Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 9 минути , Георги Матеев каза:

Голям праз. Ще летим в понеделник, сряда, четвъртък, петък и неделя 😉 

Четвъртък се тегли на кантар stolt.gif

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 49 минути , ven62 каза:

Единственото обяснение, което намирам е, че ако си поискаш такава карта online процеса върви по-гладко (в рамките на 1000 лв. лимит)

Може би, и това че съм техен клиент (имам KK Visa на ДСК) да е помогнало.

Не е до това. Аз съм им клиент, имам карти при тях и все пак ми отказаха 1000 лв лимит без обследване на доход. Но в чест на истината не настоявах особено, беше ми по-лесна схемата с депозит така или иначе.

преди 4 минути , Hollywood каза:

Четвъртък се тегли на кантар stolt.gif

Екстра. Да стават и да се изнасят с все Раян. Искаме си Bulgaria Air и Луфти за по 400 евро до Европа.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 2
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 10 минути , Георги Матеев каза:

Не е до това. Аз съм им клиент, имам карти при тях и все пак ми отказаха 1000 лв лимит без обследване на доход. Но в чест на истината не настоявах особено, беше ми по-лесна схемата с депозит така или иначе.

...

Да, ти си споменал малко по-нагоре.

А online ли направи заявката.

Ако да - явно си е до късмет - на коя леля ще попадне човек.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Zaro каза:

Да се отчета и аз. Опитах онлайн, но ми казаха, че не съм техен клиент и трябва да посетя клон.

Петък отидох. Събота получих смс, че съм одобрен, неделя - благодарности, че съм техен пациент, вчера обаждане за насрочване на рандеву, днес подписах. Не ми искаха нищо извън техните документи.

Заро, за 1000 или повече? И аз така направих, ама никой от никъде не ме е...ва. Вече 6 дена

Връзка към коментар

Аз попълних онлайн заявление за 700 лв. , една кака ми се обади да ми каже че имам подадено заявление и да съм хукнела към техен офис да попдпиша декларация за лични данни и после да чакам да инструкции.

Попитах одобрена ли съм . Не можела да каже.

Попитах може ли да подпиша документите като стане готова картата и я взема ( евентуално ако съм одобрена) - НЕ

И .... обясних че в този вариант се отказвам , а тя беше безкрайно учудена защо ?!?!?

Ами защото не ми се обикаля по офисите ви няколко пъти !!!

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Може да се отиде направо да се вземе картата, аз така направих.

Подава се заявление онлайн и след като се обадят, се сваля апликация за подписване на документи. Те изпращат една декларация, която се подписва електронно и се връща, след това отново звънят да кажат дали съм одобрен или не. При първото ми посещение в офис си взех направо картата.

Аз исках 700лв, не са ми искали никакви документи за нищо.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 46 минути , bay_kolio каза:

Заро, за 1000 или повече? И аз така направих, ама никой от никъде не ме е...ва. Вече 6 дена

Аз исках минимума, ама щото съм много готин ми дадоха 1000. Така или иначе другата ми кредитна не я ползвам като кредитна, а само целево  за резервация и сипване на бензин и нерядко е на положително салдо, така че и 5 лева да беше лимитът, пак ме устройваше.

А и клонът, който ми е удобен, е миниатюрен и може би затова бързо стигнаха до мен, нямат много работа.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, ven62 каза:

------

@Фичо, кажи как си слагаш старите емотиконки. Да не би да си ги запомнил като картинки в някой фолдер и да си ги инсъртваш.

Умно момчеimage.png.c1ce5173a353138d112f762c9a3454c9.png  , излови ме, точно така правя image.png.6134e3b093d2eca66030ee793ae8236d.png 

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 52 минути , Zaro каза:

...   ама щото съм много готин ми дадоха 1000. ...

преди 1 минута , Фичо каза:

Умно момчеimage.png.c1ce5173a353138d112f762c9a3454c9.png  , излови ме, точно така правя image.png.6134e3b093d2eca66030ee793ae8236d.png 

Аз съм от по-редките комбинации. 😉😀

Връзка към коментар

А дали е възможно или по-скоро дали ще се получат нещата ако един кандидатства за кредитна карта, а в заявлението даде данни от Уиз профил на друг човек ? Нали се искат само имейл и номер на сметка при кандидастване няма други дани егн, л.к. и приевентуално одобрение членството да е на един, а картата на друг човек?Питам понеже аз имам профил и пътувам, но не искам карта, а имам приятел, който иска кредитна карта, но няма Уиз профил и не купува билети.

Май звучи неестествено 🙄😂

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Ivko каза:

А дали е възможно или по-скоро дали ще се получат нещата ако един кандидатства за кредитна карта, а в заявлението даде данни от Уиз профил на друг човек ? Нали се искат само имейл и номер на сметка при кандидастване няма други дани егн, л.к. и приевентуално одобрение членството да е на един, а картата на друг човек?Питам понеже аз имам профил и пътувам, но не искам карта, а имам приятел, който иска кредитна карта, но няма Уиз профил и не купува билети.

Май звучи неестествено 🙄😂

Е, нали ще се види, че титулярът на картата не пътува.

Връзка към коментар

преди 10 минути , Ivko каза:

? Нали се искат само имейл и номер на сметка при кандидастване няма други дани егн, л.к.  🙄😂

къде няма други данни

DSK.png.993db4bbdaf53522a54a7cc793305a49.png

Редактирано от Branko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Zaro каза:

Е, нали ще се види, че титулярът на картата не пътува.

Е къде се вижда това? Да не искат картата с която са купени билети? Аз мога да ползвам чужда карта за да купя билетите.

преди 2 минути , Branko каза:

къде няма други данни

Ами в профила на Уиз освен имена, имейл и сметка.

Връзка към коментар
преди 2 минути , Ivko каза:

Е къде се вижда това? Да не искат картата с която са купени билети? Аз мога да ползвам чужда карта за да купя билетите.

Ами в профила на Уиз освен имена, имейл и сметка.

Имената?Нали трябва да съответстват от профила и за кандидатстването

Редактирано от Branko
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Да се отчета и аз... ДСК се престараха и ми отказаха карта с поискан лимит от 700 лв., защото съм на трудов договор с изпитателен срок. Предложих им да внеса гаранция от 700 лв и пак отказаха, а съм клиент на банката от поне 20 години и никога не са имали проблеми с мен. Имам разплащателен влог, с който ми плащат сметките по апартамента. Да не говорим, че съм и бивш служител на банката. Да съм си пуснала искане след няколко месеца.

Толкова ми стана смешно, че чак не можах да се ядосам.

• Харесвам 1
  • Шок 13
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
На 4.07.2018 г. в 22:32, Eti* каза:

Да, към момента не съм им клиент. Явно е това е причината.

Не, не е само това. Към момента на кандидатстването, онлайн, не бях клиент на банката. Подадох документите, по-скоро попълних формата в сайта и до около час ми се обадиха за да ме осведомят, че не съм техен клиент и мога да избирам: разходка до техен офис за подписване на декларация че разрешавам бла-бла-GDPR-бла-бла или да ми пратят линк с инструкции за работа и подписване с Евротръст, аз избрах второто. Електронното подписване стана около обяд и на другия ден получих по-важното обаждане: господине, одобрен сте, но Вие искате 2000лв, а съгласно политиката на банката за суми над 1000 трябва бележка за дохода, изтегля се от сайта. Още по телефона казах, че си държа на 2-те хиляди и тя каза ОК, само занесете бележката в клона,  когато отидете да подписвате докунентите

Редактирано от КолЮ
Връзка към коментар
На 19.07.2018 г. в 12:56, lamerz1912 каза:

И явно ще трябва да си активирам ДСК Директ.

И ги изрично ги накарай да ти "вържат" картата с директа, за дс бе се налага да ходиш пак до клона

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 21 минути , mililia каза:

Да се отчета и аз... ДСК се престараха ...

Няма такива консерви! Аз чак се учудвам как на клошар като мен (долнопробно самоосигуряващо се лице) ми отпуснаха. До преди година с презрение ме отпращаха от офисите си.

Връзка към коментар
преди 13 минути , antea каза:

това адски напомня на тъпата практика на телекомите да дават по-добри условия само за нови клиенти, а старите и лоялните - кучета ги яли

ами обидно е

Според мен изобщо не са правили проверки. Интересуваха се единствено дали съм на срочен трудов договор. Е, изпитателния срок не прави договора срочен, ама това е трудно за разбиране от не юрист, по телефон. 

Пък и кой знае, откакто имам Дайнерс, разплащателния влог доста ме дразни, та току-виж мързела ми се изпари и отида да го закрия. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 9 часа, mu_ry каза:

и мъжа ми си изкара с лимит 2500 , ипотека и друга КК . Може би имаше значение, че фирмата в която работим има договорка с тях и всичко стана много лесно 🙂

Проверяват в НОИ какво получаваш, вадят вноските по кредити и калкулират 4-5% от кредитния лимит мининална вноска за всяка кк, която има този който кандидатства. Ако остатъка е над някакъв зададен лимит получаваш одобрение.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Явно все пак проверват някои неща.

Знаеха, че имам кредит 2000 лв, което реално е Дайнърс картата, както и без да са ме питали или искали бележи за залата, горе-долу цифрата написана от тях в договора отговаряше на реалния.

Връзка към коментар
преди 10 часа, КолЮ каза:

Проверяват в НОИ какво получаваш, вадят вноските по кредити и калкулират 4-5% от кредитния лимит мининална вноска за всяка кк, която има този който кандидатства. Ако остатъка е над някакъв зададен лимит получаваш одобрение.

Малко се съмнявам да е така.

В този случай лимита ми трябва да е отрицателен.

• Смея се 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.