Argentique Публикувано: 14 март Сподели Публикувано: 14 март Аз също трябваше да летя днес с връщане в неделя, та при изместване на полета с час няма опция за потвърждение/отказ и евентуално връщане на цялата платена сума. Понеже се наложи да не пътувам, отмених резервациите и ми възстановиха около 2/3 от сумата (не помня кое точно удържаха, таксите вероятно). Което е добре за нискотарифна, защото нямах и флекс. Другаде щях да пия една студена вода. 5 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 14 март Сподели Публикувано: 14 март Използвам темата ,че днес летим за Бишкек. Закъснението на полета от София ми генерира пас за лоундж от картата на дск- уизеър, който мисля да използвам в Анталия. Въпросът ми е в летище Анталия трябва ли да се излезе/ влезе или направо трансферен коридор да търсим. Първоначалната идея беше за няколкочасова разходка в стария град, но ще я оставим за връщане. 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 14 март Сподели Публикувано: 14 март преди 29 минути , mamaivy каза: Въпросът ми е в летище Анталия трябва ли да се излезе/ влезе или направо трансферен коридор да търсим. Анталия е второто по големина турско летище,пред Сабиха,което е третото .На Сабиха съм минавал трансфер,но от един вътрешен полет към друг. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 14 март Сподели Публикувано: 14 март Преди 1 час, mamaivy каза: Използвам темата ,че днес летим за Бишкек. Закъснението на полета от София ми генерира пас за лоундж от картата на дск- уизеър, който мисля да използвам в Анталия. Въпросът ми е в летище Анталия трябва ли да се излезе/ влезе или направо трансферен коридор да търсим. Първоначалната идея беше за няколкочасова разходка в стария град, но ще я оставим за връщане. Ха и аз съм по същия път! ще се видим в Анталия, май не се познаваме 2 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 21 март Сподели Публикувано: 21 март Цени от около 80 евро до 100 евро излизат и за други дати. https://www.skyscanner.ie/transport/flights/sof/ayt/240706/240713/config/16440-2407061230--31973-0-9692-2407061415|9692-2407130940--31973-0-16440-2407131140?adgroupid=1027991&adultsv2=1&associateid=AFF_TRA_19354_00001&cabinclass=economy&campaign_id=3014057&childrenv2=&click_timestamp=1711002627076¤cy=EUR&inboundaltsenabled=false&irclickid=_s19h6payhskfdkrqs1qouvp6mm2xd0ix0lninvjm00&irgwc=1&irmweb=&locale=en-GB&market=ie&outboundaltsenabled=false&preferdirects=false&previousCultureSource=URL&redirectedFrom=www.skyscanner.nl&rtn=1&utm_campaign=F4Flinks&utm_content=Online Tracking Link&utm_medium=affiliate&utm_source=3014057-kamaviNET sp. z o.o. 4 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 21 март Сподели Публикувано: 21 март Някъде бях чел или сънувал, че на Сабиха има безплатен дългосрочен паркинг за пътуващите с Пегасус. Някой срещал ли е такова нещо. или само съм си мечтал и сънувал... Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 21 март Сподели Публикувано: 21 март преди 14 минути , ruwenzogy каза: Някъде бях чел или сънувал, че на Сабиха има безплатен дългосрочен паркинг за пъруващите с Пегасус. Някой срещал ли е такова нещо. или само съм си мечтал и сънувал... В сайта им има, но не съм ползвала. Сега предлагат много градове, преди беше само Сабиха. https://parking.flypgs.com/en-GB?utm_medium=referral&utm_source=pegasus&utm_campaign=navigation-tab&identifier=&_gl=1*d8ot8b*_up*MQ..*_ga*MjY5OTY1NTY0LjE3MTEwMDcwNDI.*_ga_4RXJJMSKR8*MTcxMTAwNzA0MS4xLjEuMTcxMTAwNzA0Ni4wLjAuMA..&gclid=CjwKCAjwte-vBhBFEiwAQSv_xc3d4f4Li5vifTX50Aod1TD0LiqdKojEa4XKOzp5UldH7-G-lZYGSxoCDrYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 2 1 Връзка към коментар
Bellaero Публикувано: 21 март Сподели Публикувано: 21 март Привет! Опитвам се да се регистрирам, но не ми пращат смс, пет пъти пробвах. Билети мога да купя предполагам и без регистрация и в последствие някак да се регистрирам. Или има някакъв вариант? 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 21 март Сподели Публикувано: 21 март преди 17 минути , Bellaero каза: Привет! Опитвам се да се регистрирам, но не ми пращат смс, пет пъти пробвах. Билети мога да купя предполагам и без регистрация и в последствие някак да се регистрирам. Или има някакъв вариант? Пробвайте пак с друг имейл,устройство и телефонен номер.Аз дадох номера на баща ми и стана.В годината веднъж можело да се сменя номера. 4 Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март Айде да внеса малко смут в спокойния ви петък. Нещо, което очаквах да обявят отдавна - пускат отново Сабиха - София от м. май, 3 пъти седмично. Полетите вече са в продажба. 16 2 11 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март преди 3 минути , yordanov каза: Айде да внеса малко смут в спокойния ви петък. Ти за мен персонално ли го писа това? Наистина имах един спокоен петъчен ден, а сега ще трябва да пиша в три форума и седем фейсбукгрупи. 1 5 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март Директен полет е по-скъп от такъв с прекачване в Анталия. 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март преди 39 минути , dimitrov6 каза: Директен полет е по-скъп от такъв с прекачване в Анталия. @dimitrov6 многократно сме писали, че удобството да се лети с директен полет, винаги е струвало повече! 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март Леко са се пообъркали с ценообразуването от/до София, което малко помрачава иначе чудесната новина. На повечето дати цените са колкото с Търкиш, че понякога и по-високи, което няма логика предвид липсата на включен багаж и храна. Явно ще трябва да се дебнат промоции и за тази линия. 8 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март преди 23 минути , epetkov каза: @dimitrov6 многократно сме писали, че удобството да се лети с директен полет, винаги е струвало повече! Поне да бяха еднакви цените -директно и с прекачване. 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март Преди 1 час, dimitrov6 каза: Поне да бяха еднакви цените -директно и с прекачване. Удобствата са различни. Защо цените да са еднакви? Еднакви цени на този принцип има при Bulgaria Air. При тях директния билет Париж - Варна е равен на сбора на билетите Париж-София + София-Варна. преди 1 час, Георги Матеев каза: Леко са се пообъркали с ценообразуването от/до София, което малко помрачава иначе чудесната новина. На повечето дати цените са колкото с Търкиш Като всяка нова линия, (в случая стара) започва се с по-високи цени, за да може неориентираните пътници да купят малко билети. Извън темата, а може би в темата позната купи преди две седмици Париж-Варна-Париж с Transavia абсолютно нова линия. Преди два дена цената падна с 30% надолу. Дори да беше питала мен, щях да й кажа, че оптималния период е два месеца преди полета. Но само дни след дата Х цената падна и моят съвет нямаше да бъде правилен. Правилният съвет може би е да се следи през ден-два променят ли се цените. 4 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март А защо гледаме цените на полети София Истанбул? То е ясно, че сега пускайки линията, ще гледат да изгърбят когото могат, но.... То интересното ще е по промоциите на Пегасус, когато излезнат София - ....стан, за по 30-50 евро или София - Арабския полуостров 😉 Важното е линията да се задържи, но като гледам Търкиш с по 3 полета всеки ден, как си пълнят самолетите, не мисля, че на Пегасус ще е трудно да напълни 3 самолета седмично. Да видим... 9 1 Връзка към коментар
Hakkâri Spor Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март Помня, че през 2011 цените бяха 20 евро SAW-SOF и 25 евро SOF-SAW В момента, epetkov каза: сега ще трябва да пиша в три форума и седем фейсбукгрупи. Най-вече руски. Майтапът настрана, но вече опциите за връзки стават много, много... Че с тези през Анталия го бяхме закършили яко. 3 1 Връзка към коментар
lyube Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март Понаместиха цените. Полет, който по-рано през деня беше 150-200E, сега е 45. 7 2 Връзка към коментар
Hakkâri Spor Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март Да, има доста дати с 1471 лири. Ако се гледат в евро, най-ниските цени са 39.99 евро 5 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 22 март Автор Сподели Публикувано: 22 март През 2011 и доходите у нас бяха поне 3 пъти по-ниски. Самолетните билети все още са сред най-устойчивите на инфлацията продукти - в базовите си версии , изключвам всевъзможните доплащания за "екстри" ,които преди бяха включени по подразбиране. Конкретно за Пегасус , с тоя включен безплатен несесер до 3 кг малко хора ще избират базова тарифа. 6 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 22 март Сподели Публикувано: 22 март преди 24 минути , Hakkâri Spor каза: Помня, че през 2011 цените бяха 20 Трудно ми е да си представя, че цели 13 години са минали от полетите им SAW-SOF. Грешно съм си мислил, че е имало и втори опит през тези 13 години. Как бързо годините летят. 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 23 март Сподели Публикувано: 23 март През американският Edreams намаля с 10 евро,за 34. 8 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 23 март Сподели Публикувано: 23 март Аз вече под 70е не виждам на страницата им. Тези по 39е с BolBol членството ли са или вече няма по 39е? Реадктирам се, бях объркала някои филтри. Намират се още. 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 март Сподели Публикувано: 23 март преди 11 часа, lyube каза: Понаместиха цените. Полет, който по-рано през деня беше 150-200E, сега е 45. Добре, че и мениджмънта на Пегасус чете магеланци 🙂 Това вече е съвсем друго. Тази линия ще се задържи трайно без проблем. 13 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега