ivailo_radev Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март преди 35 минути , Георги Матеев каза: Летище Таба! И птичката на Electra Airways, която ще ме върне в Европа. Не помня откога не съм се радвал толкова да видя българския флаг... 🙂 И навръх 3 март си пристигам в България (Атина-София е в 17:00) и то с 2 български самолета. Случайност? Не мисля. Честит празник! 🇧🇬 Добре дошъл в Атина и лек полет към България после! Следях ти полета 😄 😄 😄 10 1
Hakkâri Spor Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март А вдругиден за Сомалия през Истанбул ли? p.s. гледай откъм добрата страна, добавил си още две нови летища към колекцията: Xайфа и Таба 😉 4
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 3 март Популярно мнение Публикувано: 3 март преди 36 минути , Hakkâri Spor каза: А вдругиден за Сомалия през Истанбул ли? Отменям Сомалия в момента, докато кисна в лаунджа в Атина. Билетите ми са през Доха и във втори подобен филм не искам да влизам. В близките поне 2 седмици не мисля, че каквото и да е минаване през региона е добра идея, дори да пуснат полетите. В тази връзка - бг посолството в Тел Авив одеве прати ъпдейт. Извънредното положение в Израел се удължава (засега) до 12 март. Не звучи оптимистично. Споделям последна снимка от Египет, която забравих да постна в предната публикация. На летището в Таба беше тотален хаос, а на чекин гишетата (на които нямаше дори компютри) "бордните талончета" се пишеха на ръка. Та аранжирах един специален кадър за спомен 🙂 36 1 15 1
Crazy Horse Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март Честит празник, Жоро и добре дошъл у дома! Радвам се, че всичко приключи с щастлив край! 8 1
Миланка Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март На 2.03.2026 г. в 20:20, Георги Матеев каза: нямам идея кой е Тити Папазов? По новините тази вечер го дадоха, че се е прибрал по същия маршрут като теб, а аз през целият репортаж се взирах дали ще мерна теб като пристигащ. Добре дошъл в България! 1
Zaro Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март На 2.03.2026 г. в 20:20, Георги Матеев каза: нямам идея кой е Тити Папазов? Става да играе Оскар Сълзата.
boogy83 Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март преди 11 часа, Георги Матеев каза: а на чекин гишетата (на които нямаше дори компютри) "бордните талончета" се пишеха на ръка. Та аранжирах един специален кадър за спомен 🙂 🙂 Хехехехе, сигурно се пишат на ръка, защото трябва да ти фигурира и името според някакви нови наредби 🙂 Аз някъде бях гледал билети на вътрешни полети при комунизма в Бългатия са били като билетче за градския транспорт, тия отпреди 2-3 години дето си имахме 😀 А снимката спомен е чудесена 😉 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега