jungfraujoch Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 2 часа, Георги Матеев каза: Това преживяване със сигурност ще остане разтърсващ спомен доживот и определено промени гледната ми точка по някои теми. Това твое преживяване ме остави без думи. Радвам се,че те познавам. За мен си пример за пътешественик,вечен нещотърсач и човек,оценяващ случващото се по възможно най-позитивен начин. преди 2 часа, Георги Матеев каза: Все пак успях да хвърля око и на бахайските градини 🙂 Постоянството винаги печели. Мечтал си да видиш градините и ти се е получило по трудния начин. Пиши,когато се прибереш. Всички очакваме с трепет. Поздрави. 8 1
deian Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март 100% си много по-информиран от мен, но виждам, че има и полет на TUS AIR на 03.03 в 10:00 АМ от Таба до Атина (U89115). 3 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март Привет от Ейлат! Стъпка 1 от плана - осъществена 😊 34 49
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март Голямо вълнение... Най-сетне в безопасност в Египет! 😊 Докато чакаме утрешния полет за Атина лекуваме стреса с тежък 5* ол инклузив. И да, ще прекаля с алкохола тази вечер, още отсега ви казвам наздраве. Какво нещо е животът... един ден летят ракети над главата ти, а на другия ден си на басейна с коктейл в ръка. И тепърва има да осмислям какво ми се случи... 50 5 54 1
zon Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 17 минути , Георги Матеев каза: Голямо вълнение... Най-сетне в безопасност в Египет! 😊 @Георги Матеев това е спасение по библейски :))) 🫶 Архитекта на Бахайските градини е иранец. 8 1
stanimir Публикувано: 2 март Автор Публикувано: 2 март 2 hours ago, Георги Матеев said: Голямо вълнение... Най-сетне в безопасност в Египет! 😊 Докато чакаме утрешния полет за Атина лекуваме стреса с тежък 5* ол инклузив. И да, ще прекаля с алкохола тази вечер, още отсега ви казвам наздраве. Какво нещо е животът... един ден летят ракети над главата ти, а на другия ден си на басейна с коктейл в ръка. И тепърва има да осмислям какво ми се случи... Така и така си загрял , ако търсиш идеи Судан ти е под носа 😉 1 11 1
zon Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Нито една ЕС държава в момента не евакуира своите граждани. Въздушното пространство е затворено. 5
zon Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Придвижването от една точка до друга по суша в Израел не е безопасно, има много рискове. @Георги Матеев може да го потвърди. 3
Георги Матеев Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 36 минути , stanimir каза: Така и така си загрял , ако търсиш идеи Судан ти е под носа 😉 За Судан не знам, но имам (засега неотменени) билети за Сомалия за четвъртък. Не се шегувам 🙂 Само дето вече се чудя дали ми се ходи въобще. Беше ясно, че в случая държавата няма какво да направи. Нищо не очаквах, все пак не са магьосници, и затова се организирах сам. Немецът също не получи никаква помощ от своите. Най-добре се представиха австрийците - предложиха на моя приятел да му организират такси от Хайфа до Ейлат, но той предпочете да пътува с нас с автобуса. @yyanat@abv.bg ще ми повярваш ли, че нямам идея кой е Тити Папазов? В момента празнуваме измъкването си от Израел. Тоя египетски ол инклузив дойде точно навреме за финал на цялата одисея. Много ми е релакс, макар че ситуацията е леко така: Същевременно ми е ужасно мъчно колко е сбъркан света в днешно време... 44
Zlia Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 21 минути , Георги Матеев каза: ще ми повярваш ли, че нямам идея кой е Тити Папазов? Ще го познаеш по риданията и сълзите както и по нечленоразделното говорене 😉 2 13
Костов Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март @Георги Матеев, наздраве Жоре! Всичко е добре, когато свършва добре. Grey goose ли пиеш, или квот има? 4 1
ivailo_radev Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Преди 1 час, Георги Матеев каза: За Судан не знам, но имам (засега неотменени) билети за Сомалия за четвъртък. Не се шегувам 🙂 Само дето вече се чудя дали ми се ходи въобще. Беше ясно, че в случая държавата няма какво да направи. Нищо не очаквах, все пак не са магьосници, и затова се организирах сам. Немецът също не получи никаква помощ от своите. Най-добре се представиха австрийците - предложиха на моя приятел да му организират такси от Хайфа до Ейлат, но той предпочете да пътува с нас с автобуса. @yyanat@abv.bg ще ми повярваш ли, че нямам идея кой е Тити Папазов? В момента празнуваме измъкването си от Израел. Тоя египетски ол инклузив дойде точно навреме за финал на цялата одисея. Много ми е релакс, макар че ситуацията е леко така: Същевременно ми е ужасно мъчно колко е сбъркан света в днешно време... Абсолютно те разбирам, Жоро. Мъчно и тъжно са точните думи за това, което чувствам в момента. И малко гняв. Толкова сме се развили технологично, но иначе не сме мръднали и 1 см. през последните 20 000 години. А можем да живеем буквално в Рая 18
tolysgg Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Преди 1 час, Георги Матеев каза: @yyanat@abv.bg ще ми повярваш ли, че нямам идея кой е Тити Папазов? Искрено ме развесели с това, радвам се, че все още има хора, който са далеч от истински натуралната простотия 🙂 Успех нататък по маршрута и благодарности, че за разлика от цялата некадърна медийна среда ни даваше подробности от центъра на събитията🍻 4 1
dunaika Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Уважавам хора, които в критични ситуации запазват самообладание и действат с мисъл. @Георги Матеев с показно̀ как се прави 🙂 Много се радвам, че се измъкна! 12 1
Цвете Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 1 час, Георги Матеев каза: За Судан не знам, но имам (засега неотменени) билети за Сомалия за четвъртък. Не се шегувам 🙂 Само дето вече се чудя дали ми се ходи въобще. Аз предлагам да се довериш на инстинкта и да прочетеш правилно знаците😉 И както писах преди два дни, айде, прибирай се! В тайминга си😘 Наздраве! 9 1
Иван Попов Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 5 часа, Георги Матеев каза: Голямо вълнение... Най-сетне в безопасност в Египет! 😊 Браво! Щастливо завръщане! Много се радвам, че всичко е наред и си добре! Наздраве! 🥂 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март преди 9 минути , Иван Попов каза: Наздраве! 🥂 За всички ❤️ 41 16 18
Zdravko Nestorov Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март БРАВО!!! Стискам палци да успееш и психически да се отдръпнеш от всичко това поне малко, бидейки в Египет. Много се радвам, че всичко се е разминало по възможно най-добрия начин! НАЗДРАВЕ. П.С. Много съм тъжен и едновременно ядосан, че заради амбициите на политически лидери страдат толкова невинни хора - все тая каква е крайната цел... @ivailo_radev го каза страшно добре... тъжната истина 😞 8 1
Madonna Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Преди 1 час, Георги Матеев каза: За всички ❤️ Радвам се, че се измъкна! 1
Седем Два Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март 3 hours ago, Георги Матеев said: За всички ❤️ Най-накрая си отдъхнах. Много се радвам за теб 🍹 1 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 март Популярно мнение Публикувано: 3 март Летище Таба! И птичката на Electra Airways, която ще ме върне в Европа. Не помня откога не съм се радвал толкова да видя българския флаг... 🙂 И навръх 3 март си пристигам в България (Атина-София е в 17:00) и то с 2 български самолета (Electra и Bulgaria Air). Случайност? Не мисля. Честит празник! 🇧🇬 37 36
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега