Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 2 минути , Eva eva каза:

Ами да ги вложим в нещо 🙂 Май така ще стане, ще взема някакви билети с флекс, пък ще местя. Надявах се да има други възможности, но....явно ще е това. 

Освен за билети друга опция няма. Флексът дава застраховка/подсигуряване, че билетите няма да изгорят. Никой не може да е сигурен какво ще оцелее при Уиз и къде в бъдеще ще има промени. Тирана и италианските летища са добра възможност за удължаване на кредити. Имах до Комизо - изцяло отменено. По линията Букурещ - Мадрид и обратно сутрешният полет в дните, когато има два, с голяма вероятност ще отпадне, но малкото дати които видях са с цени над 100€. Изисква си време и ровене занимавката с Уиз🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, neuromancer каза:

Изпуснахте ония багажи по 9 евро, то за друго освен с Уиз не може да се харчат.

Аз от много схеми да глася Мадрид и алтернативи за началото на месец май, накрая взеха, че се случиха. Обаче поради мои причини се отказах да пътувам в този период. Междувременно излезе офертата за 9€ и я, как да не я вземе човек с един 20 кг куфар. После се зачудих закъде ми е този куфар. Е как закъде? Естествено взех Абу Даби и Дубай😂 за зимата и разпродажбите по моловете😆. Така семейната компенсация от Уиз с Тенерифе и Дубай я оползотворих и занулих 🤣

Имам и една Тирана, но и тя ми е съмнителна дали ще се осъществи. Уиз и Уиз+флекс предлагат много изненади и възможности🙂. Досега ми е бил все от полза и нито веднъж не съм съжалила, че съм го ползвала за осъществен полет.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 18 минути , ДиянаВ каза:

Аз от много схеми да глася Мадрид и алтернативи за началото на месец май, накрая взеха, че се случиха. Обаче поради мои причини се отказах да пътувам в този период. Междувременно излезе офертата за 9€ и я, как да не я вземе човек с един 20 кг куфар. После се зачудих за къде ми е този куфар. Е как за къде? Естествено взех Абу Даби и Дубай😂 за зимата и разпродажбите по моловете😆. Така семейната компенсация от Уиз с Тенерифе и Дубай я оползотворих и занулих 🤣

Имам и една Тирана, но и тя ми е съмнителна дали ще се осъществи. Уиз и Уиз+флекс предлагат много изненади и възможности🙂. Досега ми е бил все от полза и нито веднъж не съм съжалила, че съм го ползвала за осъществен полет.

Ох, смея се със сълзи😁Все едно аз съм го писала!...😊

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 45 минути , neuromancer каза:

Изпуснахте ония багажи по 9 евро, то за друго освен с Уиз не може да се харчат.

То събираш, събираш, накрая трябва да вземеш от скъпите билети, че няма харчене...

• Смея се 1
Връзка към коментар

Някакси досега никога не се е случвало да не мога да изхарча нещо за пътуване (пари, кредити, мили, все едно). Колкото и да са много, все не стигат...

• Харесвам 11
  • Смея се 1
Връзка към коментар

От Mastercard day за 01.03 получих кешбек за сладкарница Неделя (макар транзакцията още да не е осчетоводена), но не и за Хепи. В условията няма ограничение кешбекът да е от едно място само. Нямам бележка от ПОС-а, така че и да им пиша едва ли ще има значение.

Връзка към коментар

Чисто любопитство - понеже промото за 10% кешбек от Mastercard важи за ресторанти, барове и поръчка на храна, някой получавал ли е кешбек за покупка в Аванти или хранителни магазини?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Важно е обекта какъв вид бизнес води и какъв е mcc кода който ползва:

И друг е въпроса, колко съвестно си вършат работата банките - срещал съм пос терминали, на бележката пише съвсем друг обект 🙂

просто предаден от търговец който го е върнал на следващия , без препрограмиране 

image.png.20b184bed86976a95079b7ee462ea3a6.png

On 3/7/2024 at 8:56 AM, jorrro said:

От Mastercard day за 01.03 получих кешбек за сладкарница Неделя (макар транзакцията още да не е осчетоводена), но не и за Хепи. В условията няма ограничение кешбекът да е от едно място само. Нямам бележка от ПОС-а, така че и да им пиша едва ли ще има значение.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

В крайна сметка ми дадоха кешбек и за тази транзакция, но с няколко дни по-късно, отколкото за другата. Бях се заблудил, че ги изплащат наведнъж за всички транзакции, извършени на първо число на месеца.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 2 часа, r_nikolov1 каза:

Днес не мога да си регистрирам картата в  https://flightdelaypass.mastercard.com , но преди съм успявал. Да не би да имат някакъв проблем?

IMG_7203.png

Някой от вас би ли пробвал дали му излиза същата грешка?

Връзка към коментар
преди 6 минути , Alexander каза:

Вероятно не си на правилният адрес, трябва са има дск нещо в линка.

Ами да, не намерих линка в моите запазени и отворих случаен от интернет, който е идентичен, но явно е за друга държава.

Много благодаря за отговора! 🙂 

Споделям правилния линк:

https://fdp.mastercard.com/DSKBANK

• Харесвам 7
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 16 часа, bobbyfm каза:

Някой може ли да каже колко време приблизително отнемат процедурите по одобряване на заявката и издаването на картата?

Два - три дни, може и един, зависи от натовареността, но след одобрението следва производство на карта и доставка до съответния клон, което е по-дълго.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 18.02.2024 г. в 14:51, noshtna_ptica каза:

Napravi minimum 5 pokupki s kreditnata si karta ot Banka DSK do 15.03 i specheli garantirano obratno 15 lv. Registriray se tuk: https://dskbank.bg/get-moneyback

Някой получи ли 15 лв. обратно? 
Май тези промо оферти важат само за получателя на съобщението.

Връзка към коментар
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

Някой получи ли 15 лв. обратно? 
Май тези промо оферти важат само за получателя на съобщението.

Аз не съм ги получил, не знам и дали ще ги получа.

Връзка към коментар
преди 11 минути , r_nikolov1 каза:

Аз не съм ги получил, не знам и дали ще ги получа.

Сетих се за това промо. В линка пише, че до 29.03 е връщането на 15-те лв. обратно.

И аз не съм получила, а съм изпълнила изискванията за харчене🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 1.04.2024 г. в 18:36, timobg каза:

Може още да не са осчетоводени, ако са ги пуснали в Петък..

Все още нямам нищо, така че и тази теория отпада.

@noshtna_ptica беше споделила, че е получила есемеса за въпросната кампания. Вие получихте ли 15-те лева превод (в случай, че сте изпълнили условията)?

Връзка към коментар

Четейки темата, сега си погледнах движенията по сметката и виждам, че на 28.03 съм получила 47,71 лв. формулирани като "ОТСТЪПКА ПОЛЗВАНЕ KК". Вече съм забравила кога и в какво съм се региситрирала, но паричките са добре дошли ☺️

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Mascotte7373
    • Катя мравката
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.