Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Йосиф Милчов
Публикувано:

За сефте ще летим с Пегасус и след чекиране ме подканват да платим някакви такса. Някои да знае трябва ли да се плати или да го игнорираме. Благодаря

Screenshot_2025-07-15-20-36-47-169_com.pozitron.pegasus-edit.jpg

Публикувано:
преди 58 минути , Йосиф Милчов каза:

За сефте ще летим с Пегасус и след чекиране ме подканват да платим някакви такса. Някои да знае трябва ли да се плати или да го игнорираме. Благодаря

Screenshot_2025-07-15-20-36-47-169_com.pozitron.pegasus-edit.jpg

Игнорирай 😁

• Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Благодаря за споделените полети 🙂 Аз пиша малко встрани от самата промоция, но не видях по-подходяща тема.

Всъщност предния път покрай една такава оферта си взех Sofia-> Sharm през lastminute, и точно вчера получих СМС, че полетът ми от SAW до Sharm е със сменен час, като новият полет SAW -> Sharm излита, докато аз съм във въздуха Sofia -> SAW. Какво да направим в този случай, да се свържем директно с Pegasus, за да сменим полета, или? На мен като звънна по телефона, ми дава буквално опция или да потвърдя новия час (което не ме устройва), или да канселирам билета (което донякъде пак не ме устройва, но предвид новата промоция - може би ще е по-смисления вариант). Благодаря предварително! 

Публикувано:

вчера и аз получих смс, както и автоматично обаждане от Турция, за сменен час на полет София-Истанбул, но не разбрах очаква ли се да направя нещо - изрично потвърждаване примерно? в сайта просто вече ми излиза новия час

другото, което ме озадачава, че в Manage My Booking, за да си видя резервацията всеки път трябва да си пиша фамилията + PNR, вместо просто да си е налична в менюто?

Публикувано:
Преди 1 час, antea каза:

другото, което ме озадачава, че в Manage My Booking, за да си видя резервацията всеки път трябва да си пиша фамилията + PNR, вместо просто да си е налична в менюто?

И при мен беше така за купен билет през lastminute, докато в един момент месец по-късно след поредното добавяне вече си стои постоянно в manage my booking

• Харесвам 1
Публикувано:

3 нови маршрута от Анталия, при които може да се направи връзка и от София

Анталия - Диарбакър от 19 август: 3 пъти седмично
Анталия - Елязъ от 15 август - 2 пъти седмично
Анталия - Сáмсун: от 18 август - 2 пъти седмично

ihvq1.png

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 18 минути , Oshko каза:

И при мен беше така за купен билет през lastminute, докато в един момент месец по-късно след поредното добавяне вече си стои постоянно в manage my booking

през посредник е разбираемо, но аз съм купила билетите през сайта им, затова се учудвам

Публикувано:

Ужас. Пробвай с другата промоция, не ексклузивната за 40% (без таксите), а за connecting flights от 29 евро (без таксите), дано успее да свали повече. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Дано стане и с двете промоции. Само внимавайте, че ръчкат часовете на SOF-SAW тия дни. Да не стане да купите свързващи полети, а после да ви се прецака връзката (трансфера)

• Харесвам 3
Публикувано:

"Няколко пътници са били глобени от турската полиция на летище Сабиха Гьокчен за ставане преди пълното спиране на самолет на турската компания „Пегасус“ (Pegasus), пътуващ по линията София-Истанбул, съобщи сайтът „Тюркийе тудей“. 

По информация на „Тюркийе тудей“ екипажът на самолета е пуснал на турски и английски език стандартното съобщение, призоваващо пътниците да останат по местата си до пълното спиране на самолета, но част от тях не са го направили. 

Кадри от случката са публикувани и от турската платформа за новини от сферата на авиацията „ХаваСосялМедия“ (HavaSosyalMedya), като на тях се виждат няколко изправени жени, застанали на пътеката в самолета. Според публикацията на медията след като екипажът се е опитал да направи забележка на станалите пътници, се е наложило извикването на служители от турската полиция, които са наложили глоби за „нарушаване на инструкциите за безопасност“ на неспазилите инструкциите пасажери. 

За момента няма информация относно точния брой на глобените пътници и тяхната националност. "

Дали е имало търкаляне по пода , рев , сополи ? Надали ...

• Харесвам 7
  • Браво 3
Публикувано:
преди 14 минути , stanimir каза:

"Няколко пътници са били глобени от турската полиция на летище Сабиха Гьокчен за ставане преди пълното спиране на самолет на турската компания „Пегасус“ (Pegasus), пътуващ по линията София-Истанбул, съобщи сайтът „Тюркийе тудей“. 

По информация на „Тюркийе тудей“ екипажът на самолета е пуснал на турски и английски език стандартното съобщение, призоваващо пътниците да останат по местата си до пълното спиране на самолета, но част от тях не са го направили. 

Кадри от случката са публикувани и от турската платформа за новини от сферата на авиацията „ХаваСосялМедия“ (HavaSosyalMedya), като на тях се виждат няколко изправени жени, застанали на пътеката в самолета. Според публикацията на медията след като екипажът се е опитал да направи забележка на станалите пътници, се е наложило извикването на служители от турската полиция, които са наложили глоби за „нарушаване на инструкциите за безопасност“ на неспазилите инструкциите пасажери. 

За момента няма информация относно точния брой на глобените пътници и тяхната националност. "

Дали е имало търкаляне по пода , рев , сополи ? Надали ...

Според мен това трябва да стане масово.

Единственият начин да се дисциплинират "бързащите" е да им се бръкне дълбоко в джоба.

• Харесвам 8
Публикувано:

На полета на Иберия от Майорка към Менорка, за първи път станах свидетел на обратната ситуация - вратите на самолета се отвориха и още нямаше станали да отварят багажните отделния и по пътеката.  Не знам дали някаква национална особеност, или специфика на полета, понеже самолета беше малък и наполовина празен - сигурно бяхме общо тридесетина пасажера и с късното ставане пак много бързо  се изтеглихме.

Публикувано:
преди 2 часа, Бръмбар каза:

На полета на Иберия от Майорка към Менорка, за първи път станах свидетел на обратната ситуация - вратите на самолета се отвориха и още нямаше станали да отварят багажните отделния и по пътеката.  Не знам дали някаква национална особеност, или специфика на полета, понеже самолета беше малък и наполовина празен - сигурно бяхме общо тридесетина пасажера и с късното ставане пак много бързо  се изтеглихме.

Най-вероятно останалите пътници са били туристи от по-северните държави, правещи island hoping. Моят опит с испански полети е, че също доста бързат със ставането.

• Харесвам 3
Публикувано:

Преди около час Пегасус ми анулираха полета от Бишкек за Истанбул ./за 28.09.25/

От тогава се опитвам да променя или да видя друга дата , но дава непрекъснато грешка , и в приложението  , и през десктопа.

Дали е само при мен проблемът?

Някой може ли да пробва , дали му излиза полет FRU - SAW за 28.09 или 29.09.25г.

• Шок 3
Публикувано:
преди 3 минути , Dora Popova каза:

Преди около час Пегасус ми анулираха полета от Бишкек за Истанбул ./за 28.09.25/

От тогава се опитвам да променя или да видя друга дата , но дава непрекъснато грешка , и в приложението  , и през десктопа.

Дали е само при мен проблемът?

Някой може ли да пробва , дали му излиза полет FRU - SAW за 28.09 или 29.09.25г.

На мен ми дава полети от първи октомври!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 11 минути , Dora Popova каза:

При мен все още нищо не се показва . Навсякъде дава грешка. И за октомври не виждам.

Вие от къде гледате?

Може би е свързано с новия код:

FRU больше не будет. Аэропорт "Манас" официально сменил код 

https://kaktus.media/doc/529262_fru_bolshe_ne_bydet._aeroport_manas_oficialno_smenil_kod.html

• Харесвам 4
Публикувано:

Кодът ми е сменен на първия полет до Бишкек.

Май ще пробвам по-късно или утре , че леко се изнервих , от това да ми дава непрекъснато грешка навсякъде.

Публикувано:
24 minutes ago, Dora Popova said:

Кодът ми е сменен на първия полет до Бишкек.

Май ще пробвам по-късно или утре , че леко се изнервих , от това да ми дава непрекъснато грешка навсякъде.

Уж дава първия полет да е от 01.10 , но при опит за резервация изписва грешка за всички дати.Предполагам временен бъг в сайта.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Търся, имам нужда от помощ, за:

Най-изгоден вариант за София-Абу Даби на 11.12. и Абу Даби-София - може и с отбивка примерно в Кувейт за 24-48 часа - с тръгване от Абу Даби на 19.12.2025 г. Нямам нищо против да стигна до Истанбул с бус или влак, както и по обратния път.

Пегасус май не става заради багаж само 3 кг, а и никак не се справям на сайта им, от няколко седмици се боричкам без резултат.

В Бест травел сървисис ми предложиха QR: Sofia - Doha - Abu Dhabi на 11.12. и Abu Dhabi - Doha - Sofia на 20.12.  за 500+ € като най-евтин вариант. Имат ли скрита комисионна? Лимитът на билетите изтича утре. 

Отсъствам между 29 август и 13 семтември. Може ли да се очакват по-ниски оферти след утре до към 28.8. и след 13 септември?

Въобще, да купувам ли утре или да отложа?

Благодаря!

Публикувано:
преди 14 минути , Anna Kalinovska каза:

Пегасус май не става заради багаж само 3 кг,

Просто плати за допълнителен багаж 

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.