:

https://fdp.mastercard.com/

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, frequent_flyer каза:

Пробва

И аз имах такъв проблем, докато не осъзнах, че въвеждам данните в грешния (може би скамърски?) сайт. Дано не са отишли и на твърде съмнително място 🙂 

Ето и правилния линк:

https://fdp.mastercard.com/

Много благодаря. Успях да вляза, но за съжаление ми изписва , че на летище Тревизо и Букурещ няма лаунджове. 

Тревизо е малко летище, но за Букурещ ми е странно да няма, все пак е доста голямо.

Публикувано:
Преди 1 час, nino каза:

Много благодаря. Успях да вляза, но за съжаление ми изписва , че на летище Тревизо и Букурещ няма лаунджове. 

Тревизо е малко летище, но за Букурещ ми е странно да няма, все пак е доста голямо.

Ми няма и при мен така излиза. То може и да има, но да не са по програмата.

• Харесвам 2
Публикувано:

Curve отказва да ми добави новата Visa DSK Wizz air. За сравнение с преиздадените дебитни Visa няма такъв проблем. Някой със същия проблем и да го е решил?

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Ivancho каза:

Curve отказва да ми добави новата Visa DSK Wizz air. За сравнение с преиздадените дебитни Visa няма такъв проблем. Някой със същия проблем и да го е решил?

При мен се добави веднага,но при първия опит за плащане с Curve не стана,а сновата пластика DSK Wizz Air Visa мина и вече не е имало проблеми!

Публикувано:
преди 8 часа, Ivancho каза:

Curve отказва да ми добави новата Visa DSK Wizz air

Пи мен я добави от раз, даже я сканирах, не съм я въвеждала на ръка. 5 дена след това дойде и новата  Кърв - отне малко повече време да сработи , но вече всичко изглежда наред.

Публикувано:
На 26.08.2025 г. в 16:17, crazyhorse каза:

При мен се добави веднага,но при първия опит за плащане с Curve не стана,а сновата пластика DSK Wizz Air Visa мина и вече не е имало проблеми!

Много странно, и на мен за първи път ми се закучва карта на ДСК, писах и на съпорта на банката да видим. Иначе засега се моля да не деактивират Мастъркарда скоро, че имам много плащания с евро и разчитам на Curve. A и flight delay pass-овете са доста добре, напоследък имах брутални закъснения на полети и малко компенсирах със студени кроасани в бизнес салона на едно второстепенно европейско летище.

Публикувано:
преди 1 час, Ivancho каза:

Много странно, и на мен за първи път ми се закучва карта на ДСК, писах и на съпорта на банката да видим. Иначе засега се моля да не деактивират Мастъркарда скоро, че имам много плащания с евро и разчитам на Curve. A и flight delay pass-овете са доста добре, напоследък имах брутални закъснения на полети и малко компенсирах със студени кроасани в бизнес салона на едно второстепенно европейско летище.

Моята Мастъркард я блокираха почти моментално и вече не може да се ползва!

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

На мен лелята в клона ми обясни, че мога да ползвам мастъра до около края на септември.

Ако започна да ползвам визата, обаче, щели да ми блокират мастъра "до дни".

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, Ardent каза:

На мен лелята в клона ми обясни, че мога да ползвам мастъра до около края на септември.

Ако започна да ползвам визата, обаче, щели да ми блокират мастъра "до дни".

Точно така се случи. Май на четвъртия ден Мастъркард картите ми изчезнаха всичките, остана само виртуалната. Междувременно след 12 неуспешни опита за добавяне в Curve, за щастие Визата се появи там и си работи. Сега възниква друг интересен въпрос - дали ще има кешбек за покупки с нея през Curve, тъй като транзакциите при мен се появяват като превод на пари, не като плащания на ПОС. Това явно е нещо специфично за Виза, защото по същия начин при плащане от Curve с Визата Neon на TBI, операциите излизат като превод на пари.

• Харесвам 1
Публикувано:

А има ли някой, на който през януари-февруари да са му сменяли картата отново с Мастъркард и сега да искат полу принудително пак да му я сменят с Виза?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.