silvia_b Публикувано: 19 юли, 2019 Публикувано: 19 юли, 2019 Дани, ходихме на маймунскта гора и оризови тераси . За този водопад може да питаме. Стопнанката на вилата каза за двореца на Убуд , ще идем малко и на шопинг за сувенири.
mililia Публикувано: 19 юли, 2019 Публикувано: 19 юли, 2019 Силве, в Убуд има дворец, който ще разгледате за 30 мин и два храма. Като цяло обиколете пазара, главната улица и някои от малките пресечки в посока маймунската гора. Направете си масажи, пийте сокчета от местни плодове. Има и един пешеходен маршрут покрай оризови поля. Отделно помарзелувайте покрай басейна на вилата и усетете как се освобождавате от стреса. То Бали не е да тичаш непрекъснато да отмяташ нещо. Седнете в някое кафе и позяпайте безцелно, а може и да мине някоя процесия. 3
Дани Магелани Публикувано: 19 юли, 2019 Публикувано: 19 юли, 2019 преди 43 минути , silvia_b каза: Дани, ходихме на маймунскта гора и оризови тераси . За този водопад може да питаме. Стопнанката на вилата каза за двореца на Убуд , ще идем малко и на шопинг за сувенири. Близо до пазара има езеро с лотуси. Дано са цъфнали. Прекрасно място за кафе и релакс. 1
CarpeDiem Публикувано: 20 юли, 2019 Публикувано: 20 юли, 2019 преди 16 часа, mililia каза: Силве, в Убуд има дворец, който ще разгледате за 30 мин и два храма. Като цяло обиколете пазара, главната улица и някои от малките пресечки в посока маймунската гора. Направете си масажи, пийте сокчета от местни плодове. Има и един пешеходен маршрут покрай оризови поля. Отделно помарзелувайте покрай басейна на вилата и усетете как се освобождавате от стреса. То Бали не е да тичаш непрекъснато да отмяташ нещо. Седнете в някое кафе и позяпайте безцелно, а може и да мине някоя процесия. Аз дори нарочно си оставих един свободен ден за изброеното. 2
CarpeDiem Публикувано: 20 юли, 2019 Публикувано: 20 юли, 2019 Препоръчвам този ресторант, близо до Бесаких, 100 000 бюфет, има страхотна гледка към оризови тераси. 2
DaBo Публикувано: 20 юли, 2019 Публикувано: 20 юли, 2019 А аз ето това - Clear Cafe В самия Убуд е, има и спа център към него. Обстановката е чудесна, обслужването също, а храната е по-различна и красиво презентирана. 3
Pep Публикувано: 19 септември, 2019 Публикувано: 19 септември, 2019 Здравейте, Магеланци, Извинявам се за "грубото" нахлуване в темата, но в момента правя проучване и съвсем грубо планиране на бъдеща почивка на Бали. Иска ми се усетим духа на Бали разглеждам различни места за настаняване. Какво мислите за райнона на Тегалаланг/Tegallalang, прочетох доста, но не намирам информация за настаняване и престой там Мислите ли, че е добро място за целия престой и може ли да бъде удобна начална точка, за туристическите обиколки на острова с гид? По-конкретно вниманието ми се спрява върху тези 2 места за настаняване - DD Ubud Jungle Villa и Umah Hoshi . Ще се радвам, ако ми препоръчате добри места за настаняване, като ми се иска през целия престой 7-10 дни, да сме на едно (макс. 2) места.
Цвете Публикувано: 19 септември, 2019 Публикувано: 19 септември, 2019 преди 12 минути , Pep каза: Здравейте, Магеланци, Извинявам се за "грубото" нахлуване в темата, но в момента правя проучване и съвсем грубо планиране на бъдеща почивка на Бали. Иска ми се усетим духа на Бали разглеждам различни места за настаняване. Какво мислите за райнона на Тегалаланг/Tegallalang, прочетох доста, но не намирам информация за настаняване и престой там Мислите ли, че е добро място за целия престой и може ли да бъде удобна начална точка, за туристическите обиколки на острова с гид? По-конкретно вниманието ми се спрява върху тези 2 места за настаняване - DD Ubud Jungle Villa и Umah Hoshi . Ще се радвам, ако ми препоръчате добри места за настаняване, като ми се иска през целия престой 7-10 дни, да сме на едно (макс. 2) места. Зависи дали искате уединение. Мога с чиста съвест да препоръчам хотела ни в Убуд - Swahita Ubud. Даже съжалих, че не направихме повече нощувки в Убуд. В Санур хотелът / Akana botique hotel/ също беше чуден, но не харесах града. 4
bonboneva Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 преди 22 часа, Цвете каза: Зависи дали искате уединение. Мога с чиста съвест да препоръчам хотела ни в Убуд - Swahita Ubud. Даже съжалих, че не направихме повече нощувки в Убуд. В Санур хотелът / Akana botique hotel/ също беше чуден, но не харесах града. Аз резервирах Swahita Ubud по ваша препоръка. Вярвам, че ще ни хареса. 1
bonboneva Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 На 10.05.2019 г. в 17:08, ЕмиЖор каза: На Убуд на плажа на едно място има костенурки в басейни. Може да се пипат. На Убуд има ли плаж?
DaBo Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 1 minute ago, bonboneva said: На Убуд има ли плаж? Не 1
ЕмиЖор Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 преди 31 минути , bonboneva каза: На Убуд има ли плаж? Санур съм имала предвид. На Убуд няма плаж разбира се Съжалявам за объркването! 1
Христиан Публикувано: 20 септември, 2019 Автор Публикувано: 20 септември, 2019 Преди 1 час, ЕмиЖор каза: Санур съм имала предвид. На Убуд няма плаж разбира се Съжалявам за объркването! В Санур има плаж и на мен лично ми харесва, но не е нищо особено. 1
dechy Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 На 19.09.2019 г. в 11:52, Pep каза: Здравейте, Магеланци, Извинявам се за "грубото" нахлуване в темата, но в момента правя проучване и съвсем грубо планиране на бъдеща почивка на Бали. Иска ми се усетим духа на Бали разглеждам различни места за настаняване. Какво мислите за райнона на Тегалаланг/Tegallalang, прочетох доста, но не намирам информация за настаняване и престой там Мислите ли, че е добро място за целия престой и може ли да бъде удобна начална точка, за туристическите обиколки на острова с гид? По-конкретно вниманието ми се спрява върху тези 2 места за настаняване - DD Ubud Jungle Villa и Umah Hoshi . Ще се радвам, ако ми препоръчате добри места за настаняване, като ми се иска през целия престой 7-10 дни, да сме на едно (макс. 2) места. В Убуд препоръчва с 2 ръце нашия хотел - Alam Indah, по-конкретно стая Japun. Невероятна тераса, приглушени светлини и аромати на тропически цветя се носеха. Намира се в съседство с Мънки форест. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега