Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Регистрираха случая и ми се обадиха, че съм прав и че го ескалират по компетентност. Така че оплакването ми не е потънало, но явно още не могат да намерят решение.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , Ilian359 каза:

Регистрираха случая и ми се обадиха, че съм прав и че го ескалират по компетентност. Така че оплакването ми не е потънало, но явно още не могат да намерят решение.

Аз разбрах, че са ти оправили точките след обаждането. Явно ще се чака неопределено време

Връзка към коментар

Ето хронологията при мен:

на 28 юни подадох документи за карта с лимит 1000 лева

на 29 юни бях одобрен

на 3 юли подписах документите

на 10 юли ми се обадиха, че картата е готова

на 17 юли си я взех 🙂

Самото взимане беше доста любопитно, явно бях първият клиент, който си вади такава карта от този клон. Кредитната инспекторка и колежката до нея за първи път виждаха такава карта 🙂 . 

Днес или утре трябва обаче пак трябва да отида до банката. Трите проблема при мен са следните:

- По никакъв начин явно картата не е свързана с Уиз Еър, защото нямам Дискаунт Клуб

- В договора фигурират 2-та ми мобилни номера, при условие, че съм им дал само личен такъв, а те са добавили и номера на служебния ми телефон (който е даден за фирмената ми сметка).  Има направени разплащания с картата, не съм получил СМС, ако се пращат на служебния номер, той е със спряни СМСи.

- И явно ще трябва да си активирам ДСК Директ.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 52 минути , Alexander каза:

Дискаунта ми се активира 2 дни след като взех картата, та изчакай малко.

Написа ли 10 цифрения номер на Уиз в заявлението когато си взе картата?

Написано беше заедно с мейла. След това беше потвърдено по телефона 🙂 . Но, в договора, който ми дадоха при получаването на картата никъде не фигурира мейла и номера на Уиз. Днес проверих още не е активирано членството. Така или иначе днес или утре ще имам път на там, ще попитам 🙂

Връзка към коментар

При мен дискаунтът беше активиран преди да си взема картата, но в заявката за картата бях записа имейлът ми, който кореспондира с този на профила ми в Уиз.

Редактирано от Eti*
Връзка към коментар

Оказа се, че при тях има някаква грешка. Навсякъде е въведен правилно мейла и номера на Уиз сметката, но не съм получил мейл за активиране на Дискаунт Клуба. Сега ще трябва да се решава този казус, който се е случвал и с други клиенти 🙂

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Днес се обадих на кол центъра, първо се опитаха да ми обяснят, че всичко е наред. Питаха ме дали искам да получавам точки и от покупка на билети, на което отговорих, че точно за това съм си изкарал тази карта и трябва да получавам според условията им.

Оставиха ме 3-4 мин да чакам, докато проверят и накрая ми казаха да изпратя снимки с точките! Много странно ми се стори това, те не могат ли да видят колко точки имам или при тях излиза нещо друго?

След това имаше борба с формата им за обратна връзка, 2-3 пъти пиша, качвам снимки и ми казваше, че не харесва файловете, въпреки че уж трябва да ги приеме, бяха  по няколко кб само.

Пробвах с jpg след това с png и не и не. Накрая  качих снимките в docx и така мина.

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

След 2 разговора с кол центъра получих мейл от Уиз Еър. Вече имам Дискаунт клуб за 1 година 🙂 . Следващата стъпка ще е ДСК Директ и ДСК Смарт, ама след малко между пациентите 😉 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Докладвам:

- Онлайн заявка за ДСК-Wizzair КК на 9.07

- Телефонно обаждане от ДСК за да уточним детайли. Знаеха за кредитните ми карти в ДСК, ПИБ, Дайнерс, Дадоха ми 1000 лв. лимит по картата, защото не се съгласих да тичам и да им нося документи за доходи, заплати, … Уточнихме и клона на ДСК, където да си взема картата - трябва да е такъв с кредитни инспектори.

- Одобрение за КК - 11.07 - получено по мейл.

- Подновено членство в Wizzair - 12.07  с продължителност 1 година. Моето изтичаше в края на юли т.е. прецаках се с 10-на дена.😀

- Готова карта на 18.07  При взимането се подписват 20-30 страници (декларации, общи условия, …) 

- Още същия ден картата "изгря" в dskdirect.bg - web приложението на ДСК за on-line банкиране, справки,...

- На следващия ден картата вече беше активна - пробна транзакция и смяна на ПИН.

- Получават се SMS за всяка транзакция - безплатни са.

Предстой да видя как върви процеса с точките, но засега съм доволен. Всичко дотук мина много гладко.

• Харесвам 9
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, ven62 каза:

- Подновено членство в Wizzair - 12.07  с продължителност 1 година. Моето изтичаше в края на юли т.е. прецаках се с 10-на дена.😀

@chandni, @Георги Матеев, @Фичо

П.П. На мене за 1000 лева лимит ми искаха документи и засега се отказах, че нямам време.

Може ли повече подробности за реда?!

Редактирано от Таньо
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 5 минути , Таньо каза:

На мене за 1000 лева лимит ми искаха документи и засега се отказах, че нямам време.

И на мен ми отказаха за 1000 лева лимит, въпреки че съм клиент на частното банкиране. Не мога да им схвана логиката понякога.

Както и да е, не го приех тежко и просто си направих гаранционен депозит, че нямах нерви да търча за документи. Реших да дам шанс и на тая карта, въпреки че още не ми е съвсем убедителна. Ако след 1 година не е била особено полезна ще я закрия.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , Таньо каза:

На мене за 1000 лева лимит ми искаха документи и засега се отказах, че нямам време.

Аз не съм кандидатствала, така че не мога да дам мнение. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , antea каза:

всички тагнати са заради на Венчо прецакването 😀

Да, схванах вече, ама и аз съм човек... Няма всеки път да му късам нервите на @ven62... Все пак достатъчно му е, че пак се е прецакал... 🤣

• Шок 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

На 17.07. кандидатствах в техен офис за 1000лв. лимит. Това бил прага за да не искат документи. На следващият ден ми звъннаха, че съм одобрен въпреки ипотеката и другите ми 2 КК. На 19.07. подписах документите и от 21.0. ми активираха членството. Картата още не съм си я взел.

П.С . На жената отказаха, че не можело хора по майчинство да кандидатстват...дискриминация?! 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да се отчета и аз. Опитах онлайн, но ми казаха, че не съм техен клиент и трябва да посетя клон.

Петък отидох. Събота получих смс, че съм одобрен, неделя - благодарности, че съм техен пациент, вчера обаждане за насрочване на рандеву, днес подписах. Не ми искаха нищо извън техните документи.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 1 час, Таньо каза:

П.П. На мене за 1000 лева лимит ми искаха документи и засега се отказах, че нямам време.

Единственото обяснение, което намирам е, че ако си поискаш такава карта online процеса върви по-гладко (в рамките на 1000 лв. лимит)

Може би, и това че съм техен клиент (имам KK Visa на ДСК) да е помогнало.

---------

Относно прецакването. 😉😀 Само ми се подигравате … и повече няма да ви казвам нищо 😉😀

@Георги Матеев, как ме пропусна. Сигурно и той като @chandni е човек... 😀😁

------

@Фичо, кажи как си слагаш старите емотиконки. Да не би да си ги запомнил като картинки в някой фолдер и да си ги инсъртваш.

Редактирано от ven62
  • Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 19 минути , Hollywood каза:

Вадеде, вадете карти на Уиз ер. Не останаха полети в дни вторник и събота.  tooth.gif

Голям праз. Ще летим в понеделник, сряда, четвъртък, петък и неделя 😉

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.