Прескочи до съдържание

Говорим си за: Доминиканската Република

гост

Препоръчани мнения

• 8 месеца по-късно ...
Публикувано:

Потърсих назад в темата, но не намерих отговор. В коя част на ДР плажа и морето са по-добри - Карибско море или Океанското крайбрежие?

Под по-добри разбирам спокойно синьо море - да става за къпане и плуване и пясъчен плаж с добра организация - без да е пренаселен - палми, бял мек пясък и пр.

Приемам и препоръки за хотел - двама възрастни, с хубав плаж и добри общи части в границите на 300-400 евро за нощувка.

Публикувано:
преди 45 минути , Mamas каза:

Приемам и препоръки за хотел - двама възрастни, с хубав плаж

Eden Roc Cap Cana

Много хубаво място с добър тих малък плаж, басейни, СПА, бар и ресторанти.

Цените варират според дати/сезонност/клубни карти и т.н.

Публикувано:
преди 6 часа, Mamas каза:

Потърсих назад в темата, но не намерих отговор. В коя част на ДР плажа и морето са по-добри - Карибско море или Океанското крайбрежие?

Под по-добри разбирам спокойно синьо море - да става за къпане и плуване и пясъчен плаж с добра организация - без да е пренаселен - палми, бял мек пясък и пр.

Приемам и препоръки за хотел - двама възрастни, с хубав плаж и добри общи части в границите на 300-400 евро за нощувка.

Не съм ходила, но съм чела потребителски отзиви, твърдят, че Карибското крайбрежие е със спокойното море и белите пясъци, океанското било ветровито, съответно може да има високи вълни. Тоест Баваро - не, Ла Романа - да. Също така трябва да се провери кога избрания плаж се замърсява от водорасли и как се справят с почистването му, това мисля, че важи за Баваро.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, Tim каза:

Eden Roc Cap Cana

Много хубаво място с добър тих малък плаж, басейни, СПА, бар и ресторанти.

Цените варират според дати/сезонност/клубни карти и т.н.

Разкошен е! 🤩 За жалост доста скъп, най-ниската тарифа в следващите 6 месеца е 900 USD за нощувка за двама. Това видях във фирмения сайт. Може да има някъде по-ниска цена, но в този ценови клас ми е все тая 😀

@Mamas виж Catalonia hotels  https://www.cataloniahotels.com/en/blackfriday , в момента имат намаление за черен петък. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 32 минути , Jenbel каза:

избрания плаж се замърсява от водорасли и как се справят с почистването му

Постоянно ги чистят, а и за превенция опъват и бонови заграждения.

Но е природа все пак и понякога отнема ден/два да реагират.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.