Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

На 19.09.2023 г. в 15:30, The rider каза:

За да трупаш бонус при плащане на битови сметки с кк Уиз, варианта е само банкомат на ДСК

Може ли разяснение точно как става това с банкомата, защото такива гимнастики не съм правила преди? Пъхам кредитната в банкомата и после от менюто посочвам абонатния номер или?

Клиент съм на ДСК и имам разплащателна, кк Уиз, Директ, Смарт....През приложението не се ли начисляват точки? Недоумявам защо се налага да ходя до банкомат, като с два клика си плащаш удобно всичко 🙄

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 59 минути , iliana_t каза:

Може ли разяснение точно как става това с банкомата, защото такива гимнастики не съм правила преди? Пъхам кредитната в банкомата и после от менюто посочвам абонатния номер или?

Клиент съм на ДСК и имам разплащателна, кк Уиз, Директ, Смарт....През приложението не се ли начисляват точки? Недоумявам защо се налага да ходя до банкомат, като с два клика си плащаш удобно всичко 🙄

При някои комунални дружества има възможност за плащане без да се ходи до банкомат. В София Софийска вода има много практично приложение, където могат да се плащат сметки. Токът също може да се плаща през профила в Електрохолд. Единствено за Топлофикация не може без такса, та банкоматът е единствения вариант. На екрана се избира опцията за плащане на битови сметки, доставчик, абонатен номер и е хубаво да си знаеш сумата, да не платиш неволно чужда сметка.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, iliana_t каза:

Недоумявам защо се налага да ходя до банкомат, като с два клика си плащаш удобно всичко 🙄

Преди години, когато извадих моята КК на ДСК ги питах как да плащам битовите сметки и се оказа, че понеже картата е кредитна, а нямам дебитна към същата банка , не може през приложението да ги плащам. Не разбрах каква е връзката и продължих да ги плащам през дайнърса. Сега ги преместих в приложението на банка, където пък имам само дебитна и няма проблем за плащане с два клика.( но не печеля нищо, разбира се).

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 31.01.2024 г. в 11:39, The rider каза:

Днес ако ви се ходи "на заведение", задръжте малко! От утре ги почваме кръчмите и т.н! И то само на първо число!🍻🥂🍕

https://www.priceless.com/culinary/product/187449/mastercard-day-bulgaria

Промоцията е за всички МС, а не само за Уизз картата на ДСК.

Отчет:

Всичко е ток и жица! Даже и някой лев за Уиз кредит дават!

cashback.png

cashback2.png

• Харесвам 14
Връзка към коментар
преди 6 часа, iMari каза:

В момента имат промоционални условия за КК. Тези дни взех Виза Класик. Не видях Gold да предлага нещо изключително повече.Първата година е без такса, а след това не се плаща такса при достигнат годишен оборот 10 000лв, съвсем постижима сума. Има и кешбек 0,5%. В ПИБ казаха, че няма такса превалутиране и връщане пари по карта, но вероятно бъркат. 🙂 Има и застраховка към Generali, сепла е, нищо общо с тази на Дайнърс, но все пак е нещо.

За салоните може да погледнете тяхната КК MC gold. Но дават достъп само до 4-5 салона.А достъп до същите салони предлагат и дебитните MC Platinum на ПИБ и ДСК.

На мен ми трябваше КК Виза, защото нямам такава, а след Дайнърс това е следващата карта, която дава отстъпки по сайтовете.Ще е хубаво да споделите, ако намерите нещо с по-добри условия на БГ пазара.

Може да ви е смешно, но за мен е голямо предимство да мога да плащам всички комунални разходи с картата през приложението.  Онзи ден пробвах да платя тока през ДСК банкомат - егати мъката. 😂

Приложението на ПИБ наистина е удобно, излиза и карта и наличност и транзакции, но не мога да си обясня защо през десктопа не излиза нито наличност, нито IBAN, изписва, че нямам активни карти. Или да не забавяме, че това е ПИБ, 'се пак? 😉

Не е по темата за заместници на Diners и вероятно зависи от конкретния град и доставчик на ток, но примерно през сайта на Energo Pro за Варна се оказа че може да се плати с карта, без регистрации. Досега плащах през електронното банкиране на ДСК и от там е бързо и лесно, но няма как да платя с DSK Wizz картата.

Връзка към коментар
Преди 1 час, PolinaS каза:

Не е по темата за заместници на Diners и вероятно зависи от конкретния град и доставчик на ток, но примерно през сайта на Energo Pro за Варна се оказа че може да се плати с карта, без регистрации. Досега плащах през електронното банкиране на ДСК и от там е бързо и лесно, но няма как да платя с DSK Wizz картата.

За плащане на сметки с WIZZ ДСК ползвам Epay. Вярно за някои сметки има таксички, но е удобно. Трябва регистрация.

Връзка към коментар
преди 13 минути , Helloweena каза:

За плащане на сметки с WIZZ ДСК ползвам Epay. Вярно за някои сметки има таксички, но е удобно. Трябва регистрация.

Но един път като си забравиш паролата и си до там. Поне преди някакво число години беше така, изгубиха ме като клиент след като се оказа че искат такса за смяната й, която няма как да им платя, тъй като нито има необходимия банкомат, нито офис във Варна. Може вече да е различно, не знам, но и нямам желание да се занимавам с тях.

Връзка към коментар
преди 2 минути , PolinaS каза:

Но един път като си забравиш паролата и си до там. Поне преди някакво число години беше така, изгубиха ме като клиент след като се оказа че искат такса за смяната й, която няма как да им платя, тъй като нито има необходимия банкомат, нито офис във Варна. Може вече да е различно, не знам, но и нямам желание да се занимавам с тях.

Имам предвид сайта Еpay/bg

Връзка към коментар

От тези, получили 10% кешбек от ресторанти от новото промо, предполагам, че плащането с Wizz КК не е било зад Curve?

Аз пък вчера получих смс от ДСК, че като лоялен клиент ми увеличават кредитния лимит с 1100 лв. Очаквам да имам повече разходи за обзавеждане, така че новината за повече точки ми идва добре 🙂 Иначе имаше и опция за отказ.

Връзка към коментар
преди 35 минути , Яничка каза:

От тези, получили 10% кешбек от ресторанти от новото промо, предполагам, че плащането с Wizz КК не е било зад Curve?

Аз направих плащане с Curve, а зад нея Wizz, даже картата я регистрирах два часа след плащането.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 43 минути , Яничка каза:

Аз пък вчера получих смс от ДСК, че като лоялен клиент ми увеличават кредитния лимит с 1100 лв. Очаквам да имам повече разходи за обзавеждане, така че новината за повече точки ми идва добре 🙂 Иначе имаше и опция за отказ.

И моят лимит вдигнаха по същия начин. Щях да отказвам, но правих нещо друго, когато получих съобщението и после не съм се сетила. Явно е някаква нова стратегия, която са подхванали.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не е ново, аз за първи път се възползвах от вдигане на лимита преди две години, след това поне още няколко пъти са ми предлагали и мислех, че при всички е така. Беше 1000, сега е 1300, нямам представа доколко са готови да я вдигат.

Връзка към коментар
преди 1 минута , noshtna_ptica каза:

Не е ново, аз за първи път се възползвах от вдигане на лимита преди две години, след това поне още няколко пъти са ми предлагали и мислех, че при всички е така. Беше 1000, сега е 1300, нямам представа доколко са готови да я вдигат.

И при мен е така, а и не ми пука колко точно е размера на лимита.

Това е един от малкото размери, които наистина нямат голямо значение.:wink:

• Смея се 10
Връзка към коментар
преди 3 часа, ven62 каза:

Това е един от малкото размери, които наистина нямат голямо значение

Напротив, има. Важно е да ти е по-малък - защита срещу външни вредители.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
На 6.02.2024 г. в 16:45, noshtna_ptica каза:

Доклад и от мен - получен бонус от Хепи и неполучен от бонбони от Аванти.

Автоматично ли се случва? Необходимо ли е да се направи нещо друго освен плащане в ресторант? Извинявам се, ако е коментирано вече. 

Връзка към коментар
преди 12 минути , Zaro каза:

Напротив, има. Важно е да ти е по-малък - защита срещу външни вредители.

От друга страна, като се взима кола под наем понкога е важно да ти е голям 😉 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
В момента, Madonna каза:

Автоматично ли се случва? Необходимо ли е да се направи нещо друго освен плащане в ресторант? Извинявам се, ако е коментирано вече. 

Автоматично е да.

Връзка към коментар
преди 5 минути , boogy83 каза:

От друга страна, като се взима кола под наем понкога е важно да ти е голям 😉 

Ако ти трябва голяма кола - да. Иначе и малък става. Но знаем кои са тези, които взимат големи коли 😁

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 24 минути , Zaro каза:

Ако ти трябва голяма кола - да. Иначе и малък става. Но знаем кои са тези, които взимат големи коли 😁

Ами поне нещо да ми е голямо.:wink:

---

На мен наистина не ми пречи малкия лимит.

Аз и без планирани големи разходи (напр. наем на кола) внасям повече от лимита, за да не си играя да внасям по 100 пъти.

btw, Това ми мнение е лайкнато на 100% от жени. И после ми разправяйте, че мъжете не сме комплексари: :wink:

image.png.94642c986e1eb3fe295fabbb1affe6e0.png

• Смея се 8
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.