Hakkâri Spor Публикувано: 22 август, 2023 Сподели Публикувано: 22 август, 2023 Гаранция никаква... 1 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 22 август, 2023 Сподели Публикувано: 22 август, 2023 Аз хванах някаква ФБ и им писах да питам... 🙂 И да не отговорят, поне съм пробвала. 1 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 23 август, 2023 Сподели Публикувано: 23 август, 2023 преди 13 часа, Coo каза: Аз хванах някаква ФБ и им писах да питам... 🙂 И да не отговорят, поне съм пробвала. Ако отговорят, напиши и тук отговора, моля, да знаем и ние! 🙂 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 23 август, 2023 Сподели Публикувано: 23 август, 2023 преди 11 часа, Roje каза: Ако отговорят, напиши и тук отговора, моля, да знаем и ние! 🙂 Не са ми отговорили, сега ходих до ФБ да проверя. 😞 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 август, 2023 Автор Сподели Публикувано: 23 август, 2023 29 minutes ago, Coo said: Не са ми отговорили, сега ходих до ФБ да проверя. 😞 Служителите от това ниво рядко са наясно.Дори да отговорят нещо то няма да е задължаващо.Докато не излезе разписанието не бих правил никакви планове на базата на предходни периоди. 2 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 23 август, 2023 Сподели Публикувано: 23 август, 2023 преди 1 час, stanimir каза: Служителите от това ниво рядко са наясно.Дори да отговорят нещо то няма да е задължаващо.Докато не излезе разписанието не бих правил никакви планове на базата на предходни периоди. Така е, аз не очаквах да ми отговорят нещо по-различно от "За разписанието следете сайта ни и ще се радваме да ви видим на борда", но те дори това не писаха 😆 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 8 декември, 2023 Сподели Публикувано: 8 декември, 2023 Имам полети 29.02 - 06.03.2024 купени с флекс през ластминит. де. Няма да ги летя и искам да ги отменя. Не съм го правила до сега и ми трябват насоки как да го направя. Ако връщането на сумата не е по моя карта, мога ли да сменя дестинация или само дати и колко пъти мога да сменя? Всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря! 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 18 декември, 2023 Сподели Публикувано: 18 декември, 2023 На 8.12.2023 г. в 10:52, Цвете каза: Имам полети 29.02 - 06.03.2024 купени с флекс през ластминит. де. Няма да ги летя и искам да ги отменя. Не съм го правила до сега и ми трябват насоки как да го направя. Ако връщането на сумата не е по моя карта, мога ли да сменя дестинация или само дати и колко пъти мога да сменя? Всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря! Аз имах двупосочен,който не летях в началото на декември без флекс директно от Пегасус и днес на майтап реших да прочета какви са таксите при отмяна.Оказа се,че дори за минал полет,който струва 150 лв ще ми върнат около 68 лв по сегашен курс.Днес го отмених,въпреки че е минал. 5 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 18 декември, 2023 Сподели Публикувано: 18 декември, 2023 преди 2 часа, dimitrov6 каза: ще ми върнат около 68 лв по сегашен Пиши пак след като си получиш парите по сметка. Даже не знам кое ме учудва повече. Това, че връщат пари за за минали полети или това, че приложението има и българска версия. 2 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 20 декември, 2023 Сподели Публикувано: 20 декември, 2023 На 18.12.2023 г. в 17:36, epetkov каза: Пиши пак след като си получиш парите по сметка. Получени са. Отказах и други полети в бъдеще,нямам флекс,и ми върнаха 661 лв при похарчени 1271.При минал полет,неизползван,до 45 дни трябва да поискаш връщане на някаква сума от него. 9 5 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 20 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 20 декември, 2023 1 hour ago, dimitrov6 said: Получени са. Отказах и други полети в бъдеще,нямам флекс,и ми върнаха 661 лв при похарчени 1271.При минал полет,неизползван,до 45 дни трябва да поискаш връщане на някаква сума от него. Да не си минал на друго ниво , купуваш полети и не летиш ? Шегувам се.Надявам се е просто приумица , не заради друго. 3 4 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 3 януари Сподели Публикувано: 3 януари Точките Bolbol ги дават само,ако реално си летял.За един двупосочен международен ми дадоха 3200,с които си поръчах нудъли за 2900 ,когато пак ще летя.Ако имаш билет,но не го ползваш не дават точки. 2 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 3 януари Сподели Публикувано: 3 януари Точките на Пегасус вършат страхотна работа за купуване на места в самолета (доста са евтини на самолети летящи по 4-5-6 часа, където си заслужава да си купиш място), също за купуването на билет, намаля с някакви евро, така че събирайте си ги и ги ползвайте. За храна не знам дали е изгодно, понеже обикновено с Пегасус си летиш до/от евтини държави и там може да хапнеш почти без пари. Връзка към коментар
Hakkâri Spor Публикувано: 3 януари Сподели Публикувано: 3 януари Пегасус летят и до цяла Европа, където не е евтино. Аз лично за полета до Казахстан си купих храна с бол бол точките, все пак 5-6 часа полет... За вътрешните полети съм купувал кафета и това е. 2 Връзка към коментар
valpet Публикувано: 29 януари Сподели Публикувано: 29 януари Днес получих уведомление,че са ми променили полет Истанбул - Бейрут. Промяната е с един ден разлика. Някой ако е имал подобни промени може ли да сподели какви са опциите в такъв случай.А също как е осъществил комуникацията с Пегасус. Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 29 януари Сподели Публикувано: 29 януари Аз канселирах моите полети в петък бяха точно Истанбул-Бейрут. Билетите бяха купени от едно промо на Пегасус, като бяха взела най- евтината тарифа. Не знам при промяна от тяхна страна, но при канселиране ми върнаха цялата сума без 3е на билет. Всичи промени т.е. канселиране направих през сайта на Пегасус. Изнендах се на такъв рефънд и парите ми бяха в сметката в събота. 6 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 29 януари Сподели Публикувано: 29 януари Pegasus засега винаги са се държали коректно при промяна от тяхна страна. По ковид, когато се анулираха полети на килограм, имаше възможност сам да си управляваш резервацията – да искаш възстановяване или да си смениш полета с друг. Презвъняваха по телефона и затваряха при променен полет, разбира се и мейли пращаха. Парите връщаха почти веднага. Което въобще не беше възможно при Търкиш, трябваше да се водят тел. разговори и така и не ми върнаха едни пари. Затова след тази ситуация в знак на протест (а и заради невъзможност лесно да си управлявам резервации) спрях да ползвам Т. за вътрешни полети в Турция. 3 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 29 януари Сподели Публикувано: 29 януари Аз преди 6 години имах доста билети по за няколко евро,купени от Румбо с карта Маестро . При променен полет ми звъняха по телефона на английски,но като не го знам търсеха преводач от руски.Защо не пишеха мейли ,не знам. 2 Връзка към коментар
Antigona Публикувано: 1 февруари Сподели Публикувано: 1 февруари Закупих на един билет полет от София през Анталия за извън Турция с Pegasus. Моля, ако някой е пътувал така да сподели чекираният багаж автоматично ли заминава за крайната дестинация или трябва да го взема при кацане в Анталия и отново да мина всички проверки и ново чекиране? Връзка към коментар
Hakkâri Spor Публикувано: 1 февруари Сподели Публикувано: 1 февруари Аз само веднъж съм пътувал с прекачване и с чекиран багаж конкретно с Пегасус, но беше преди 12 години (София-Адана-София през Истанбул), да, директно на крайната дестинация отиват куфарите. Щом ще се чекирате, питайте на гишето. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 февруари Сподели Публикувано: 1 февруари връзка международен - международен нормално багажа отива директно до крайната дестинация (изключение на Щатите или ако сте с отделни билети) само международен - вътрешен нормално изисква да се вземе багажа, за да мине на митница 2 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 9 февруари Сподели Публикувано: 9 февруари Здравейте. За билет с тарифа basic, което ще рече 1 piece of cabin baggage, мерят ли багажа за конкретни размери и тегло? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 18 февруари Сподели Публикувано: 18 февруари Сменили са ми един от полетите с 1 час и само ме уведомиха за това. Няма опции отказване или смяна на полет, така ли процедират? Връзка към коментар
Tim Публикувано: 25 февруари Сподели Публикувано: 25 февруари 2024 April 2nd launch our new route from Ankara to Lisbon Experience the city of Lisbon with fares as low as $69.99! 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега