Duke Публикувано: 9 юни, 2015 Сподели Публикувано: 9 юни, 2015 ... вижте колко е опърничаво знамето във ветровити условия и колко забавни опита отнема докато се получи свестен кадър Което от само себе си ме подсети за това, че внезапно появилият се вятър, моментално превърна шотландската армия в още по-страшна... 3 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 15 юни, 2015 Сподели Публикувано: 15 юни, 2015 Знамето успешно е предадено на Георги Матеев за нови приключения Качих 2 снимки, чакащи одобрение, но качвам още 1, че много ми харесва. 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Качих 30-ина нови снимки със знамето - от Тенерифе, Гран Канария, Свалбард и Алжир. Предполагам до 2-3 дни ще се появят в галерията. Ето някои от тях: Ресторант Le Magelan в Алже Кралски мавритански музей, Типаза / Алжир: Maqam Echahid (мемориалът Martyrs) в Алже: Римски руини, Джемила / Алжир: 12 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Сложи геотаг на свалбардските снимки, моля те, че нямат. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 Dongchuan red land, Yunnan, China Само забележете колко внимателно децата са изпънали знамето... осъзнават мисията си. 45 Връзка към коментар
Elena_el Публикувано: 4 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 Dongchuan red land, Yunnan, China Само забележете колко внимателно децата са изпънали знамето... осъзнават мисията си. Zname001b.jpg Гласувам да влезе в календара!!!!! 6 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 Гласувам да влезе в календара!!!!! Няма никакъв шанс, но благодаря. Връзка към коментар
Elena_el Публикувано: 5 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2015 Няма никакъв шанс, но благодаря. Ако трябва ще приложим някоя от следните "хватки" .... 1. Събиране на група (може и митинг в знак на подкрепа пред Парламента) 2. Натиск върху журито, комисия за борба с корупцията липсва. 3. Без коментар Tedy,възхищавам се на способността ти да ни правиш съпричастни с твоето пътуване, както малко хора могат да направят.. Имаш моето голямо, искренно БЛАГОДАРЯ!!! 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 5 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2015 Хахахах като практичен човек третия вариант ми допада най-много, винаги върши работата бързо и ефикасно. А аз благодаря за хубавите думи, наистина. Често изпитвам съмнения по отношение на фотографиите си и подобни думи ме карат да се чувствам и по-уверена, и по-мотивирана. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 (редактирано) Започвам снимките със знамето от китайско. Ето 2 от Юнанските оризови тераси. Каньонът Leaping tiger gorge, на река Яндзъ. Редактирано 23 октомври, 2015 от Tedy 26 Връзка към коментар
cck Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Нали ще ги добавиш и в галерията. http://magelanci.com/gallery/category/51-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0/ Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 24 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2015 Нали ще ги добавиш и в галерията. Има още доста, ще ги добавя всички, когато са готови. 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 2 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2015 Не е знамето, ама пак си е магеланско етикетче на остров Мана, Фиджи 20 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 3 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2015 Още малко магелански от Китай и Тибет: Dongchuan red land, Yunnan Huanglong, Sichuan Jiuzhaigou, Five flower lake, Sichuan Ganden Sumtseling Monastery, Shangri La, Yunnan Shangri La, Yunnan Drepung monastery, Tibet Zhangye Danxia landform, Gansu Има и още, но в галерията. 24 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2015 Теди, страхотни снимки! 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 3 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2015 Благодаря, доста съм наснимала, че и групата ми в Ласа е увековечена със знамето. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Опитвам се да добавя координатите, бавна и трудна работа. Някои паркове ги намерих, други изобщо не успявам. Та ще ги тагна приблизително. Бях в много малки селца и не мога да ги открия. Връзка към коментар
ECC Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Опитвам се да добавя координатите, бавна и трудна работа. Някои паркове ги намерих, други изобщо не успявам. Та ще ги тагна приблизително. Бях в много малки селца и не мога да ги открия. Гледай поне държавата да улучиш и да си купиш фотоапарат с координати,та да знаеш къде си ходила Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Гледай поне държавата да улучиш и да си купиш фотоапарат с координати,та да знаеш къде си ходила Държавата е лесна за нацелване, а апарата силно се надявам скоро да не го сменям. Но доста се изнервих, защото за 5 снимки загубих 1 час, а имам още 15. Връзка към коментар
ECC Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Последния път,когато се занимавах с тази дейност съвсем ударих на камък и се наложи Георги да я досвърши.Така че те разбирам напълно. 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Държавата е лесна за нацелване, а апарата силно се надявам скоро да не го сменям. Но доста се изнервих, защото за 5 снимки загубих 1 час, а имам още 15. Лесно оптимизирано фотографско решение е следното: Правиш "проба" с телефона (предполам се смартфон) и имаш записани на него GPS координатите. След това си действаш по утвърдения начин Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Е то това още по-сложно става, да мисля и за телефон. Ще се мъча и без него. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 5 ноември, 2015 Хитрият начин с телефона е, има приложения които синхронизират часа на телефона с този на камерата. От там нататък караш цял ден с включен гпс и приложението записва, да речем, на всеки пет минути къде се намираш. После гледа часа на снимките и им лепи гпс таговете. Хитро е, но пада батерията на телефона бързичко Да, тегава работа е това с координатите, но няма как да стане по-лесно. 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 11 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2015 Символът на магеланци до символът на Копенхаген. Магеланското знаме стигна и до Роскилде,където посети музея на викингите и кралската катедрала /гробница/,вписана като обект от ЮНЕСКО 21 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 Продължаваме със снимките на магеланския символ. Дворецът Розенборг в Копенхаген. Тракийската гробница в Казанлък Боянската църква 17 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега