captain_oveur Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Сигурен съм, че ще има случаи, когато след представянето на пилот с подобно име много от пътниците ще искат да слезат веднага от самолета Дано да са съседите ми по седалка! И двамата! 3
Duke Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Дано да са съседите ми по седалка! И двамата! Ако полетът е от/до София, шансовете ти нарастват значително... 1
captain_oveur Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) Ако полетът е от/до София, шансовете ти нарастват значително... А ако са от/до Истанбул - намаляват. Не се бях сетил. Пфу, че късмет! Редактирано 26 март, 2015 от captain_oveur 1
Topfly Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Дано да са съседите ми по седалка! И двамата! Лошото е, че капитанът се представя, когато самолетът вече тръгнал. Според мен ще има тендендия за масово преименуване на капитаните с мюсюлмански имена или ще въведа практика, която спестясва името на пилотите.
captain_oveur Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) Лошото е Може и по-лошо: в края на пътуването да чуеш: Уважаеми пътници, преди излитането се представих като капитан Педер Педерсен, обаче истината е, че всъщност се казвам Генадий Рукавишников! Нека ви! Ха-ха-ха! И като стана дума... Някои се притесняват от пилот на име Мустафа, други - от пилот на име Владимир... А най-лошото е, ако се чуе, че ще „кара“ Captain Oveur Редактирано 26 март, 2015 от captain_oveur 4
macf1an Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) Пресконференцията на живо: http://www.bbc.com/news/world-europe-32062278 Редактирано 26 март, 2015 от macf1an 2
Фил Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 И ако някой толкова се притеснява от подобно име на пилот, дали отказва да лети с Търкиш, с компаниите от залива, от Индонезия ... ? И като стана дума... Някои се притесняват от пилот на име Мустафа, други - от пилот на име Владимир... А най-лошото е, ако се чуе, че ще „кара“ Captain Oveur По този повод се сещам за един готин грузински виц , ама може би не е подходяща тази тема за вицове ... 1
captain_oveur Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) И ако някой толкова се притеснява от подобно име на пилот, дали отказва да лети с Търкиш, с компаниите от залива, от Индонезия ... ? По този повод се сещам за един готин грузински виц , ама може би не е подходяща тази тема за вицове ... А имената на механиците?! Леле-мале! Ти представяш ли си? Всички пилоти и стюардеси на борда се казват Ханс и уж всичко е наред, обаче главният механик в хангара... Направо ужас! Редактирано 26 март, 2015 от captain_oveur 2
Георги Василев Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Вторият пилот съзнателно и най-вероятно умишлено е насочил самолета към земята, което е довело до разбиването му във френските Алпи и смъртта на 150 души, съобщи на специална пресконференция френски прокурор. Френската прокуратура потвърди информацията, че единият пилот е останал да управлява самолета сам, тъй като капитанът е бил извън кабината, без да може да влезе в нея. По-рано днес New York Times съобщи, позовавайки се на източници от разследването, че пилотът на разбилия се самолет е бил извън кабината по време на катастрофата и не е могъл да влезе в нея. Превозвачът Germanwings засега се въздържа от коментар, но уточни, че вторият пилот е имал 630 летателни часа.
Topfly Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 След 11-ти септември имаше не един случай при който самолети бяха връщани заради молещи се мюсюлмани на борда. Седнал някакакъв брадат чичко до теб и си мърмори под носа: Аллах Акбар, Аллах Акбар
silvia_b Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Със сигурност втория пилот Andreas Lubitz умишлено е насочил самолета надолу, сега въпросът е ЗАЩО? The co-pilot of a Germanwings jet that went down in the French Alps, killing 150 people, appears to have crashed the plane deliberately, a Marseille prosecutor said on Thursday. The German citizen, left in sole control of the Airbus A320 after the captain left the cockpit, refused to re-open the door and pressed a button that sent the jet into its fatal descent, the prosecutor told a news conference carried on live television.
captain_oveur Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) След 11-ти септември имаше не един случай при който самолети бяха връщани заради молещи се мюсюлмани на борда. Седнал някакакъв брадат чичко до теб и си мърмори под носа: Аллах Акбар, Аллах Акбар Може да го е страх от летенето бе, човек! Недей веднага с лошо! Той ако иска да върши злини, ще се спотайва, няма да се разкрие на всеослушание, та да предизвика внимание. Със сигурност втория пилот Andreas Lubitz умишлено е насочил самолета надолу, сега въпросът е ЗАЩО? The co-pilot of a Germanwings jet that went down in the French Alps, killing 150 people, appears to have crashed the plane deliberately, a Marseille prosecutor said on Thursday. The German citizen, left in sole control of the Airbus A320 after the captain left the cockpit, refused to re-open the door and pressed a button that sent the jet into its fatal descent, the prosecutor told a news conference carried on live television. Излиза, че някой на земята не си е свършил работата и е пуснал в кокпита психически нестабилен човек. Редактирано 26 март, 2015 от captain_oveur
Masmiya Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) Името обаче е Андреас. Едно от най - популярните немски имена. Във Фейсбук се споделя и линк от кашето на вече изтрития му профил. Снимки от Таймс Скутер и Сан Франциско, участие в маратона на ЛХ. Всичко изглежда толкова нормално. Редактирано 26 март, 2015 от Masmiya 1
dealni Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) След 11-ти септември имаше не един случай при който самолети бяха връщани заради молещи се мюсюлмани на борда. Седнал някакакъв брадат чичко до теб и си мърмори под носа: Аллах Акбар, Аллах Акбар то не е за смях, ама тези дето са ползвали Еър Арабия като мен, знаят как започва полета злокобно с Алах Акбар .... Редактирано 26 март, 2015 от dealni 1
captain_oveur Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 то не е за смях, ама тези дето са ползвали Еър Арабия като мен, знаят как започва полета злокобно с Алах Акбар .... Тоест ти си се притеснила, че някой гаден християнски фундаменталист възнамерява да взриви самолета, пълен с мюсюлмани? Щото аз друга опасност по линия на тероризма не виждам 4
Topfly Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Може да го е страх от летенето бе, човек! Недей веднага с лошо! Той ако иска да върши злини, ще се спотайва, няма да се разкрие на всеослушание, та да предизвика внимание. Не съм твърдял друго нещо Излиза, че някой на земята не си е свършил работата и е пуснал в кокпита психически нестабилен човек. Дано е просто психично нестабилен човек! По лошият вариант е да е някакъв вербуван агент на Ислямска Държава с който се опитват да сплашат всички християни, че терористите са им сред нас досри с германски паспорт и немски имена.. Преди години имаше самоубийство със самолет на Silk air. Там мотивациите на пилота бяха загуби на борсата то не е за смях, ама тези дето са ползвали Еър Арабия като мен, знаят как започва полета злокобно с Алах Акбар .... Egyip air също така почва полетите! Показват една джамия на екрана и се почва едно безкрайно Аллах Акбар 2
Masmiya Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) Ами то и членовете на ИД за мен са психически нестабилни хора. Пътували сте, предполагам познавате хора с различни имена и религии и знаете, че не името или религията те правят опасни, по-добри или по-лоши. Редактирано 26 март, 2015 от Masmiya 2
Topfly Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Името обаче е Андреас. Едно от най - популярните немски имена. Във Фейсбук се споделя и линк от кашето на вече изтрития му профил. Снимки от Таймс Скутер и Сан Франциско, участие в маратона на ЛХ. Всичко изглежда толкова нормално. Дай линк да го видим този Андреас!
macf1an Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Призовавам да се съсредоточим върху конкретиката, а нуждата за отдушник на притесненията да се пренесе в някоя от общите теми по въпроса. Голямата загадка представлява защо не са успели да последват аварийната процедура за отваряне на вратата, която циркулира в мрежата от вчера. 4
Masmiya Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AmeuJgIitkdsJ%3Ahttps%3A%2F%2Fde-de.facebook.com%2Fandreas.lubitz.3+&cd=1&hl=de&ct=clnk&gl=de Ако е срещу правилата на форума, моля да се изтрие. 1
stanimir Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Ако полетът е от/до София, шансовете ти нарастват значително... Баш - българинът щом си е платил нивга няма да се мине ! 2
dealni Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 (редактирано) е то в тия полети християни с лопата да ги ринеш, прав си по принцип, би трябвало там да сме най-спокойни ...но аз говоря за момента , в който онзи чутовен глас почва да ти реди от високоговорители колко велик е Аллах , с едно такова метално ехо все едно ти диша в гърба, и как всички замлъкват докато самолета набира, е някакси...нарушава ми душевното спокойствие... Редактирано 26 март, 2015 от dealni
Masmiya Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Macflan, от прочетеното останах с впечатлението, че аварийното отваряне може да бъде спряно или блокирано от седящи в пилотската кабина. 2
stanimir Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Компаниите от Залива са си най-сигурни от гледна точка на тероризъм. Ако това беше дело на теросристи вече да са се похвалили. Нали това е целта на тия занимания ? П.П. Търсете жената ( по тия ширини вече търсете и мъжът) ! 2
Topfly Публикувано: 26 март, 2015 Публикувано: 26 март, 2015 Призовавам да се съсредоточим върху конкретиката, а нуждата за отдушник на притесненията да се пренесе в някоя от общите теми по въпроса. Голямата загадка представлява защо не са успели да последват аварийната процедура за отваряне на вратата, която циркулира в мрежата от вчера. Ако добре разбрах аварийно може да се отвори вратата само ако в пилотската кабина копчето не е сложено съзнателно в позиция lock. Така е и логично, защото всеки терорист би могъл да заплаши стюардесата и да я принуди да отвори вратата по аварийната процедура. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега