ДиянаВ Публикувано: Неделя в 20:59 Сподели Публикувано: Неделя в 20:59 Да ви споделя още нещо лично. Можех да взема билети и за седмица Андалусия - по стечение на обстоятелствата имам предвидени повече почивни дни с по-малко дни отпуск, което си е шанс, късмет в годината. Но се притеснявах как ще ми се отрази продължително време, без да говоря с никой… Не че съм голяма бъбривка, но ще ми е странно това изживяване. По-добре сега да не тръгвам с голямата кошница очаквания и да се приуча към по-чести, но краткотрайни пътувания. Може да ми хареса🙂 6 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: Неделя в 21:21 Сподели Публикувано: Неделя в 21:21 преди 25 минути , ДиянаВ каза: Да ви споделя още нещо лично. Можех да взема билети и за седмица Андалусия - по стечение на обстоятелствата имам предвидени повече почивни дни с по-малко дни отпуск, което си е шанс, късмет в годината. Но се притеснявах как ще ми се отрази продължително време, без да говоря с никой… Не че съм голяма бъбривка, но ще ми е странно това изживяване. По-добре сега да не тръгвам с голямата кошница очаквания и да се приуча към по-чести, но краткотрайни пътувания. Може да ми хареса🙂 Сядаш на кръчмата с вино в ръка и ми се обаждаш, за да завиждам. 😃 Аз пък къде и да съм ходила сама, всеки ден ми се лепва някой за лаф. Което ми задоволява потребностите за говорене, че и отгоре. 😃 В Малага като ходих сама за два дни и малко, умишлено бях в airbnb с жена-хазяйка (стана мохабет на много развален мой испански), в Северен Кипър също така си намерих хазяйка с цел общуванес местен, а там пък вече беше върхово изживяване. 😃 Все ти повтарям да си правиш пътуването за теб и да не ни слушаш - не си свикнала да си правиш само това, което ти искаш, и ще ти е интересно изживяването, а и ще имаш доста повече свободно време, което ще си запълниш с твои неща - къде препускане, къде блеене на плажа, къде снимки, магазин или за каквото не е имало време при семейно пътуване. Ще си променяш детайлите на програмата в движение, спонтанно. А и ще имаш време за изследване на интересния факт коя е ДиянаВ, какво иска тя самата и как се чувства в този шарен свят, извън познатата зона на комфорт. 😉 Ще се справиш. 😍 5 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: Неделя в 21:56 Сподели Публикувано: Неделя в 21:56 преди 56 минути , ДиянаВ каза: Можех да взема билети и за седмица Андалусия - по стечение на обстоятелствата имам предвидени повече почивни дни с по-малко дни отпуск, което си е шанс, късмет в годината. Но се притеснявах как ще ми се отрази продължително време, без да говоря с никой… Не че съм голяма бъбривка, но ще ми е странно това изживяване. На сегашния етап от живота си не мога да се представя сама на пътуване. Толкова съм свикнала да сме двама, че ако той няма шанс да дойде не бих тръгнала дори и към най-мечтаното място. Но всеки би се справил няколко дни сам със себе си. Ще има толкова неща да попиваш и опитваш наоколо, че вероятно в много моменти ще се абстрахираш изцяло от факта, че си сама. А и със съвременните средства за комуникация, когато пожелаеш можеш да имаш компания за бъбрене в реално време. 4 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: Понеделник в 05:19 Сподели Публикувано: Понеделник в 05:19 преди 9 часа, master_of_germs каза: @ДиянаВ,не разбрах, какво ме питаш. Програмата ти е идеална. Не знаех, какво е добла де оро, но ако включва и обекти в Албайсин, си е попадение. Севиля си иска отделно пътуване като два пълни дни от сутрин до вечер са някакъв абсолютен минимум за нея и не виждам защо изобщо ти я предлагат. А и на тебе ти е лесна от Букурещ. Като залетиш натам, мога да давам съвети за места наоколо, които не съм виждал някой във форума да е описвал досега. ...., П.П. В Севиля има твърде много неща, за да не е задължително посещението на Алказар. Аз, например, не счетох за наложително да посещавам катедралата там. За разлика от някои смятам, че Алказар може да стъпи на малкия пръст на Алхамбра... Ноооо, само на него. 😄 .... Кордоба би ми била любим град, дори да не бях видял Мескитата. Обаче съм я видял и ми е въздействала по-силно от всеки един друг посетен храм на коя да е религия... Така че при мене и Гранада, и най-вече Севиля губят по точки спрямо Кордоба, въпреки че и трите имат много висока оценка. 🙂 П.П.П. Хич не ви трябват билетите за кралските спални в Алказар де Севиля, това да единствените пари, дето ме беше яд, че съм ги дал в Андалусия 😄 преди 9 часа, Argentique каза: Аз не бих ходила за два дни в Севиля от Малага - твърде е далеч и е малко времето за този град. Освен това имате директни полети и можеш после да я съчетаеш с Кадис, море, че и Южна Португалия. Ама не ме слушай и си ходи там, където те влече. Мастърът пък сега ще те прати в Кордоба. 😉 9.12. е някакъв християнски празник и не се отбелязва само в Андалусия. Не разбирам и двамата какво имате предвид с нямането на време. Дияна, ако иска да тръгне към Севиля, си има няколко часа за Малага, 2 пълни дни там и после още 1,5 дена за Гранада и Алхамбра. И ако не отдели 2-3 часа за автобуса до Севиля, дали ще се телепортира някак до останалите 3-4 алтернативни цели? Или до тях се пътува по-удобно? Аз пък хич не се кефя да слизам за разтъпкване от обществен транспорт на 3 места дневно, задникът ми да се срасне с автобусната седалка, да обикалям, нарамила раницата, чудейки се за 2 часа тук гладна ли съм, гледа ли ми се нещо и имам ли време да изчакам хората около тази статуя да се махнат да я снимам или бързаме към гарата. Къде къде по-удобно е в един удивително красив град за два дни да си намери нейното темпо и спокойно да присяда на чаша вермут тук там. Аз, за да не мъкна багаж, гледам придвижването между 2 точки да е след чекаут и заедно с обяда да стане време за следващото настаняване и като трябва да сложа попътна спирка, почвам да охкам и сумтя със седмици предварително. Да, може Севиля да е отделно пътуване някога. Ама тя сега се е решила да тръгне в тази посока. И не пътува толкова често и освен това може да не й хареса да пътува сама. Или да й хареса, но да минат 3 години докато дойде ред отново на Андалусия. 5 Връзка към коментар
iMari Публикувано: Понеделник в 06:01 Сподели Публикувано: Понеделник в 06:01 Ще се изненадаш колко повече ще общуваш с местни и туристи като соло😁 пътуващ, отколкото когато пътуваш в компания. Със сигурност ще откриеш неподозирани заложби. Аз например най-неочаквано на зора поговорих руски в Прибалтика. 😄Проговорих е много силно казано, но другата страна даваше вид, че ме разбира. А и аз останах с впечатлението, че разбирам другата страна.🤣 Не се притеснявай, андалусци са добронамерени и комуникативни хора. 🤗А и ако това ти е първо пътуване сама ще имаш проверки от близки по няколко пъти на ден - как си, какво правиш, къде ми е шала в пембе, ключа за мазето, тавана. 🤯От работата също могат да те изненадат с " крайно наложителни въпроси". А бе няма да ти е скучно, то лошото е, че няма къде да се скриеш с тия напреднали технологии. 😁 4 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: Понеделник в 06:02 Сподели Публикувано: Понеделник в 06:02 Гранада След късното кацане в Малага и напълно случайното тестване за ковид на целия самолет, ние хапнахме в някакво барче със 100 вида евтини сандвичи и бира и се отправихме към Гранада. Още на гарата бяхме поразени от възпитаните и сдържани таксиметрови шофьори, широките осветени улици и усещането за спокойствие в 1 през нощта. Иначе работещи заведения и минувачи се намираха. Помня и цигански партита имаше в някои от ресторантите, но не бяха шумни или плашещи, просто се забавляваха местните в квартала си. Бях запазила автентично настаняване в пещера в стария град, но заради влагоуловителя и пълната дезориентация ден ли е или нощ в пещерата, ни беше трудно спането. Ако и Дияна избере този район, баирите ще й припомнят бързо мускулната треска от Равело Ама пък гледките си заслужават. На сутринта се спуснахме по тесните улички, закусихме тостада и се отправихме към free tour. Не е лошо да ти спуснат наготово някаква информация за града, пък и да си поговориш с хора. На туровете не може много да се снима, но пък си набелязва човек цели за после, ако има време да се връща. Ние време имахме, даже и посетихме препоръчан от испански колега на Жижо един бар за продължителен отдих, но като гледам ни е било интересно да си снимаме само в Стария град. Има защо де, всеки ъгъл крие нов ароматен храст, гледка, цвят. По залез в Стария град, вечерта пак долу на равното. То нашето си е луд умора няма. Освен по дръжки на врати, съм много увлечена по шахти и улични лампи, макар че трудно се снимат последните. 12 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: Понеделник в 06:16 Сподели Публикувано: Понеделник в 06:16 @ДиянаВ, помня, че и нас ни изнерви купуването на билети за Алказар, но в крайна сметка повече ни допадна от Алхамбра, където, поради по-големите му размери, загубихме доста време и там доста се отегчих. Но не смятам за изгубено време и двете, защото са популярни имена и любопитството при мен надделява :) Мен от това пътуване най-много ми харесаха местата извън градовете, които са лесно достъпни с кола. Ако сега нямаш достатъчно време за обикаляне и опция за кола, мисля, че ако пак се върнеш след време за пропуснатите неща, ще стане още едно хубаво пътуване. За Каминито вземи билети по-рано, много бързо свършват. А там страшно ми хареса - и заради гледките, и заради пътечките на високо, изживяване си е. Ронда също е прекрасна, особено като гледаш моста от долния viewpoint. 4 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: Понеделник в 06:22 Сподели Публикувано: Понеделник в 06:22 Алхамбра е изключителна. Може би градините декември няма да са толкова впечатляващи, ама все тая, разкриват гледки към града. Ние бяхме там по изгрев и се разкъсвахме между това да зяпаме града и да бързаме да не си изпуснем часа на влизане. "Само за малко" изврещявах на Жижо и се втурвах в някоя посока, различна от тази към входа. Сутрин на хубаво място енергичността ми често прекрачва границите на добрия вкус. Все пак накрая се оставих да ме уговорят да вляза: После пак из градините 🙂 Имаше още интересни места, включени в билета ни, но сетивата ни бяха прегорели и преценихме, че ни стига толкова: 17 1 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: Понеделник в 08:16 Сподели Публикувано: Понеделник в 08:16 преди 19 часа, ДиянаВ каза: Севиля ще е в друго пътуване, още повече че мога да ползвам директен полет дотам от Букурещ. Моля за идеи за празните 2-3 дни💕 При така зададено условие от самата @ДиянаВ и при положение че вероятно е поогледала какво има в района и къде се намира, не ми се стори удачно въпреки всичко да я пращам в Севиля. Това по повод: преди 2 часа, Lindt каза: Не разбирам и двамата какво имате предвид с нямането на време. Дияна, ако иска да тръгне към Севиля, си има няколко часа за Малага, 2 пълни дни там и после още 1,5 дена за Гранада и Алхамбра. И ако не отдели 2-3 часа за автобуса до Севиля, дали ще се телепортира някак до останалите 3-4 алтернативни цели? Под нямането на време изхождам от моите усещания - навремето бяхме в Севиля 4,5 дни, от които един замина за Кадис, а оставащите ни се сториха малко и така не отделихме един ден за Кордоба. Това беше първото ми посещение на Анадалусия по схемата София-Барселона (дълъг стоп)-Севиля (самолет) и Севиля-Мадрид (супербърз влак)-София. Ама тук колкото хора, толкова и усещания, затова @ДиянаВ да си гледа нейните. Аз никого не слушам , ако става въпрос за мои (пред)усещания за някакви места и искам да ги посетя, пък ми викат да не ходя или обратното. 6 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: Понеделник в 08:34 Сподели Публикувано: Понеделник в 08:34 преди 13 минути , Argentique каза: При така зададено условие от самата @ДиянаВ и при положение че вероятно е поогледала какво има в района и къде се намира, не ми се стори удачно въпреки всичко да я пращам в Севиля. Това по повод: Под нямането на време изхождам от моите усещания - навремето бяхме в Севиля 4,5 дни, от които един замина за Кадис, а оставащите ни се сториха малко и така не отделихме един ден за Кордоба. Това беше първото ми посещение на Анадалусия по схемата София-Барселона (дълъг стоп)-Севиля (самолет) и Севиля-Мадрид (супербърз влак)-София. Ама тук колкото хора, толкова и усещания, затова @ДиянаВ да си гледа нейните. Аз никого не слушам , ако става въпрос за мои (пред)усещания за някакви места и искам да ги посетя, пък ми викат да не ходя или обратното. Тюх, точно това изречение с условието съм го пропуснала. Не че щеше да ми попречи да агитирам за промяна Защото психиката ми няма да издържи над 2 пълни дни в който и да е град. 5 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: Понеделник в 09:55 Сподели Публикувано: Понеделник в 09:55 Странно, днес има билети, колкото искаш, за Alcázar de Sevilla. Въобще не ми пречи да предлагате места, извън първоначалните ми идеи😂 Това авантюристично пътуване така или иначе е непланирано отрано. Не съм проучвала детайлно какво искам да видя и как да подреждам програма. То естествено в момента, в който вземеш самолетните билети и почваш да ламтиш за всичко🤩 Марти е права, че от летището, докато стигна до Ронда и се върна в Марбея за спане, ще мине същото, даже и повече време в път, отколкото ако тръгна направо към Севиля. Тази Севиля ме блазни, не мога да отрека, но както и да я слагам в програмата, ми изяжда времето за всичко друго. А това друго е не по-малко притегателно😍. 4 нощувки имам и това е рамката за вместване. Замислих се и върху думите на @master_of_germs, много точно сме го тагнали снощи за негова зла участ😛 Кордоба е истинско бижу, уцелва ми кръвната група😍 А снимките на @Lindt оттам са … нямам думи🥰 Та какво ще кажете за една дишаща програма с малко, но скъп транспорт /няма значение, за себе си мисля, угаждам си🙃/: - 2 нощувки в Кордоба - 2 нощувки в Гранада - в началото или в края, след или преди полетите, може и в двете, вместена Малага? Оххх, ще ме уморите, но затова ви харесвам💕 6 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: Понеделник в 10:20 Сподели Публикувано: Понеделник в 10:20 Виждам, че си гъвкава по отношение на програмата. Зарежи тая Андалусия, искаш ли да отидем заедно в Мароко, че там вече не смея да ходя сама? 🤣🤣😂 Не ми обръщай внимание, предстои ми тежка седмица и се чудя какъв маймунджалък да измисля, за да ми стане по-леко. 🤪 5 Връзка към коментар
antea Публикувано: Понеделник в 10:32 Сподели Публикувано: Понеделник в 10:32 Андалусия е много фотогенична, снощи си прегледах моята тема и сега ми се струва, че от там са най-любимите ми снимки - то слънце, синьо небе, портокали, една такава ведрост, накъдето и да иде човек все ще му е красиво, си мисля... ако другите казват, че Кордоба може да ти уплътни 2 нощувки, може и така да го направиш, ние я минахме попътно от Севиля към Гранада, и дори с един протяжно дълъг обяд и повтаряне на някои отсечки из старата част, в 16ч бяхме отново на гарата, но, да, все пак не бяхме влизали в Мескитата, а само отвън я поогледахме, та тя ще глътне време 4 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: Понеделник в 10:38 Сподели Публикувано: Понеделник в 10:38 преди 58 минути , iMari каза: Зарежи тая Андалусия, искаш ли да отидем заедно в Мароко, че там вече не смея да ходя сама? 🤣🤣😂 Като жена, изкарала два дни сама в Маракеш (плюс екскурзия до Урика) преди пристигането на @master_of_germs & co., с увереност мога да кажа, че поне из района няма абсолютно нищо по-страшно от другаде. Ако ходиш по организирани турове с микробуси, там ще си намериш и хора за лаф. В нашия дву/тридневен тур до Мерзуга и пустинята имаше една самосиндикална госпожа, спечелила си прякора Отрядната. Микробусите се редят на езиков принцип, така че ако основният ти е испански, ще пътуваш с испанци. Първата ми вечеря в Маракеш се състоя в едно кръчме до Джемаа ел Фна, където като за първа вечер и цялата лудница в града , отидох по препоръка на момчето за всичко от риада. Там на съседната маса току до мен вечеряше друга сама жена, която естествено ме заговори (нали казах, че ми се лепят ) и стана мохабет. Оказа се рускиня на около 50, която дошла в Мароко сама за 18-19 път, ама си ходела само по странични села и паланки, извън туристическите зони. Мъжът ѝ я дразнел по време на път и не пътувала с него. 4 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: Понеделник в 10:50 Сподели Публикувано: Понеделник в 10:50 53 minutes ago, ДиянаВ said: То естествено в момента, в който вземеш самолетните билети и ...се сблъскваш с нощувките в Севиля, започващи от 200Е/вечер... (реален случай от тоя Май.) 3 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: Понеделник в 11:44 Сподели Публикувано: Понеделник в 11:44 (редактирано) преди 54 минути , era123 каза: ...се сблъскваш с нощувките в Севиля, започващи от 200Е/вечер... (реален случай от тоя Май.) Еее,това е за май. Миналата година горе-долу по това време спах в четиризвезден хотел със закуска за по 67-70 евро на вечер. Три последователни нощувки,че плановете ми не бяха много ясни. Последната беше близо до Хиралда в друг хотел,още по-евтин. Редактирано Понеделник в 11:47 от blueriver Връзка към коментар
blueriver Публикувано: Понеделник в 11:52 Сподели Публикувано: Понеделник в 11:52 За декември и тази година има подобни цени. Хотелът е Eurostars Guadalquivir. Препоръчвам го . От сайта на хотела има отстъпки. 6 Връзка към коментар
jul Публикувано: Понеделник в 13:01 Автор Сподели Публикувано: Понеделник в 13:01 По темата сама в Андалусия мога да кажа, че никъде не съм виждала толкова сами жени по заведенията, колкото в Севиля. Не че по другите градове ги нямаше. Вечерно време сядат, поръчват си питие и почват или да говорят по телефона /на високоговорител/, или си пускат сериал /пак така/. Много са шумни. Така че, @ДиянаВ, и ти няма да направиш впечатление, ако пуснеш някой лайф 2 4 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: Понеделник в 13:34 Сподели Публикувано: Понеделник в 13:34 Като гледам какви чудни картини рисуваме, ще вземат да ѝ се усладят на @ДиянаВ соловите пътувания (или по магелански) и скоро домашните любимци ще ѝ се молят да ги взима с нея, а тя ще ги кара да си плащат с вършене на досадни домашни задължения. 😜 1 3 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: Понеделник в 14:07 Сподели Публикувано: Понеделник в 14:07 преди 52 минути , Argentique каза: Като гледам какви чудни картини рисуваме, ще вземат да ѝ се усладят на @ДиянаВ соловите пътувания (или по магелански) и скоро домашните любимци ще ѝ се молят да ги взима с нея, а тя ще ги кара да си плащат с вършене на досадни домашни задължения. 😜 Между другото вчера идва свекърва ми и ми вика: - Не мога ли да дойда с теб? 😂 Аз тактично замълчах😶, след което добавих: - Много ходене ще е …😆 По темата: От два часа гледам Кордоба. Ми то толкова много неща има за посещение и правене, че не знам 2 дни дали ще ми стигнат😄 - фламенко с коне, само фламенко /може и с питие😉/, Алказар със светлинно шоу … даже и чаровен коледен базар 🙃 Не ме разколебавайте, много ви моля, от тазсутрешната идея 2+2 нощувки в Кордоба и Гранада🥰 Почвам да гледам настаняванията😛 1 6 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: Понеделник в 14:21 Сподели Публикувано: Понеделник в 14:21 преди 4 часа, ДиянаВ каза: Странно, днес има билети, колкото искаш, за Alcázar de Sevilla. Въобще не ми пречи да предлагате места, извън първоначалните ми идеи😂 Това авантюристично пътуване така или иначе е непланирано отрано. Не съм проучвала детайлно какво искам да видя и как да подреждам програма. То естествено в момента, в който вземеш самолетните билети и почваш да ламтиш за всичко🤩 Марти е права, че от летището, докато стигна до Ронда и се върна в Марбея за спане, ще мине същото, даже и повече време в път, отколкото ако тръгна направо към Севиля. Тази Севиля ме блазни, не мога да отрека, но както и да я слагам в програмата, ми изяжда времето за всичко друго. А това друго е не по-малко притегателно😍. 4 нощувки имам и това е рамката за вместване. Замислих се и върху думите на @master_of_germs, много точно сме го тагнали снощи за негова зла участ😛 Кордоба е истинско бижу, уцелва ми кръвната група😍 А снимките на @Lindt оттам са … нямам думи🥰 Та какво ще кажете за една дишаща програма с малко, но скъп транспорт /няма значение, за себе си мисля, угаждам си🙃/: - 2 нощувки в Кордоба - 2 нощувки в Гранада - в началото или в края, след или преди полетите, може и в двете, вместена Малага? Оххх, ще ме уморите, но затова ви харесвам💕 A, да, за билетите за Алказар. Точно така беше. Пускаха ги на порции. И за не много седмици напред. И ние като гледахме, нямаше от комби-билетите, пък изведнъж проима... Мисля, че причината е, че кралските стаи все пак са си официална резиденция на кралското семейство и винаги е възможно някой член на семейството да дойде да ги ползва, та затова изчакват с пускането на билетите. За Кордоба... Ами Кордоба е малка. @antea е права. Един ден е напълно достатъчен. @Radnev като препатил също е на мнение, че вторият ден там просто няма какво да се прави. Моят съвет е Кордоба за ден, но с нощувка предната вечер. Първо, че там беше най-хубавото кръчменце, дето намерихме, и второ, Мескитата може да се разгледа напълно безплатно сутринта преди службата. Има един (непълен) час, в който пускат туристи безплатно. Друг е въпросът, че човек може да си отвиси вътре много часове, ако си плати входа. А за качване на кулата, можеш да си резервираш час предварително, то не беше и скъпо. Не смея да ти препоръчам втория ден да ходиш до Мединат аз-Захра, въпреки че е безплатно. Мястото е за заклети ЮНЕСКО-джии и няма начин да не ти развали впечатленията от Кордоба. В Севиля вярно, че нощувките бяха по-скъпи, ама пък транспортът в града е толкова евтин, че няма смисъл да ги търсите в централната част. Ние си спахме четирима души в апартамент за 100 евро на нощ общо точно на коледа миналата година, До стадиона на Севиля (Рамон Санчес Писхуан). Което си е на линията на метрото и ако случайно стане транспортна стачка, пак е на напълно постижимо растояние от центъра и за пеша. Не е лошо човек да пътува и соло, но аз тоя етап от живота си отдавна съм го преминал и нямам намерение да се връщам към него. Предимства има но има и два главни недостатъка: 1. Тъпо и 2. Скъпо От друга страна, пред алтернативата да съм с тъщата си, може би ще избера да пътувам соло, та те разбирам 😄 (Е, не, тука се изхвърлих - всъщност тъщата ми много пътува служебно и аз бих пътувал с нея далеч по-спокойно, отколкото с @Mistress of Germs или пък с майка си). 😄 Aма пък да знаеш, че аз съм фен на свекървата ти, защото без нея ти нямаше да си ходила в Япония и нямаше да гледаме онази чудна снимка в Календара. 🙂 П.П. Щом си проверила за Кордоба, действай. Ние бяхме в ден, в който тамошният алказар не работеше, та не знам колко ще отнеме. Фламенкото го гледахме в Севиля, но и Кордоба е вариант. Така като нагласиш нещата, два дни не изглеждат зле. 🙂 2 2 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: Понеделник в 14:42 Сподели Публикувано: Понеделник в 14:42 преди 22 минути , master_of_germs каза: Не е лошо човек да пътува и соло, но аз тоя етап от живота си отдавна съм го преминал и нямам намерение да се връщам към него. Предимства има но има и два главни недостатъка: 1. Тъпо и 2. Скъпо По точка ДВЕ веднага ще те обори произволен глава на многочленно семейство с дъщери-тийнейджърки... 😜 Че и с по-големи, ама на негови разноски. @ДиянаВ да отива в Кордоба, не я разубеждавайте. 😎 Искам да видя какво е туй фламенко с коне. Пък и понеже не съм била баш в Гранада и Кордоба, искам да преписвам после на готово. 1 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: Понеделник в 14:54 Сподели Публикувано: Понеделник в 14:54 преди 19 минути , Argentique каза: По точка ДВЕ веднага ще те обори произволен глава на многочленно семейство с дъщери-тийнейджърки... 😜 Че и с по-големи, ама на негови разноски. Ама кой казва @ДиянаВ да пътува с домашните любимци?! 😮 Да си седят вкъщи! Ама цял форум с потенциални спътници има тука. 😄 To и аз, като затръгвам семейно, предвиждам едно (щраусово) перо "дрънкулки и козметика" за жената плюс хотел за кучето 😄 Ама предимството да имаме куче, дето да е звезда в социалните мрежи и муза, за която се пишат кУчеци, води до това, че се намират желаещи да гледат г-ца Кучанова, докато нас ни няма. 😄 И така ми става едно леко на душата, че съм спестил парите за кучешки хотел и изобщо почвам да гледам на пътуването много по-позитивно 😄 8 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: Понеделник в 16:05 Сподели Публикувано: Понеделник в 16:05 Кордоба наистина не е голяма и се чудя няма как да се вмести Каминито Дел Рей в този план без много сложна логистика и местене. Тези турове на експедия колко време отнемат и в колко часа почват? Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: Понеделник в 16:25 Сподели Публикувано: Понеделник в 16:25 преди 17 минути , Lindt каза: Кордоба наистина не е голяма и се чудя няма как да се вмести Каминито Дел Рей в този план без много сложна логистика и местене. Тези турове на експедия колко време отнемат и в колко часа почват? Този например е от 11:30 с продължителност 7 часа. Има и други, но от 8:30, а някои са за минимум 2 човека резервация. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега